Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mi történik szeptemberben

Mi történik szeptemberben? (Ezoterikus naptár)

Dátum: 05.09.2015

SZENT MIHÁLY HAVA, tehát SZEPTEMBER neve a latin septe= hetedik szóból ered. Ez a hónap jelzi az ősz kezdetét.

Átlépjük a napéjegyenlőséget szeptember 23-án, ami a Nap Mérlegbe érkezését is jelenti. Két nappal később a Mars a Szűz háza táján kopogtat, s végül a régóta várt Szaturnusz jegyváltásra is sor kerül. Amennyiben azt érzed, hogy minden lassabban halad, az nem a véletlen műve! A legtöbb jót ebben a hónapban úgy tudod bevonzani, ha figyelő, szemlélő pozícióba helyezkedsz és a megfelelő időpontban cselekedsz. Így, ha jó időben kéred az ezoterika segítségét, akkor sokkal több dolgot tudsz véghezvinni, mint az ezt megelőző szeptemberi hónapokban sikerült.

A bekövetkező Szaturnusz jegyváltás is cselekvésre fog ösztönözni ebben a hónapban. Találkozni fogsz a régmúlt dolgaival, olyanokkal, amit megpróbáltál a szőnyeg alá söpörni. Itt az ideje rendezni az elvarratlan szálakat is az élet minden területén.
Ha gyökeres változást szeretnél elérni párkapcsolatodban, akkor ne késlekedj! Hívd Xalen vagy Eugénia jósnőinket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik fellendítik a párkapcsolatodat!

ezo,ezotéria, szeptember, ezoterika, ezoterikus naptár, ezoterikus naptár szeptember, ezotéria jóslás, jós, jósnő, telefonos jóslás, ingyen jóslás, ezoterikus kalendárium szeptemberre

Nézzük, hogy az ezoterikus naptár mit mutat szeptemberre:

2015. szeptember 13-án részleges napfogyatkozás lesz látható (Szahara, Madagaszkár, Antarktisz).

2015. szeptember 28-án teljes holdfogyatkozás figyelhető meg (amerikai kontinens, Afrika, Európa 02:10-03:22 között, Nyugat-Ázsia).

Újhold pontos ideje : 2015.09.13., 08:42

Telihold pontos ideje: 2015.09.28., 04:51

 

A tarot üzenete szeptember hónapra:

Ahogyan a Szaturnusz rákényszerít saját magaddal való szembenézésre, úgy a tarot lapjai is hasonló üzenetet tartogatnak számodra. Nem cipelheted tovább a múlt terheit, nehézségeit. Végre szembe kell szállnod minden régi problémával és nem görnyedni a terhek alatt, nem fecsérelheted többet az idődet. Egy belső negatív Éned megpróbál visszahúzni és ezt a rossz erőt kell akár ezoterikus segítséggel, de eltávolítani belőled. Hátráltat és visszahúz, szabadulj meg tőle a legkiválóbb időben, a szeptemberi hónapban!

 

Horoszkóp:     

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

ezo,ezotéria, szeptember, ezoterika, ezoterikus naptár, ezoterikus naptár szeptember, ezotéria jóslás, jós, jósnő, telefonos jóslás, ingyen jóslás, ezoterikus kalendárium szeptemberre

További érdekességek az ezoterikus kalendárium szerint szeptemberre:

Szeptember 8. – Kisasszony napja. A hagyomány szerint már Mária születésénél megjelenik Gábor arkangyal. A hiedelem szerint az asszonyok kimentek a mezőre, ott várták a napfelkeltét, mert úgy tartották, hogy aki érdemes rá, megláthatja a napfényben Máriát.

Szeptember 12. – Mária, Szűz Mária névnapja. Egyes helyeken úgy tartják, ha ezen a napon szép az idő, akkor a vénasszonyok nyara hosszú és derűs lesz.

Szeptember 21. – Máté – az apostol és evangélista napja. Ezen a napon nem szokás vásárolni, és semmit nem adnak ki a házból kölcsönbe se, mert akkor elfolyik a pénz, kevés lesz a haszon.

Szeptember 29. – Mihály arkangyal ünnepe. A népszokás szerint Mihály az utolsó ítélet angyala, ő kíséri a holtakat a túlvilágra, és mérlegeli a földi életet elhagyó lelkek jó és rossz cselekedeteit.

 

Szeretnéd tudni, hogy neked személyre szabottan miben fog segíteni a szeptemberi hónap? Mik azok a lehetőségek, amiket még ebben a hónapban meg kell ragadnod? Ne gondolkodj, válaszd a telefonos jóslást és hívd szakembereinket a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akár külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*