Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi történik januárban (Ezoterikus naptár)

Mi történik januárban? (Ezoterikus naptár)

Dátum: 05.01.2016

Ezoterikus kalendáriumunk újabb fejezetéhez érkeztünk, eljött január, és vele együtt egy új év. Itt az ideje megújulnod, és ha még nem kértél sikermágiát 2016-ra, ne késlekedj, kérd szakembereink segítségét! Nagyon fontos, hogy sikeresen induljon a január, mert befolyásolja az egész hátralévő évet!

Január első felében legjobb szakembereink végzik a 2016-os sikermágiákat, de ne feledkezzünk meg az újévi jóslásról sem. Mielőtt jóslást kérünk, érdemes blokkoldást is végezni, erről ITT olvashatsz bővebben.

ezo,ezotéria, január, ezoterika, ezoterikus naptár, ezoterikus naptár januárra, ezotéria jóslás, jós, jósnő, telefonos jóslás, ingyen jóslás, ezoterikus kalendárium

Felkészültnek kell lenned, tudnod kell, mely dátumok szerencsések és kevésbé szerencsések számodra. Ha máskor nem is kérsz jóslatot, ilyenkor igazán megengedheted magadnak, a siker érdekében.

Januárban az is eldől, ki képes betartani az újévi fogadalmakat, és ki lesz az, aki továbbra is halassza a következő évre. Ez is egy alap a szebb és jobb jövőért, hiszen a gondolataiddal és az önmagadban való hiteddel teremthetsz, ráadásul a megújulás időszakában, januárban. Ha segítségre szorulsz, kérheted jósainkat, hogy erősítsenek meg, a lapok mindig megmutatják a helyes irányt.

 

Érdemes annak is utánajárnod, hogy múltbéli blokkok, előző életből hozott terhek befolyásolták-e vajon az elmúlt éved. Erről bővebben ITT olvashatsz.

Szükséges megemlítenünk még pár fontos januári dátumot, nem maradhatnak ki az ezoterikus naptárunkból:

Január 6. – Vízkereszt – Mindannyian ismerjük az ehhez kapcsolódó szokásokat, de ami ezoterikus szempontból igazán fontos, az a házunk megtisztítása. Amennyiben szeretnéd Te is kérni, már most jelentkezhetsz Ágnes jósnőnél a 313-as kódon, az egyik szakterülete az otthonok védelme a negatív energiáktól!

Január 22. – Szent Vince napja – A régi időkben ezen a napon jósolták meg, milyen lesz a termés, szőlővessző segítségével. A Vince napi időjárás segítségével is jövendöltek, ha szép napos az idő, akkor jó termésre lehet számítani. A gazdáknak pedig sok bort kell inniuk ezen a napon a jó termés érdekében.

Január 25. – Szent Pál napja – Régen ezen a napon jósolták meg, milyen hosszú lesz a tél, ugyanis, ha „pálfordulókor” süt a Nap, hosszú, kemény télre kell számítani.

ezo,ezotéria, január, ezoterika, ezoterikus naptár, ezoterikus naptár januárra, ezotéria jóslás, jós, jósnő, telefonos jóslás, ingyen jóslás, ezoterikus kalendárium

Eljött egy új év, itt az ideje elindulnod a siker felé vezető úton! Kérd ehhez Tündér Lili segítségét, aki 2016-ra elvégzi Neked a mindent elsöprő sikermágiáját, ami már számtalanszor bizonyított! Tégy azért, hogy ez az éved legyen az eddigi legjobb! Hívd a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), vagy eléred külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*