Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi történik Novemberben? (Ezoterikus kalendárium)

Dátum: 02.11.2016

Az ezoterikus kalendárium novemberben sok kiemelkedő napot tart számon. November méltán viseli az “enyészet hava” elnevezést, hiszen ebben a hónapban minden

átalakul, a késő ősz lassan télbe fordul és a nyár melege ilyenkor már távoli emlék csupán. Az alábbi ezoterikus kalendáriumban azokról a napokról írunk, amelyek az ezotéria szempontjából jelentősek, és megtudhatod, mikor érdemes mágiákat, rituálékat végezni a bőségért, az egészségért és a szerelemért.

November 1.  

A hónap egy fontos ezoterikus dátummal, a Mindenszentek napjával indul, amelyet a keresztény egyház az üdvözült szentek ünnepeként tart számon és ezt a napot  a 10. század óta ünneplik Európa szerte. Az ezoterikus kalendáriumban is helyet kapott ez a nap, hiszen ilyenkor érdemes halottlátókhoz, túlvilági szellemkommunikátorokhoz ellátogatni, mert olyan kapuk nyílnak meg, amelyeken keresztül az eltávozott lelkek üzeneteket adhatnak át a még élő hozzátartozóiknak.

November 2.

Halottak napját sokan összekeverik a Mindenszentek napjával és helytelenül, november elsejét szokták halottak napjaként emlegetni. November másodikán azoknak a holtaknak is tudunk segíteni  akiknek nem sikerült üdvözülniük és a köztes térben ragadva keresik az utat a fény felé. Ilyenkor a hozzátartozók imádsága, esetleg rituálék segíthetnek a léleknek a fénybe jutni.

Tudj meg sok érdekes információt jövődre vonatkozóan cikkünkből, IDE kattintva!

ezoterikus kalendárium

November 11.  

Szent Márton napja, ekkor ellenőrzik az éves termést és értékelik az évet. A hagyomány szerint Szent Márton napján a gazda számba veszi a jószágot, ezért ilyenkor érdemes számot vetni az évi eredményekkel, sikerekkel, kudarcokkal. Az ezoterikus kalendárium azért jegyzi ezt a napot, mert ezen a napon százezerszeres erővel hatnak az anyagi gyarapodásért végzett mágiák. Ha elégedetlen vagy az eddig bevételeiddel, akkor ezen a napon ráerősítő mágiát kérhetsz szakembereinktől, és még év végéig akár meg is duplázhatod a bevételeid!

November 14.

A telihold napján a legerősebb bőségmágiát kell elvégezned, ami újholdig aktiválódik az életedben.Fontos, hogy pontosan éjjel 12-kor végezd a mágiát, és ha nem tudod eldönteni, hogy melyik számodra a leghatékonyabb mágia, kérdezd meg az ingát.

IDE kattintva útmutatást kaphatsz, hogy hogyan kérdezd az ingát!

November 25.

Katalin napját sokan időjóslásra használják, hiszen az ősi babona szerint, ha “Katalin kopog, karácsony locsog”, vagyis, ha Katalin napján fagy, akkor karácsonykor elolvad a hó. Ennél jóval okosabban is ki lehet használni ezt a napot. Kérj kollégáinktól Katalin napi mágiát, hogy ha esik, ha hull, ha fagy, ha olvad, neked mindig legyen pénzed!

Ha a távolabbi jövődre vagy kíváncsi, akkor kattints IDE!

ezoterikus kalendárium

November 29.

Újhold napja egybeesik a mesterszám napjával, hiszen 2+9 az 11. Ezért ez a nap az átlagosnál jóval erősebb teremtő erővel bír. Minden kívánságod és gondolatod ezerszeres erővel bír. Próbáld ki, írj fel egy kívánságot egy papírra, majd engedd szélnek az újhold fényénél.

November 30.

Szent András napja arról híres, hogy ezen a napon a hajadon lányok férjet jósolhatnak maguknak. Ezen a napon azt is megtudhatod, mennyi pénzed lesz a következő évben, és ki az a személy, aki segíteni fog neked az álmaid megvalósításában. A sugallat éjszaka álmodban érkezik, ezért mindenképpen készíts papírt és tollat az ágyad mellé, hogy fel tudd jegyezni, mielőtt elfelejtenéd ezeket a fontos információkat!

Ha érdekel, mely más napokon érdemes mágiát végezned ebben a hónapban, kérdezd kollégáinkat!

Olyan események sorozata várható novemberben, amely sok ember életét felkavarhatja, mind anyagi, mind szellemi téren. Ha szeretnéd tudni, hogy mitől kell óvnod magad, akkor Amarita vagy Gábriel jósnőket keresd a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és kérj védelmet is a negatív behatások ellen!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*