Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi történik Márciusban (Ezoterikus naptár)

Mi történik Márciusban? (Ezoterikus naptár)

Dátum: 28.02.2016

Március a Mars bolygóról, azaz a háború bolygójáról kapta a nevét. A rómaiak szerencsésnek tartották márciusban indítani a csatákat, mert ez a hónap szerencsét hozott.

 

Március első fontos eseménye 8-a, a nemzetközi nőnap. Igen fontos esemény ez spirituális szempontból is, hiszen egy fontos lépés volt a spirituális fejlődésben is a nők egyenjogúsága. Az energiák e napon alkalmasak a nőiességet, szépséget kihangsúlyozni, és a tisztító rituálék végzésére.

A következő fontos esemény március 15-e, a nemzeti ünnepünk. Igaz, történelmi szempontból jelentős ez a dátum, de ha jobban meggondoljuk, spirituális jelentősége is van ennek az ünnepnek. Gondoljunk csak az összefogásra, együttműködésre, teremtésre.

Virág elérhetősége, virág jósnő elérhetősége, virág jósnő telefonszáma, virág telefoszáma

Március 17-e Szent Patrik napja. Igaz, ez egy ír nemzeti ünnep, de fontos jelentősége van, hiszen e napon érdemes szerencse- és pénz mágiát kérni!

Március 18.,19., és 21. – „Sándor, József, Benedek, zsákban hozzák a meleget” . Úgy tartja a hiedelem, hogy eddig tart a hideg tél. Innentől tavaszias, melegebb idő várható, úgyhogy búcsút mondhatunk majd a télnek, végre.

Március 21-e a tavasz első napja, a tavaszi napéjegyenlőség napja.

Március utolsó vasárnapja: a nyári időszámítás kezdete – óra átállítás.

Idén március 28-ára fog esni húsvét vasárnap, amit ugye, mint tudjuk, megelőz a 40 napos böjt, azaz egy tisztulási folyamat.

Nagyon fontos, hogy HÚSVÉT ELŐTT kérjünk tisztító rituálét! A mai naptól lehet ezt kérni tanácsadóinknál!

Tudd meg, mi a blokkoldás, ismerd meg, hogy elkerüld, ide kattintva!  Múltbéli gondok kínoznak? Kattints IDE!  Ismerd meg előző életed is IDE kattintva!

Lassan itt a tavasz, itt az ideje megújulnod a negatív energiáktól és a siker felé indulnod! Kérd ehhez Tündér Lili segítségét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki elvégzi számodra a tavaszi tisztító szertartást! Eléred külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*