Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

2015

Mi vár rád a Kecske évében?

Dátum: 07.03.2015

Kapcsolatok terén

 

A kapcsolatokban a Kecske éve a visszafogottságot, szerénységet erősíti. Ilyenkor az egyszerű dolgok lépnek előtérbe, s a nagy változások valahogy tolódhatnak. A Kínaiak ilyenkor kerülik a gyermekáldást,  mert azt gondolják, hogy az ilyenkor született gyermek gyenge és beteges lesz, illetve szerencsétlenséget hoz a családra. Ettől függetlenül megijedni nem kell, ha a család gyarapodását tervezzük, mert ez a babona elsősorban az ott élőkre érvényes, nálunk nyugaton minden másképp működik.

Az azonban bizonyos, hogy ilyenkor elmélyülhetnek a barátságok, és képesek lesznek az emberek jobban odafigyelni egymásra. Mindez elsősorban nyugodt körülmények közt valósulhat meg, mert a Kecske éve asztrológiai szempontból kissé szeszélyes, ezért ilyenkor nehezen viselheted a váratlan körülményeket. A meditáció és a relaxáció különösen hasznos lehet ilyenkor mindenkinek, főleg a Föld jegyben születetteknek, akik közel állnak ehhez a Kínai csillagjegyhez. Ennek segítségével elkerülheted a felesleges vitákat és a hullámzó lelki állapotot.

Tamara, 513 kód, diplomás asztrológus, kártyajós, mágiák

Szerelem terén a Kecske éve nem hoz nagy szenvedélyt, elsősorban barátságból kialakuló párkapcsolatokra van esély. Ettől függetlenül nem kell majd unatkoznia, mert a közös elfoglaltságok, szeretettel teli mindennapok lesznek jellemzők. Azok, akik már régóta együtt vannak, most egy magasabb szintre léphetnek és együtt építhetik fel közös életüket. Egyedül egy dologra kell majd vigyázni, ugyanis a Kecskére jellemző tulajdonság lehet a túlzott féltékenység. Ezért ha úgy érzed, hogy aggasztó jelek vannak párodnál, inkább hívd Tamarát a 0690 633 991-es számon, aki a szerelmi asztrológia nagymestere, és ne hagyd, hogy egy apróság mindent tönkre tegyen kettőtök közt.

 

Anyagi téren

 

Itt is a szerénység lesz a mérvadó, a szerencse legfeljebb munkában várható. Alkotói vénád érdemes lesz erősíteni, mert bármilyen művészi tehetséged van, az most kibontakoztatható lesz. Sokan most teszik majd le leendő vállalkozásuk alapjait is, vagy kezdenek építkezésbe, ha anyagi lehetőségük engedi. A Kecske nem szereti a nélkülözést, vagy a szegénységet, ezért ad annyit, hogy a mindennapjaink viszonylagosan jól teljenek. Időnként egy kis luxust sem utasít el, ezért az év során akadhatnak bőséges időszakok, ami mindenkinél egyéni lesz. Ha kíváncsi vagy, nálad mikor köszönt be a Kecske évének ez a része hívd Ágnest a 0690 633 991-es számon, aki keleti és nyugati asztrológiával is foglalkozik, és képes a születési dátumod alapján a kettőt összehangolni neked.

A Kecske évében azonban vigyázni kell a hitelfelvétellel és a kölcsönadással. Minden, ami minuszba viheti a költségvetést lelkileg okoz problémát, és az aggodalmaskodás olyan mértékűvé fajulhat, hogy megfoszt minden szerencsédtől. A Kecske időszakában a Kínai asztrológia szerint jól működhet a vonzás törvénye, mindkét irányban.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Egészség terén

 

A természet felé igyekszik terelni minket a Kecske, a Kínai asztrológia szerint. Olyan egészségügyi hajlamokat hozhat felszínre, mint például a vesék alul működése, vagy a reuma. Fontos lesz, hogy minél több zöld színű ételt fogyasszunk, lehetőleg friss és ropogós zöldségek formájában. Figyelni kell a só bevitelre is, különösen nyáron, amiből többre lehet szükségünk, mint általában, persze túlzásba esni se szabad. A szívbetegségre érzékenyek most kicsit megkönnyebbülhetnek, mert az időszakban enyhülnek az erre a területre terhelődő negatív energiák. Fontos lesz azonban a stresszoldás, ami ugyanis az aggodalmaskodó Kecske egyik nagy problémája lehet. Mára már bizonyított tény, hogy a feszültség káros folyamatokat indít el a szervezetünkben, ezért ha úgy érzed, hogy képtelen vagy kiereszteni a fáradt gőzt, csak hívd Xalent a 0690 633 991-es számon, aki energetikával foglalkozik, és nem csak feltölt, de segít megtanulni a relaxációt is, hogy mindig meglegyen a belső egyensúlyod.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Hagyj hozzászólást

*