Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi történik októberben

Mi történik októberben? (Ezoterikus naptár)

Dátum: 01.10.2015

SZÜRET HAVA, ŐSZ HAVA, tehát OKTÓBER, neve az octo= nyolcadik szóból ered.

Október vidékeinken a szüret hónapja. Ebben a hónapban vannak a szüreti mulatságok, gyakran a lakodalmak. Ez már az igazi, mustillatú, lombhullató ősz. Az október sok szempontból különleges hónap lesz az évben, egyrészt azért, mert egy lépéssel közelebb leszünk az év végéhez, másrészt pedig azért, mert a szeptember végi Vérhold energiája sok mindent megváltoztat az életünkben.

 

A szeptember közepétől fennálló bolygóállás megszűnik (Merkúr retrográd), és idén már nem ismétlődik meg, így könnyebben veszünk lendületet a feladataink elvégzéséhez, terveink megvalósításához. Sok meglepetéssel készül ez az időszak, amikor a Nap 23-án kopogtat a Skorpió ajtaján. Az ezoterika szerint most ideje cselekedni, befejezetlen munkáinkat véghez vinni, mert ebben az időszakban nagyon sok energiát nyerhetünk a csillagok együttállásából! Elsősorban azonban törekednünk kell a belső egyensúly kialakítására, erre is alkalmas ez az időszak. Az égi hatások segítenek a harmónia és béke megteremtésében. Házhoz, vagy lakáshoz kapcsolódó, és egyéb jogi ügyeidet pozitív eredménnyel lezárhatod. A pozitív életfelfogás legyen az, amit szem előtt tartasz, és akkor ez a hónap sok pozitív változást hoz Neked! Számottevő problémákkal nem kell szembenézned, mert az égiek védelmeznek és támogatják az előrejutásodat az élet bármely területén.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Nézzük, mit mutat az ezoterikus naptár októberre:

 

Újhold pontos ideje: 2015.10.13. – 02:07

Telihold pontos ideje: 2015.10.27. – 13:06

 

Horoszkóp:

 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Türelmetlenséged nem jó tanácsadó, mert elriaszthatja a kiszemeltedet. Ne ragaszkodj görcsösen semmihez, és jelszavad legyen: Lassan járj, tovább érsz! Lerohanással a kiszemeltet nem tudod megnyerni.

 

Skorpió (október 23.-november 21.)

Karriered fokozatosan felfelé ível, persze, nem rögtön jut fel a csúcsra, csak lépésről lépésre. Lesz részed izgalomban, de meglepetésekben is bőven. Csak bírd kapkodni a fejed!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

A Tarot üzenete október hónapra:

Le kell küzdened a félelmeidet, gátlásaidat, és minden olyan blokkoló tényezőt, ami megakadályoz az előrejutásban! Olyan különleges szerencsében részesülhetsz, amely a bőséggel van szoros kapcsolatban. Te is elérheted, csak hinned kell Önmagadban!
Hogy minden a legjobban alakuljon az életedben, a harmóniára kell törekedned! Légy kiegyensúlyozott és boldog! Kérd ebben Ágnes és Tündér Lili jósnő segítségét, akik a legjobb tudásuk szerint segíthetnek Neked, a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

További érdekességek októberre:

Október 4. – Assziszi Szent Ferenc napja

A vetésre legalkalmasabb időszaknak az ún. Ferenc-hetet tartották.

 

Október 15. – Teréz napja

Asszonyi dologtiltó nap volt, amikor nem moshattak, kenyeret sem süthettek, tehát nem dolgozhattak a nők,hogy elkerüljék a balszerencsét.

Október 28. – Simon-Júdás napja

A szüreti bálok, mulatságok kezdete, a juhászok elszámolásának napja, a kukorica betakarításának kezdete.

Szeretnéd tudni, hogy személyre szabottan miben tud segíteni Téged energiáival az októberi hónap? Akkor nincs más dolgod, mint felkeresni jósainkat a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akiket elérhetsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*