Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi történik Februárban

Mi történik Februárban? (Ezoterikus naptár)

Dátum: 31.01.2016

A „Január, február és itt a nyár” ismerős, tavasz sürgető versike, amelyet régen vándormuzsikusok szájából lehetett a legtöbbször hallani, hiszen ponyva sátraik,  szekereik nem nyújtottak elég védelmet a februári hideg ellen, és már nagyon várták a melegebb időjárást.

Annak ellenére, hogy februárt „jégtörő havának” is nevezzük, jégtörő Mátyás nem mindig szabadít meg minket a jégtől, sőt gyakran Mátyás napján kezdődnek az igazi téli napok, és gyakran ez az év leghidegebb hónapja.

Nevét mégsem a zord időjárásról kapta, hanem vélhetően egy Februus nevű római istenről, aki a római mitológia szerint a tisztítás és megtisztulás istene volt.

A testi-lelki megtisztulás hava a február, amikor Te is megszabadulhatsz minden negatív energiától és saját visszahúzó negatív gondolataidtól, illetve félelmeidtől és aggodalmaidtól.

Szakembereink elvégzik Neked a februári tisztító rituálét, és már kérheted is az Újhold védelmi mágiát, amit legkésőbb február 8-áig el kell elvégezned!

Olvasd el, melyek a legfontosabb ezoterikus dátumok februárban, és tartsd be a hozzájuk köthető rituálékat, hogy szerencsés legyen ez a hónapod!

Február 8-án, délután 15 óra 34 perckor újhold lesz az égen, amelyet természetesen nem láthatunk, mert ilyenkor a Hold a Nap és a Föld között helyezkedik el. Ez a legalkalmasabb időszak az új dolgok elkezdésére. Ha például pénzre van szükséged, akkor ezen a napon kérj pénzenergiát vagy pénzbevonzó mágiát, mert a teliholdig tartó holdciklus alatt teljesülhetnek a kívánságaid, és a pénzügyi álmaid valóra válhatnak!

Ide kattintva megtudhatod, hogyan használhatod ki az újhold idejét minderre.

 

Február 9. Erre a napra esik idén Húshagyó kedd, a farsangi időszak utolsó napja. Ez a nap mindig a húsvét pontos dátumától függ, mert ehhez viszonyítva a visszafelé számított 9. vasárnapot követő keddet nevezik Húshagyó keddnek. Ez ma már keresztény ünnep, de a pogány korból ered, akkor még a Nap ünnepének hívták, és a mai karneválokhoz hasonló módon ünnepelték.

 

Február 10. – Hamvazó szerda, amely mindig a böjt időszak első napja. A kereszténység hajnalán hamut szórtak egymás fejére a hívők, ezzel remélve bűneik bocsánatát. Innen ered ennek a napnak a neve, és ezért végezhető el hamuval a tisztítás Hamvazó szerdán. Próbálj megszabadulni a blokkoktól ezen a napon ide kattintva, de ha egyedül nem sikerül, akkor kérd kollégáinktól a különleges tisztító rituálét hamuval, hogy a következő 40 napban semmilyen baj ne érjen!

 

Február 14. – Bálint, vagyis Valentin napot ünneplünk 14-én, amely nem csak a szerelmesekről szól, hanem a szerelmet keresőket, szerelemre vágyókat is segíti. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor kérd most a leghatékonyabb szerelmi mágiát jósainktól! Ezen a napon megtudhatod, hogy ki lesz a férjed, vagy hogy megcsal-e a párod. Kérj párkapcsolati elemzést vagy szerelmi gyertyamágiát szakembereinktől az igaz szerelem bevonzásáért!

Február 22. – Ezen a napon, a mesterszám napján teliholdas éjszakánk lesz. A telihold este 19:30-kor kezdődik. Már előtte hívd kollégáinkat vagy végezd el azt a mágiát, ami meghozza Neked a bőséget az élet mindhárom területén. Mindenképpen végezz mágiát ezen a napon, íme 5 pénzmágia, ami tényleg működik!(https://www.asztro-show.hu/5-penzmagia-ami-mukodik) A három darab kettes Neked is szerencsét hoz. Ha többször is megjelenik a kettes szám az életedben, akkor most telefonálj jósainknak, hogy megtudd, mikor lesz szerencséd ebben az évben!

 

Február 24. – Szent Mátyás apostol ünnepe, hétköznapi nevén Jégtörő Mátyás napja, amikor a népi hiedelem szerint Mátyás, ha jeget talál, megtöri, ha nem talál, „csinál”. Rengeteg ősi babona fűződik ehhez a naphoz, és ezek közül a legtöbb a hideg és a rossz megtöréséről, eltörléséről szól. Jégtörő Mátyás napján kollégáink megtörik az átkot az életedben. Ez a legalkalmasabb időpont, kérd a segítségüket február 24-én vagy a hónap bármely napján!

 

Tudd meg, hogy számodra melyik a legjelesebb nap februárban, és melyik dátum hoz Neked szerencsét! Virág jósnő mindent elmond a szerencseszámaidról és a szerencsés időszakaidról. Kérdezd őt még ma a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc). Hívhatod külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*