Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi történik Szeptemberben?

Mi történik Szeptemberben?

Dátum: 30.08.2017

Ez a hónap sokaknak törést hozhat az életvitelében. Általában az emberek számára ez nem egyszerű, ezért a szeptember áruló időszak lehet.
Szeptemberben a Vénusz, amely az Oroszlánba lép, hajlamosít minket, hogy nagylelkűek legyünk másokkal.

Tudd meg ITT , hogy csillagjegyed alapján mit várj munkádban és karrieredben egyaránt, az előtted álló időszakban!

betegségek lelki okai

A Hold járása szerint ebben az időszakban a szerelem nagyon intenzív és romantikus formát ölt. Azonban, ha szakítasz, nehezen lábadozol ki belőle.
A Szűz házában álló Nap és Merkúr, az ezoterikus kalendárium szerint, abban segít, hogy rendet teremthess az életedben, és ellát téged az elemzés képességével. Azonban, mialatt igyekszel a problémák gyökeréig leásni, lelassulhatsz, és nehézkes lehetsz a téged körülvevők számára.

Asztrológiailag, néhány csillagjegy szülöttének küldetése van a szeptember havában. IDE kattintva megtudhatod azt, hogy neked van-e, és ha van, akkor mi a küldetésed a 2017-es ezoterikus kalendárium szerint!

Fontos információk tudhatsz meg, amelyek megváltoztathatják az életed! Az ősz sorsfordító élethelyzeteket ígér néhány csillagjegynek. Hogy te közöttük vagy-e, azt megtudhatod Edit vagy Matt jósoktól a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Az ezoterikus kalendárium 2017. szeptemberére sok fáradtságot és levertséget hozhat. Nem kell pánikba esned, vedd figyelembe: “a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot.”
Inkább figyelj arra, hogy neked mi okoz örömet, és szentelj több időt önmagadra!
A test és lélek harmóniája sem hanyagolandó. Fontos, hogy megőrizd a higgadtságod!
A szeptemberi karmikus feladataid hozzá tudnak segíteni ahhoz, hogy minél sikeresebben és élvezhetőbben éld meg a szeptemberi hónapot.

A szeptemberi karmikus feladataidat már most megtekintheted, ITT !

szerencseszam_rtl_cikkbe

A szeptemberi holdjárás és ezotériai elemzések szerint, a szeptemberi hónap nagyon nagy sikereket hozhat a munkádban és karrieredben. Fontos és magas lépteket helyezhet eléd az ezoterikus kalendárium néhány igen jeles napja! A munkádban és a karrieredben meghozott döntéseket nagyon meg kell fontolnod ebben az időszakban. Ha nagy áttörésekre vágysz, sikerekre, ebben kérheted Matt segítségét is a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), a leghatékonyabb ilyen mágiákat ismeri!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*