Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi történik Augusztusban?

Dátum: 28.07.2017

Augusztus az ezoterikus kalendárium egyik legeseménydúsabb hava, amikor a legerősebb mágiák végezhetők el. Ha már olvastad az éves horoszkópod, akkor azt is láttad talán, hogy a szerencsés napjaid is erre hónapra esnek-e, vagy inkább máskor lesznek kedvező fordulatok az életedben.

 

Szerencse horoszkópod ITT olvashatod el!

Kisasszony hava, nyárutó hava vagy új kenyér havaként hivatkoznak erre a hónapra, hiszen a megújulás, az új kezdet és Szűz Mária segítségével az egyik legeredményesebb hónap az évben.

Augusztus 7-én a telihold beteljesíti a rég dédelgetett álmokat. Ilyenkor érdemes pénzmágiát végeztetni Ágnessel a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és ha tudod a szerencseszámaidat, akkor ezen a napon játssz velük, mert a szerencse melléd szegődhet!

Szerencseszámaidat ITT tudod meg!

Augusztus 10-e Lőrinc napja, és ez a második jeles nap ebben a hónapban. Az ezoterikus kalendárium szerint Lőrinc napján fontos a szép időjárás, hiszen mindenki tudja, hogy “Lőrinc napja, ha szép, az összes gyümölcs ép”. De ez a mondás nem csak a gyümölcsökre, hanem a párkapcsolatokra is vonatkozik. Fontos tehát, ha nem szép az idő Lőrinc napján, kérj egy párkapcsolat megóvó mágiát Xalentől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Szép idő esetén is, a megerősítő mágia, amit ezen a napon végeznek, csodákra képes!

Augusztus 15-én, Nagyboldogasszony napján Mária mennybemenetelét ünnepeljük, de nem csak vallásos ünnep ez a nap, hiszen ez a legősibb Mária ünnepünk és régen ezen a napon tisztító mágiákat végeztek. Mária védelmét kérték és ez volt a legerősebb nap a védelmi, oltalom rituálék elvégzésére.
Ezen a napon virágokat, gyógynövényeket gyűjtöttek és csodatévő hatást tulajdonítottak neki. Beteg ágyára, gyerekek bölcsőjébe csempészték ezeket a növényeket, gyógyulást és védelmet remélve tőlük. A leghatásosabb védelem például vihar ellen az volt, ha ezeket a növényeket tűzbe vetették.
Te is kérj védelmet ezen a napon Mattől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), mert a hatása nem marad el!

Angyali tanítás a bőségről ITT ! Erről se maradj le!

Augusztus 20-a az ezoterikus kalendárium egyik legfontosabb napja, és nem csak Szent István király ünnepe, hanem az aratás lezárása is egyben, sok helyen ezen a napon kelnek útra a gólyák.
Ezt a napot már szent István napjának ünneppé nyilvánítása előtt, vagyis már 1774. előtt is ünnepelték, és fontos nap volt az emberek életében. Ez a nap alkalmas a bőség rituálék elvégzésére. Kérj te is egy ilyen rituálét Tündér Lilitől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy bőséges legyen az év második fele!

Augusztus 22-én az ezoterikus kalendárium felhívja a figyelmed, hogy az újhold csak akkor hozhat újat az életedbe, ha ezen a napon elvégzed a speciális újhold mágiát, amit csak ezen a napon, és csak a kollégáinktól kérhetsz el! Nem éri meg kihagyni!

Augusztus 24-én, Bertalan napján az időjárást szokás megjósolni, de gyógyító nap is egyben, mert ezen a napon kiköpült vajjal gyógyítottak. Ha valamilyen gyógyító mágiát szeretnél, akkor kérd szakembereink segítségét benne, többen is foglalkoznak ezzel!

szerencseszam_rtl_cikkbe

Sorsfordulatok tömkelege várhat rád augusztusban! Legyél felkészült, mert anyagi helyzeted alakulása ettől függhet! Lunczer Judit vagy Ágnes jósnőket keresd a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik el fogják mondani, hogy mit kell tenned, hogy pénz álljon a házhoz!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*