Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi történik Májusban(Ezoterikus kalendárium)

Mi történik Májusban? (Ezoterikus kalendárium)

Dátum: 28.04.2016

A májusi ezoterikus kalendárium még az április hónapnál is kevesebb jeles napot tart számon, de ennek ellenére ennek a néhány napnak a hatása egész hónapban érződik.

 

Május 1. hivatalosan is a munka ünnepe, és látszólag semmi köze egy ezoterikus kalendáriumhoz vagy a spiritualitáshoz, hiszen eredetileg munkás mozgalmakhoz, sztrájkokhoz kapcsolódik. Ennek ellenére a május elsejét már ősidők óta ünneplik, igaz, nem a munka, hanem a tavasz ünnepeként tartják számon. Ekkor mutatták be az áldozatokat a tavasz Istenének, hogy ősszel bőséges legyen a termés. Ezért érdemes ilyenkor a rituálék eredményességét kérni az angyaloktól.

 

Tudj meg mégtöbb érdekes információt vonatkozó cikkeinkből IDE és IDE kattintva!

ezoterikus kalendárium

Május 6-án az Újhold segítségét kérheted új célok megvalósítására. Az ezoterikus kalendárium felhívja a figyelmed, hogy mindenképp használd ki! Bármibe fogsz ebben a hónapban, legyen ez bármilyen új projekt, mindenképpen az Újhold napján kezdd el, hogy sikeres legyen!

 

Május 16. – Idén erre a napra esik Pünkösd, és ez a májusi ezoterikus kalendárium legjelesebb napja, amely a Szentlélek kiáradását ünnepli a húsvétot követő 50. napon. Nem csak egyházi ünnep a Pünkösd, ezoterikus körökben is számon tartják, és úgy tartják, hogy az ezen a napon elvégzett mágiák 50-szeres erővel hatnak.

Május 21-én a Telihold teljesítheti a kívánságod, ha használod a Hold erejét. Kérd el a májusi Hold-mágiát szakembereinktől, hogy teljesülhessen három kívánságod!

ezoterikus kalendárium

Ha érdekel, milyen más fontos napon végezhetsz mágiát ebben a hónapban az ezoterikus kalendárium szerint, kérdezd kollégáinkat!

 

Érdekel az ezotéria? Szeretnéd megtudni, hogy melyek a legjobb alkalmak a számodra, hogy elintézz egy fontos ügyet vagy, hogy egy új munkahelyet találj? Akkor a legjobb helyen jársz! Kamilla és Ágnes jósnők a legjobb segítőid lehetnek a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*