Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

ezoterikus kalendárium

Mi történik Októberben? (Ezoterikus kalendárium)

Dátum: 05.10.2016

SZÜRET HAVA, ŐSZ HAVA, tehát OKTÓBER, neve az octo=nyolcadik szóból ered.

Október ezen a tájon a szüret időszaka. Ilyenkor tartják a szüreti mulatságokat, gyakran az esküvőket és lakodalmat. Ez már az igazi, mustillatú, lombhullató ősz. Az októberi ezoterikus kalendárium több okból különleges lesz az évben, egyrészt azért, mert egy lépéssel közelebb kerülünk az év végéhez, másrészt pedig azért, mert az október elején érzékelhető különleges energiafelhő sok mindent megváltoztat az életünkben.

Kattints IDE, hogy megvédd magad!

 

A változó bolygóállásnak köszönhetően többször érezhetjük levertnek és fáradékonynak magunkat. Nem szabad, hogy a nem túl kedvező asztrológiai holdjárás teljes uralma alá kerüljünk, ezért fontos a pozitív gondolatok erősítése minden nap. Meglepetésekből nem lesz hiány ebben a hónapban sem, bár fel kell készülnünk arra, hogy az nem feltétlenül jót fog jelenteni. Az ezoterikus kalendáriumba bepillantva láthatjuk, hogy olyan új helyzetek fognak kialakulni, amelyek megoldásához sok erőre és baráti segítségre is szükség lesz. Ebben a hónapban igazán szükség lesz az energiák összekapcsolására. A kölcsönös segítség mindkét fél számára kifizetődő lesz.

ezoterikus kalendárium

Kattints IDE, hogy könnyedén megszabadulj az októberi blokkoktól!

 

 

A 2016-os ezoterikus kalendárium fontosabb dátumai októberben:

 

Újhold pontos ideje: 2016.10.01. – 01:12

Telihold pontos ideje: 2016.10.16. – 05:23

Újhold pontos ideje: 2016.10.30 – 18:38

 

Horoszkóp:    

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Eddig megszerzett tapasztalatod igazán ebben a hónapban tudod kamatoztatni. Legyél bátor és merj belevágni új, izgalmas dolgokba. Figyelj a segítő szándékú emberekre, és ne félj megfogadni a tanácsokat sem. Ne légy bizonytalan, bízz másokban és magadban is!

 

Skorpió (október 23.-november 21.)

Ebben a hónapban oda kell figyelned az időbeosztásodra. Hajlamos leszel túlvállalni magad és ezáltal kisebb nézeteltérésekbe is belekeverheted magad. Ne akarj többet teljesíteni annál, mint amire képes vagy. Fogadd el, hogy neked is 24 órából áll a nap. A sok munka mellett szakíts időt a pihenésre is, mert ezalatt nagyon értékes embereket ismerhetsz meg.

A Tarot üzenete Október hónapra:

Ebben a hónapban fel kell venned a harcot a nehézségek, rossz érzések és negatív energiák ellen. Fontos tudnod, hogy elsősorban a saját belső egyensúlyod megteremtésére kell összpontosítanod. Az energiatartalékaid vészesek, nincs idő a tétlenségre. Az anyagi problémák leküzdésére fontos a családi összefogás. Próbáld meg közös erővel letenni a terheket, és ne akard mindenáron egyedül megoldani azokat a nehézségeket, amelyek nem csak a tieid. Kérd ebben jósaink segítségét, akik a legjobb tudásuk szerint segíthetnek neked.

Hatékony pénzvonzó tippek ITT!

 

ezoterikus kalendárium

Az ezoterikus kalendárium további érdekességei októberre:

Október 4. – Assziszi Szent Ferenc napja: A vetésre legalkalmasabb időszak az ún. ferenchetet tartották.

 

Október 15. – Teréz napja: Asszonyi dologtiltó nap volt, amikor a nők nem moshattak, kenyeret sem süthettek, tehát nem dolgozhattak, hogy elkerüljék a balszerencsét.

 

Október 28. – Simon-Júdás napja: a szüreti bálok, mulatságok kezdete, a juhászok elszámolásának napja, a kukorica betakarításának kezdete.

 

Terveid vannak októberre, de nem tudod, hogy jó döntést hozol-e? Ha úgy érzed, akkor kérd ki olyan szakemberek tanácsát, Tündér Liliét vagy Ágnesét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik már több száz embernek segítettek pályafutásuk alatt, hogy az életük megváltozzon!

Elérhetőek jósaink külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*