Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi történik Augusztusban?

Dátum: 18.07.2016

Elérkeztünk az ezoterikus kalendárium következő részéhez, melyben megtudhatod, hogy ezoterikus szempontból augusztusban mely napon mibe érdemes belefognod, hogy gyarapodást érhess el.

Érdekel az ezotéria? Akkor mindenképpen kattints IDE!

 

Augusztust nevezik még kisasszony, nyárutó és újkenyér havának is. Aratással, termésekkel kapcsolatos hiedelmek fűződnek hozzá leginkább, de nézzünk inkább azt, hogy nekünk milyen változást hozhat ez a hónap az ezoterikus kalendárium szerint:

 

Augusztus 2.  – Újhold

Az Újhold idejét mindig kihasználhatjuk arra, hogy valami újat teremtsünk. Ha nem mertél eddig kilépni egy rossz kapcsolatból, most tedd meg, mert új és boldog kapcsolatot vonzhatsz be. Ha anyagiakban akadtál el, segítségével elindulhatsz a gyarapodás útján. Ha ezek a terveid, hívd szakembereinket, akik évtizedek óta segítenek kihasználni mindenkinek az Újhold különleges energiáit!

 

Az Univerzum tárolja a múltadat, a jelenedet, a jövődet. Olvass az Akasha krónikákról ITT!

ezoterikus kalendárium

Augusztus 12., 13. – Szent Lőrinc hulló könnyei

Sok látványosságot nyújtó meteorraj, a Perseidák cikáznak majd az égen e két napban. A legtöbb felvillanás ekkor lesz látható az égen, tehát, ha szeretnéd, hogy valamilyen kívánságod teljesüljön, érdemes lesz a szabadban tartózkodnod ezeken az estéken. Kívánságmágiáért pedig fordulhatsz jósainkhoz is.

 

Augusztus  18. – Telihold

Az ezoterikus kalendárium harmadik jeles napja. A Telihold segítségével tulajdonképpen bármit bevonzhatsz az életedbe. Nem csak az anyagi jólétet vagy egy boldog párkapcsolatot, hanem az egészségedért is nagyon sokat tehetsz e napon, a karriered íveléséért, gyermekáldásért, kívánságaid teljesüléséért. Mindenki életében van valami, ami még hiányzik a teljes boldogsághoz. Neked is? Hívd szakembereinket, és elvégzik számodra a legerősebb Telihold mágiát, személyre szabva!

 

Augusztus  20. – Új kenyér ünnepe

Az ezoterikus kalendáriumba azért került bele ez a nap, mert nem csak ünnepek fűződnek hozzá, de bőség mágiákra is igazán alkalmas. A bőség mindenki számára mást jelent. Neked mit? Írd meg SMS-ben a neved, születési dátumod, és azt az életterületet, melyre bőséget szeretnél, a 0690642426 (330 Ft/sms) számra, és jósaink elárulják, mivel vonzhatod be!

Augusztus 23./24. – Szűz hava

Az ezoterikus kalendárium szintén jeles napja, és Szűz havának nevezik a 23-áról 24-ére virradó napot, ekkor veszi át az uralmát a Szűz csillagkép az Oroszlán felett. Leginkább e két jegynek kedvező ez a két nap. Az Oroszlánokat a lezárásban támogatja, a Szüzeket az újrakezdésben.

 

Augusztus 27. – Amikor összeér a Vénusz és Jupiter

E napon a Vénusz és a Jupiter nagyon közel fognak kerülni, csak 4 ívperc választja majd el őket egymástól. Nem érdemes kihagyni, és nem csak a látványt, hanem a szerencsét se, amit hoznak! A két fényes csillagpár hozzásegíthet téged egy várva várt nyereményhez, és ha látod őket az égen, mielőbb hívd szakembereinket, éjjel-nappal elérhetőek, és elvégzik a ráhatást a szerencsédre!

 

Augusztusban fontos döntés előtt állsz? Nem tudod, hogy mitévő légy? Mi elmondjuk! Kérj segítséget a legjobb szakembereinktől! Igazgyöngy vagy Machita segíthetnek a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*