Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi történik Áprilisban(Ezoterikus kalendárium)

Mi történik Áprilisban? (Ezoterikus kalendárium)

Dátum: 01.04.2016

Az áprilisi ezoterikus kalendárium kevés jeles napot tart számon, de ez a néhány nap az év legerősebb mágikus napjai közé tartozik.

A régiek Szent György havának és a szelek hónapjának nevezték az áprilist, és az, hogy a jó vagy a balszerencse szelei fújnak-e, már a hónap első napján kiderült. Ha esett az eső ezen a napon, akkor nagy szerencsére számíthatott mindenki, akit elkapott a zivatar. Ha gyönyörűen sütött a nap, akkor valamilyen csalásra, becsapásra, pénzveszteségre, lopásra készültek fel azok, akik hittek a babonában.

 

Az ezoterikus kalendárium első fontos napja az április 1-je, és nem csak azért fontos, mert ezen a napon megtréfálhatjuk a barátainkat, hanem, mert ilyenkor érdemes megtréfálni a szegénység Istenét egy gyors rituáléval, a néphiedelem szerint így a szegénység megsértődik és tovább áll.

ezoterikus kalendárium

Xolotlnak (Solotl), a balszerencse és szegénység Istenének, egy lyukas zoknit kell felajánlani április elsején. Kollégáink elmondják a rituálé menetét. Ha ezt elvégzed, az anyagi gondjaid egy csapásra megoldódhatnak!

 

Az ezoterikus kalendárium második, de nem kevésbé fontos napja április 7-e, az újhold napja. Ezen a napon végezd el a tavaszköszöntő mágiát a bőségért! Kollégáink elmondják, mire lesz szükséged és mit kell tenned ezen a napon, hogy akár 7 napon belül sok pénzhez juthass! Tudj meg többet az újholdról és az újhold mágiákról ide kattintva.

 

Április 22. – A harmadik igazán jelentős nap az ezoterikus kalendárium szerint, mivel a telihold és a Föld napja idén egybeesik, ezért ezen a napon érdemes elvégezni a termékenység és a bőség rituáléját. A Föld napját csak 1970. óta ünnepli a világ, előtte termékenységi nap volt, és csak a beavatottak ismerték, ünnepelték.

 

Április 24. – Szintén az ezoterikus kalendárium jelentős napja: Szent György napja. Kezdetben ősi pásztor ünnep volt, ezen a napon terelték ki az állatokat a mezőre, de előtte áthajtották őket a tűzön, és a pásztorok is átugráltak a parázson, hogy védelmet kapjanak a gonosz erők ellen. Vízbe mártott babérággal locsolták meg az istállót és a nyájat, hogy védelmet kapjanak, és a boszorkányok ne tudjanak ártani az állatoknak.

ezoterikus kalendárium

A legerősebb védelmi rituálét kaphatod meg ezen a napon és te magad is elvégezhetsz egy ősi beavatást, amelyhez többek között babérlevélre lesz szükséged. Ha érdekel, mit kell tenned, szakembereink elmondják a részleteket. Mindenképpen érdemes megszabadulnod a téged gátló, visszahúzó erőktől! Ide kattintva megtudhatod, hogyan.

 

Asztrológusaink kiszámolják neked, melyek a legalkalmasabb napok a pénzmágiák elvégzésére, és ha pontosan tudni szeretnéd, hogy számodra melyik a legjelesebb nap áprilisban, kérdezd Virágot a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ő mindent elmond a szerencseszámaidról és a szerencsés időszakaidról! Kérdezd őt még ma, akár külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*