Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

rosszalmok_alom

“Mielőtt milliomos lettem, ezt álmodtam!” – Igaz történet

Dátum: 11.05.2018

Sokan, sokféle módon álmodják meg előre a jövőt. Ilyenkor egy nemesebb erő, az égiek, azt kérik tőlünk, hogy még tartsunk ki és ne adjuk fel, vagy éppen figyelmeztetnek valamire. Sok gazdag embernek dolgozom, akik különböző módokon érték el a gazdagságot. Ezt a példát azért írom le, hogy ha esetleg neked is hasonló élményed van, tudd, hogy mit kezdj majd vele. Fel kell ismerned azokat az álmokat, amelyek meg akarják változtatni az életed! Tudnod kell, ha rámutatnak az álmaid a lehetőségre, amely pénzt hoz! Éppen ezért olvasd el figyelmesen az alábbi történetet!

 

Az újhold mágia is sok pénzhez juttathat téged! Olvasd el ITT, hogyan végezd el!

 

 

A neveket és a helyszíneket megváltoztattuk, hogy ne lehessen ráismerni a történet tényleges szereplőjére!  

Mária szegény asszony volt, aki nyugdíj előtt állt. Munkahelyéről kifelé állt a rúdja, abban sem volt biztos, hogy a kis pénzt hozó négy órás munkáját meg tudja óvni. Kemény életet élt, küzdött a mindennapokkal és a gyermekei által felvett hitelekkel. Ennek ellenére sosem adta fel, mindig bízott abban, hogy lesz az életében változás. Aztán eljött a nap, mikor a munkahelyén közölték vele, hogy vége. Ekkor Mária nagyon kétségbe esett. Ez az eset Szent Iván napján történt. Mária nehezen aludt el, de azért végül is győzött a fáradtság és az idegi kimerültség, amely bizony már alaposan úrrá lett rajta.

 

Nem csak álmaid hívják fel fontos dolgokra a figyelmed, hanem a Tarot kártya lapjai is! Tudd meg ITT, mit üzennek a számodra!

 

 

Nagyon mély álomban merült és álmában a következő dolgokat látta.

Először vasútállomáson volt, ahol egy vonatra várt. Aztán látott egy masinisztát, majd megkérdezte tőle, hol van most? A masiniszta azt felelte, Hatvanban van, de innen elutazhat akár Vegasba is. A masiniszta mosolygott, majd ismét elmondta: “Önnek most Las Vegasba kell utaznia!”

Aztán hirtelen megszólalt a hangos “Figyelem! Figyelem! A vonat hamarosan indul Hatvan állomásról Las Vegas állomásra! Kérem, a jegyükön figyelmesen olvassák el a számokat, hiszen az határozza meg az ülőhelyüket!”

 

Tartsd be ezt az 5 lépést, hogy közelebb kerülhess a gazdagsághoz! ITT olvashatsz róla, hogyan!

 

 

Mária az álom után felkelt és értetlenkedett. Nagyon erős hatással volt rá az álom. Ekkor úgy döntött, tárcsáz és felhívja a tévében látott Asztro Centert. Ott egy álomfejtőnknek elmesélte az álmát, aki kapásból tudta, mit is jelent ez az álom. Mária születési és személyi adatait kérte el, majd azokból a számmisztika segítségével generált számokat. Azt tanácsolta Máriának, játssza meg ezeket a számokat a lottón, hiszen a jegye Las Vegasba nem más, mit azok a számok, amelyek a személyi igazolványán szerepelnek.

 

Mária így tett! Heteken át játszott, de nem volt semmi eredménye. Többször is hívta az álomfejtőt, aki csak türelmet kért tőle. Mária három hónap után egészen el volt keseredve és nekiesett az álomfejtőnknek. De a kollégánk csak annyit kért tőle, hogy játsszon még a számokkal, mert szerinte erre utalt az álom. Aztán eltelt egy év, egyszer csak érkezik egy hívás Máriától. Nagyon hálás a hangja, elmondta, hogy már lemondott mindenről, mikor egyszer csak övé lett az álomfejtő által kielemzett számokkal a főnyeremény! Elmesélte, hogy már abba akarta hagyni a játékot, mikor annyit nyert, hogy az egész családja élete megváltozott. Hálás volt és elmesélte, hogy nyereményből tényleg elment Las Vegasba, de nem játszott ott semmin, mert minden sok dollárba került.

Ez hát Mária története, aki megosztotta velünk, hogyan is gazdagodott meg egy álom segítségével!

ezoterikus kalendárium

Furcsa álmod volt neked is, hasonlóan Máriához? Úgy érzed, az égiek téged is hozzásegíthetnek a nagy szerencséhez? Hívd Etát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), kérj álomfejtést, hiszen álmaid elvezethetnek a meggazdagodáshoz!  

 

Te is lehetsz gazdag még furcsa álmok nélkül is, csupán a saját magadba és a szerencsébe vetett hitedre van szükség, valamint arra a mágiára, amit a lottó nyertesek is alkalmaztak! Vonalunkon ez a mágia elérhető! Hívd Tündér Lilit vagy Kamillát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik ezt el is tudják neked végezni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*