Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Miért a roma mágiák a legerősebbek?

Dátum: 16.02.2018

A romák életét régen a vándorlás töltötte ki. Sokan ehhez az életmódhoz alakították ki megélhetési forrásukat, azaz gyakran vándorkomédiások vagy zenészek voltak. A romák vándorlásaik során nem csak vittek az embereknek, hanem tanultak is azoktól a népektől, akikkel útjuk során találkoztak.

 

A fekete mágia veszélye is valós! Olvas el ITT, neked van-e mitől tartanod!

A romák igyekeztek mindenből a legjobbat és leghasznosabbat magukra szedni. Úgy kell ezt elképzelni, mintha bekerülnél egy finomságokkal teli szobába, ahonnan magaddal vihetnél egy pár ételt, de nem mindet. Nyilván a számodra legjobb csemegéket vennéd magadhoz. A romák vándorlásaik során hírhozó szerepet is betöltöttek, így egészen magas körökig jutottak el ott, ahol éppen megfordultak, Alkalmuk volt beszélni nagy mágusokkal, uralkodókkal, illetve egyéb előjárókkal, de még a kolostorokban is szívesen látták őket, ahol bizony a legtöbb tudást őrizték a szerzetesek.

 

Tudd meg ITT, van-e szellem a lakásodban!

 

 

Vándorlásaik során ötvöződött bennünk az indiai kultúra, az arab misztika és az antik műveltség elemeit is magukra szedték, ezért van az, hogy a cigánykártyán az ókori görög istenek is helyet kaptak, a hétköznapinak tűnő szimbólumok mellett. Miután megérkeztek Európába, otthonosan kezdtek mozogni a mágia világában, ahol a titkos társaságok tárt kapukkal várták őket, hiszen a tudás, amit hordoztak, az akkori Európában különleges fűszere lehetett a mágikus életnek.

 

* Most végre Te is megbizonyosodhatsz arról, hogy a roma mágia valóban hatásos! Nem számít, hogy pénzre, munkára, szerelemre, harmóniára  vagy egészségre van-e szükséged, kérd bármelyik életterületedre akár várakozás nélkül Ágnes jósnőtől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! *

 

A romák, ahogy egyik helyről a másikra vándoroltak, egyre inkább kezdték kínálni mágiájukat, hiszen komoly kereslet volt rá. Valaki csak jóslást kért, de hamar rájöttek az emberek, hogy a roma mágiák bizony komoly változásokat hozhatnak az ember életébe, akár a vagyoni helyzetet is képesek voltak megváltoztatni.

Magyarországon és Európában a törökökkel együtt jelentek meg a romák, akik hamar elkezdték elterjeszteni a mágiájukat. Nem egy nemesi család van, akik ilyenkor tettek szert nemesi rangra. A vándorló romák bizony beléphettek a török portára is, de a Habsburgok területére is nyugodtan mehettek, vagy éppen az Erdélyi Fejedelemség területére, mindenhol szívesen fogadták őket, hiszen képesek voltak mágiájukkal változást hozni.

 

Olvasd el ITT, van-e fontos küldetésed, amit mielőbb teljesítened kell!

betegségek lelki okai

 

Mindezért, a roma mágia a legerősebb, hiszen ez több nép mágikus kultúrájának az ötvözete. Nincs tőle erősebb, mert mindenhol a legjobbat szedte össze, nem szűkült be egy adott kultúrába. Éppen ezért különleges és páratlan. Napjainkban is nagyon erős a roma mágia, amelynek titkait őrzik a romák, de azért bizonyos embereket beavatnak teljes tudásukba. Ilyen avatott mágusok dolgoznak nálunk is, akik garantáltan a legerősebb roma mágiákat alkalmazva dolgoznak. Nagyon gyakran hallhatod műsorunkban is, hogy egy roma mágiát végez el a műsorvezető, amelyet egyenesen a roma mágusoktól és jósoktól kapunk, akik közül sokan dolgoznak nálunk is!

 

Gyors és hatásos mágiára van szükséged? Akkor kérj roma gyors-készpénz mágiát Xalen vagy Virág jósnőktől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Ne késlekedj, hogy hatását minél előbb kifejthesse!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*