Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi történik novemberben

Mi történik novemberben? (Ezoterikus naptár)

Dátum: 07.11.2015

ŐSZUTÓ HAVA, ANDRÁS HAVA nevét a latin novem (kilencedik) számnévből kapta, mivel eredetileg az év kilencedik hónapja volt a római naptárban. Ez a hónap az év legcsúnyább hónapja, mert időjárása ködös, nyirkos, szeles, és ez megviseli a szervezetünket. Feszültebbnek és ingerlékenyebbnek érezhetjük magunkat. Nem hiába kapta az Enyészet hava elnevezést is. Látványos az elmúlás, és közeleg a tél is. Asztrológiai szempontból azonban sok lehetőség tárul elénk a jegyváltások, és különböző együttállások miatt, amikor testünk és lelkünk is pozitívan töltődhet általuk.

2-án a Merkúr a Skorpióba, 20-án a Nyilasba vándorol át. A Vénusz 8-án, a Mars 12-én a Mérlegbe, majd a Nap 22-én a Nyilasba megy át. Semmi olyan nem történhet, amit Te magad ne akarnál, az életed feletti irányítás most tényleg a Te kezedben lesz! Nem lesznek képesek a befolyásolni Téged. Amit tenni fogsz, arra saját elhatározásból teszed majd.

ezo,ezotéria, november, ezoterika, ezoterikus naptár, ezoterikus naptár novemberre, ezotéria jóslás, jós, jósnő, telefonos jóslás, ingyen jóslás, ezoterikus kalendárium

Párkapcsolat területén változások várhatóak, de itt is minden úgy alakul majd, ahogyan annak lennie kell. Az esetleges elválásokat könnyebben viseled, és az új kapcsolatok is egyszerűbben bontakoznak ki. Megváltozol, könnyebben nyitsz mások felé, ami pozitívan fog hatni az élet minden területén. Eltérően fogsz viselkedni az eddig megszokottól, és ez pozitív energiák felszabadításával fog járni. Nagy sikereket érhetsz el az eddig még nem látott titkos tartalékaid által!

Ebben az évben már mindent megtanulhattál a Szaturnusztól, szóval itt az ideje annak, hogy hasznosítsd! Nem kell másoktól tanácsot kérned, mindennek a birtokában vagy, ami a sikerhez szükséges. Gondolj a jelenre, és ne nézz a múltba!

 

Mit mutat az ezoterikus naptár novemberre?

 

Újhold pontos ideje: 2015.11.11. – 18:47

Telihold pontos ideje: 2015.11.25. – 23:44

 

Horoszkóp       

Skorpió (október 23. – november 21.)

Ebben a hónapban sajnos tanácsaiddal könnyen félrevezethetsz valakit, ezért légy óvatos a tanácsadással! Legszívesebben elbújnál a világ elől, de ezt sajnos nem teheted meg, mert sokan számítanak a jelenlétedre. Ha mégis elutasítóan viselkedsz, akkor számíthatsz arra, hogy a végén Te leszel az, akit környezete kirekeszt. Légy konkrét, de mégis tapintatos másokkal. Ha ezt nem fogadod meg, többen elfordulhatnak tőled szókimondó megnyilvánulásaid miatt.

 

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ideje lenne egy őszinte beszélgetésre a párkapcsolatodban! De az is előfordulhat, hogy egy ártatlannak induló beszélgetés egy ismeretlennel felkeltheti benned az új szerelem iránti vágyat. Anyagi helyzeted javításáért ebben a hónapban sokat tehetsz. Akármennyire is céltudatos vagy jövődet illetően, figyelj oda a hétköznapi feladatokra is, mert a könnyelműséged, túlzott szabadságvágyad ellenérzést válthat ki környezetedben!

 

A Tarot üzenete November hónapra

Elértél az alagút végére, a fény már a közvetlen közeledben van! Már csak egy kis lelki bátorságra van szükséged ahhoz, hogy a jó és a szerencse elérjen az életedbe. A sok nehézséget, ami a válladat és a szívedet nyomja, el kell engedned, és csak az új dolgokra koncentrálni! A hónap bővelkedik akaraterőben és kitartásban, neked csak meg kell ezeket az energiákat ragadnod és beépítened az életedbe. Ebben a hónapban a legnehezebb akadályokat is könnyebben kell venned, az égitestek együttállásai miatt. Az Univerzum teljes erejével veled lesz ebben a hónapban!

ezo,ezotéria, november, ezoterika, ezoterikus naptár, ezoterikus naptár novemberre, ezotéria jóslás, jós, jósnő, telefonos jóslás, ingyen jóslás, ezoterikus kalendárium

További érdekességek Novemberre

November 1. – Mindenszentek napja

November 2. – Halottak napja

Ezen a napon tilos volt mosni, attól tartva, hogy akkor a hazajáró halott vízben állna, és mert megsárgulna a ruha. Mára a temetőbe járás, a sírok rendbehozatala, a gyertyával való világítás nem csak a keresztények szokásává vált.

November 11. – Szent Márton napja

“Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik.”  – tartották. Ilyenkor nagyon sokat ettek-ittak, mert azt gondolták, hogy így a jövő is bővelkedik egészségben, szerencsében.

November 25. – Katalin napja

Katalin-naphoz férjjósló hiedelmek és fortélyok kapcsolódtak. Ilyenkor gyümölcságat tesznek vízbe, és ha az karácsonyra kizöldül, közeli férjhezmenetelt jövendölt a lánynak. Katalin napjával befejeződtek az őszi bálok, lakodalmak, és ez a nap egyben női dologtiltó nap is volt.

A november az elmúlás, a sötétség kezdetének a hónapja! Kérj pozitív energiát, és töltődj fel lelkiekben is! Készülj fel a hosszú téli időszakra Ágnes és Virág jósnők segítségével! A 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) éred el őket, külföldről pedig: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Nem csak energiáikkal segíthetnek, hanem sok-sok évnyi tapasztalattal abban is, hogyan alakítsd a jövő évedet úgy, hogy az az eddigi legjobb éved legyen!

Hagyj hozzászólást

*