Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi történik Szeptemberben? (Ezoterikus kalendárium)

Mi történik Szeptemberben? (Ezoterikus kalendárium)

Dátum: 31.08.2016

A szeptemberi ezoterikus kalendárium legfontosabb napja tulajdonképpen a hónap utolsó előtti napjára esik, mert a hagyomány szerint akkor ünnepeljük Szent Mihályt, és ez a nap Szent Mihály arkangyal ünnepe is.

Ezért most a hagyományostól eltérő módon hátulról előre vesszük számba a jeles napokat, Szent Mihály napjával kezdve, amely szeptember 29-én a kis farsang kezdete is egyben. Faluhelyen ilyenkor kezdődik a lakodalmas időszak, amely Katalin napjáig tart.

Valóságos népünnepély ez a nap, azok számára, akik még mindig zárt hagyományőrző közösségekben élnek, ilyenkor táncos mulatságokat tartanak és számot vetnek az éves termésről, bevételről.

Te is áttekintheted a 2016-os éved eddigi bevételeit, és ha elégedetlen vagy az anyagi helyzeteddel, akkor most kell pénzmágiát kérned jósainktól, mert a segítség szinte azonnal érkezik!

 

Érdekel az ezotéria, de nem tudod, hogyan fogj hozzá a tanulmányozásához? Olvasd el cikkünket ITT, és kezdj el foglalkozni az ezotériával még ma!

Ebben a hónapban Mihály arkangyal az, aki a leginkább tud segíteni az ezoterikus kalendárium szerint, ezért őt érdemes hívni, és ha érdekel Mihály arkangyal szeptemberi jó tanácsa, akkor kollégáinkat kérdezd és ők tolmácsolják neked!

 

Ebben a hónapban mindenképpen figyelj a megérzéseidre, mert nagy bajtól menekülhetsz meg. IDE kattintva megtudhatod, hogy mely megérzéseidre érdemes odafigyelned.

 

Az ezoterikus kalendárium egy igen fontos napja szeptember 16-ára esik, ez a szeptemberi telihold, amely ebben a hónapban azért is különleges, mert ez az első őszi telihold, amely meghozhatja a gazdagságot azoknak, akik elvégzik a nagy telihold mágiát. Útmutató a kollégáinknál ide kattintva.

 

Szeptember 12-én az ezoterikus kalendáriumban Szűz Máriát ünnepeljük, és csodatévő napnak is tartják, mert ha valaki ezen a napon kíván valamit és Szűz Mária segítségét kéri, annak a kívánsága 12 napon belül, de legkésőbb Szent Mihály napjáig teljesül.

ezoterikus kalendárium

Szeptember 8-án Kisboldogasszony napján Mária születését ünnepeljük, és ezen a hajnalon érdemes neked is a szabadban várnod a napfelkeltét, mert a hagyomány szerint ilyenkor az angyalok serege egybegyűlve örvendezik Mária születésnapját ünnepleve, így bárki csatlakozik az ünnepléshez, nagy szerencsében lesz része.

 

Szeptember 1-je szintén egy nagyon jeles nap az ezoterikus kalendáriumban, újhold napja, ekkor mindenképpen végezz egy bőség mágiát, mert ez az újhold nagy nyereményt is hozhat azoknak, akik tudják, mit kell ilyenkor tenni a bőség érdekében.

Lehet, hogy előre elrendeltetett, hogy nagy gazdagságban élj. Ha tudni szeretnéd, mi van neked megírva, kérd el a pálmalevél jóslatod szakembereinktől, vagy ide kattintva tudd meg, hogy neked őrzik-e a pálmalevél jóslatodat a titkos indiai könyvtárban!

Szeptemberre nagy terveid vannak, de nem tudod, hogyan is kezdj bele? Kérd ki jósaink segítségét, hogy melyik az az időpont, ami a terveidnek kedvez! Jós Kati és Xalen segíthetnek Neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*