Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

augusztus

Mi történik augusztusban? (Ezoterikus naptár)

Dátum: 01.08.2015

AUGUSZTUS, nevét Augusztus római császárról kapta (Kr.e. 63 – Kr.u. 14), aki győzelmeinek nagy részét ebben a hónapban vívta.

Az ezoterikus naptár augusztusra most segít Neked abban, hogy tudd, mikor és miben kérj segítséget.

 

Miközben a Nap forró sugaraival égeti a Földet, a Merkúr átszalad az Oroszlán, majd a Szűz jegyén, s a Mérlegben fejezi be augusztusi pályafutását. A Mars 9-én éri el az Oroszlán ház kapuját, a Jupiter pedig a Szüzet hódítja meg 2 nappal később, és már nem is hagyja el év végéig.

23-ától pedig egy olyan bolygóegyüttállás következik be, amelyik a bölcsesség forrása lehet. Ha szerencsés kimenetelt akarsz elérni az életed bármely területén, akkor a fontos döntéseket ezekben a napokban érdemes meghoznod. Az akaratodat úgy érvényesítheted ebben az időszakban, hogy az örömet, bőséget és felemelkedést hozzon. Jelentős változásokra tehetsz szert Nyárutó havában, csúcsra juttathatod tudásodat és bebizonyíthatod, hogy minden életterületen képes vagy a fejlődésre, sikerekre. Ebben az időszakban könnyebben szembenézhetsz a problémákkal és egy kártya jóslás segítségével a régóta húzódó nehézségeket is képes leszel megoldani.

Amennyiben segítségre lenne szükséged, keresd fel kiváló jósainkat, akik a nap 24 órájában elérhetőek! Egy szerelmi jóslás, egy pénzügyi jóslás, illetve mágiák ezen területekre megoldják problémáidat, de ha az egészségeddel lenne probléma, vagy a családdal gondok, ebben is kérheted segítségüket! Ebben a hónapban olyan energiák dolgoznak körülöttünk, amelyek szakemberek segítségével a legnagyobb problémákra is megoldást nyújthatnak.

 

Tudtad, hogy külföldről is hívhatod szakembereinket? Telefonálhatsz Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

 

Újhold napja augusztusban 14-én lesz, amikor érdemes az új terveiddel foglalkozni, koncentrálj az álmaidra, és arra, amit szeretnél elérni. Jósainknál az Újhold-rituáléval ültetheted el álmaid magjait a földbe, egy tarot jóslás után pedig megtudod, pontosan mikor érkezik a változás az életedbe.

Telihold napja 29-én lesz augusztusban, amikor érdemes kihasználni a Hold erejét a gyógyuláshoz, terveink megvalósításához, régóta halogatott ügyek befejezéséhez.

 

Horoszkóp:
Oroszlán: Július 23. – Augusztus 23.
Szűz: Augusztus 24. – Szeptember 22.

További érdekességek Augusztusra:

Augusztus 10. – Szent Lőrinc: A közhiedelem szerint a dinnye e naptól kezdve már nem olyan finom, mert „lőrinces”.

Ilyenkor (10.–13. között) jön el a népnyelvben a hullócsillagnak nevezett látványos, és még a kívánságokat is teljesítő égi jelenségek ideje. Az augusztusi csillaghullást a magyar néphagyomány „Szent Lőrinc tüzes könnyeinek” nevezi. Ezeken a napokon a jósaink különleges Kívánság-mágiával készülnek Nektek, és kiváló alkalom egy pontos pénzügyi és szerelmi jóslatra.

 

Augusztus 15. – Nagyboldogasszony: Mária mennybevételének ünnepe. Ezen a napon mindenféle virágokat, gyógynövényeket szenteltettek, hogy majd ezzel füstöljék a betegeket, és mennydörgések alkalmával is ezt égették. A Nagyboldogasszony és Kisasszony-nap közötti időszak (aug. 15. – szept. 8.) a legalkalmasabb a szerencse-rituálék elvégzésére. Különleges szerencsében részesülhetsz Te is!

 

Augusztus 20. – Szent István napja: Ákosfalván búcsúnap, és mivel ilyenkorra befejeződött a cséplés, minden faluban ünnepséget tartottak. Tréfásan azt mondták, hogy ezen a napon vágják le a szúnyogkirályt, mert ettől a naptól kezdve kevesebb van ebből a rovarból. Általában ezen a napon gyülekeznek a gólyák.

A változás mindig fontos az ember életében! Azonban nem mindegy, hogy pozitív vagy negatív irányba halad! Változtass a sorsodon és légy kiegyensúlyozott! Ha úgy érzed, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok és már nem tudod, hogy merre van a kiút, akkor kérd az ezotéria segítségét! Hívd fel Ágnes vagy Sáde jósnőinket a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik segítenek Neked, hogy boldog életet tudj élni már augusztustól! A telefonos jóslás már sok ember életét megváltoztatta, gyors és egyszerű módja a segítségnyújtásnak.

 

A felhasználók hozzászólásai (4)

lászlóné a 02.08.2015

Szeretném tudni vagyis érdekelne hogy körülöttem mi várható.Család és a munkahelyen.köszönöm.

    Asztro Show a 10.09.2015

    Kedves Lászlóné! Nagyon pontos választ fognak Önnek adni a kérdéseire, kérem, hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon és kérje Ágnes tisztánlátó segítségét a 313 kódról.

terezia a 01.08.2015

Udvozlm 1984-07-30 szuletem szeretnem megkerdezni mi varhat az agusztusi honapban. Mire kell odafigyelnem. Anyagiakban is szeretnek jo iranyba valtozast. Elore is koszonom a segitcseget.

    Asztro Show a 10.09.2015

    Kedves Terézia! Köszönjük a kérdését, jósaink pontos választ fognak Önnek adni minden kérdésére és útat fognak Önnek mutatni. Kérem, hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon és kérje Zeuszt az 535 kódról.

Hagyj hozzászólást

*