Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi történik Júliusban? (Ezoterikus kalendárium)

Dátum: 29.06.2016

Az ezoterikus kalendárium 7. részéhez értünk, végre elérkezett a forró július, Szent Jakab havának nevezik, és július egyben az áldás hava.

Ilyenkor érdemes áldást kérni otthonunkra, családunkra, egészségünkre és a szerelmi életünkre is, egy telefonos jóslás keretein belül bármelyik szakember tud ebben segíteni.

 

Számos országban ünnepelnek függetlenséggel, felszabadulással kapcsolatos állami ünnepeket, ez nem véletlen, mondhatnánk az is, hogy a holdjárás kedvez a változásnak, a függetlenítésnek júliusban, az ezoterikus kalendárium szerint. Merjük hát megtenni ezeket a lépéseket, saját boldogságunk érdekében.

ezoterikus kalendárium

Nyaralni készülsz? Pár tipp csillagjegyed szerint ITT!

 

A július az aratás hónapja. Az aratás betakarításának sikerét számos népszokás és rítus jellemzi.

Az aratást imádsággal kezdték, hogy sikeres legyen a betakarítás, különböző eszközöket vittek, és fontos jelentősége volt az első, és az utolsó betakarított termésnek.

Júliusban aratási rituálét kérhetsz a vonalon, nem csak akkor, ha betakarítani készülsz, hanem akkor is, ha végre azt szeretnéd, hogy betakarítsd az év első felébe vetett munka gyümölcsét.

 

Eluralkodott rajtad a kánikula okozta fáradtság? Olvasd el ezt az 5 tippet, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a nyarad! Kattints IDE!

ezoterikus kalendárium

Jelentős napok az ezoterikus kalendárium alapján:

 

Július 2. – Sarlós Boldogasszony napja

Július 20. – Illés napja

Július 22. – Mária Magdolna napja

Július 25. – Jakab napja

Július 26. – Anna napja

 

Szeretnéd megtudni, hogy melyik napok a Te szerencsenapjaid júliusban? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint megkérdezni Ágnes vagy Aurethiel jósokat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és kipróbálni azon a napon a szerencsédet!

Eléred szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

Hagyj hozzászólást

*