Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Kíváncsi vagy, mit hoz még számodra ez az év? Akkor hívd a 06 90 633 991-es telefonszámot! 485 ft/p

Mi történik decemberben? (Ezoterikus naptár)

Dátum: 05.12.2015

Decemberben sok jeles nap lesz, amikor érdemes kicsit a spirituális dolgokkal foglalkoznunk. Közeledik a szeretet ünnepe, a legtöbb természetesen ehhez kapcsolódik, de akadnak más jellegű, különleges energiával átitatott napok is. Nézzük meg az áttekintést, hogy mikor, mire érdemes koncentrálni, és milyen mágiákat lehet erősebb hatékonysággal elvégezni.

Kattints az alábbi képre, hogy te is részt vehess Müller Rózsa decemberi nyereményjátékában!

ingyen jóslás, fatima tenyere, nyereményáték, jóslás, ajándék, Müller Rózsa, Rózsa ajándéka, Rózsa jóső

 

Advent vasárnapok – december 6., 13., 20.

 

Ezeken a napokon a szeretet különböző aspektusait tapasztalhatjuk meg, ám advent minden egyes napja felkészítő erővel bír a nagy ünnepre. Ilyenkor érdemes lesz fénymeditációkat tartani, illetve a megtisztító mágiák is erősebben hatnak.

 

Mikulás – december 6.

 

Ez a gyermekek napja és a szegényeké is egyben. Ötödikéről hatodikára való éjszakán szerencse és bőség mágiákat érdemes elvégezni, mely a következő egy évben lesz hatással az anyagi helyzetünkre.

ezo,ezotéria, december, ezoterika, ezoterikus naptár, ezoterikus naptár decemberre, ezotéria jóslás, jós, jósnő, telefonos jóslás, ingyen jóslás, ezoterikus kalendárium, újévi tisztítás, 2016-os jóslás,

Buddha megvilágosodása – december 8.

 

A spiritualitás napja ez, mely kicsit távol esik a keresztény kultúrkörtől, mégis rendkívül fontos tud lenni, főleg, ha valaki nyitott az ilyesmikre. A látás képessége felerősödik, ezért olyan megérzéseid, álmaid lehetnek, melyek megfejtésre várnak.

Mesterszám napja  – 12. hónap 12-e

 

Ezen a napon minden mágia erősebb, mert ez a sorsfeladat száma! Olyan mágiákat kérj, amik konkrét célok érdekében készülnek, például lakhatásért vagy szerelemért, mert azokat most szinte biztosan meghallgatják az égiek!

 

Luca napja – december 13.

 

Érdekes, hogy Luca napja egybe esik az advent vasárnappal, ahogy a Mikulásé is, ez azt jelenti, hogy még erősebbek lesznek ezen a napon az energiák. A vonalunkon már előre lehet regisztrálni a Luca napi nagy szerencse mágiára, Te se hagyd ki, mert az ezt követő 12 nap a jövő éved bőségét fogja jelképezni! Luca napján, IDE kattintva, azt is megtudhatod, ki lesz a férjed.

 

Téli napforduló – december 21.

 

Ezen a napon megtörik a sötétség hatalma és újra elkezd előtérbe kerülni a fény. Minden rontásvizsgálat és átoklevétel kiváló erővel hat majd, és a szellemekre, démonokra is jól tudnak hatni mágusaink. Fontos viszont, hogy ne kezdj bele egyedül ilyen komoly műveletbe, mert veszélyes lehet, bízd csak a szakemberre! Cikkünkből IDE kattintva megtudhatod, hogyan szabadulhatsz meg még az idén a blokkoktól.

ezo,ezotéria, december, ezoterika, ezoterikus naptár, ezoterikus naptár decemberre, ezotéria jóslás, jós, jósnő, telefonos jóslás, ingyen jóslás, ezoterikus kalendárium, újévi tisztítás, 2016-os jóslás,

Szenteste és Karácsony  – december 24-étől 26-áig

 

A szeretet ünnepén a lelki oldalt kell erősítenünk, az ünnep hangulatát kell majd átvenni. A csillogás és a fény tisztelete mellett a családi kapcsolatokban történő feloldódás és egyesülés lesz a fontos. A játék ideje ez, amikor néhány nap erejéig újra mind gyerekek lehetünk. A legjobban ható mágiák ilyenkor a bőség mágiák, illetve szeretet ráhatások.

 

Aprószentek napja – december 28.

 

Kevésbé ismert szentek közt is vannak nagyon is fontosak és komolyak, ezért ilyenkor rájuk emlékezünk. Spirituális részről ilyenkor magunkban rakhatunk rendet, kicsit lefaraghatunk a rossz szokásainkból, figyelhetünk arra, hogy ne beszéljünk csúnyán, illetve önzetlenséget gyakorolhatunk. Ez a nap alkalmas arra, hogy a sorsfeladatodról érdeklődj, amely során akár az előző életedből is feljöhetnek emlékek!

Szilveszter – december 31.

 

Az év utolsó napja jósláshoz és a jövő kutatásához tartalmaznak majd erős energiákat. Éjfél előtt még akár szerencse mágiát is kérhetsz, mely a jövő évre hat, és pozitív irányba tereli a sorsod! Az újévi fogadalmak szintén mágikus erővel bírnak, de ezeknél jó, ha minden részletet átgondolsz, és kérd szakember segítségét hozzá!

 

Az év utolsó hónapjában a legfontosabb, hogy letegyük a terheket, és készüljünk az új évre! Ebben segíthet neked Virág jósnő vagy Tündér Lili a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akiktől jóslást is kérhetsz 2016-ra!

Eléred szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*