Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Miért éppen a Tarot kártya?

Miért éppen a Tarot kártya?

Dátum: 16.02.2012

Sokféle jóslási technikalétezik, kockajóslás, rúna-jóslás, kártyajóslás, de mindközül a legelterjedtebb a kártyajóslás, ezen belül pedig a Tarot-kártya lapjait tanulmányozzák a legsűrűbben a jövendőmondók. Tarot kártyát használnak a legtöbben ahhoz, hogy kifürkésszék a jövőt, és bepillantást nyerjenek a múltba. A hozzáértők azt mondják a Tarot kitűnően alkalmas helyzetek feltárására és sorsfordulatok ábrázolására. A Nagy Árkánum lapjai megmutatják az ember sorsát, a Kis Árkánum lapjai pedig kiegészítik ezt, és így a lapok segítségével megtudhatjuk, merre induljunk, melyik utat válasszuk. Mi várható a jövőben akkor, ha az „A”ösvényen indulunk „B” hozzáállással, és mire számíthatunk abban az esetben, ha a „C” ösvényen indulunk és „D” féleképpen oldunk megy egy adott élethelyzetet.

Olyan az életünk, a sorsunk, mint egy többismeretlenes egyenlet. Ahogyan az egyenletnek, úgy az életünk során felmerülő helyzeteknek, problémáknak is van megoldása, akár több megoldás is lehetséges, csak ismerni kell a helyes „képletet”. A jósok és tisztánlátók ismerik a képletet, ismerik a kódot, és ezért másként néznek a kártyákra, és mást látnak a lapokban, mint mi laikusok.

Ahogyan egy egyenlet megoldásához sem elég ismerni a képletet, azt be is kell tudni helyettesíteni az egyenletbe, a kártya lapok értelmezéséhez sem elég, ha ismerjük a lapok jelentését, hiszen a kártyák elhelyezkedése teljesen megváltoztathatja egy-egy lap jelentését.

Ezért van az, hogy ha a kezünkbe kerül egy pakli tarot-kártya akkor csak nézegetjük, forgatjuk, de sokat nem mondanak nekünk életről, sorsról, jövőről. Miért éppen a Tarot? Miért ez a legnépszerűbb? Ezekre a kérdésekre kerestem a választ, és kérdeztem meg jósokat, tisztánlátókat, hogy milyen kártyát használnak, és miért éppen azt. Lomini (RTL Klub – Asztro Show műsorvezetője) a tisztánlátásában bízik a legjobban, mint mondja „ A látói képességem még sosem hagyott cserben, az eseményeket képek formájában hívom le és értelmezem őket. Ha találkozom egy emberrel, máris „beszkennelem” őt, érzem és értem a sorsát.” Kérdésemre, hogy használ-e kártyát azt felelte: „ A kártya egy mankó, amely az én esetemben, akkor hasznos, ha a fentről kapott kép, információ kissé zavaros, nem egyértelmű. Ilyen esetekben a kártya segítségével egészítem ki a hiányzó képkockákat. A kártya a legtöbb esetben visszaigazolja azt, amit tisztánlátásommal érzékelek. Előfordult már az is, hogy valami olyan megdöbbetnő dolgot láttam a kérdező sorsában, hogy én magam sem hittem el. Ilyenkor megnézem a kártyát, hogy meggyőződjem arról, bármennyire is velőtrázó a kép amelyet fentről kaptam, igenis igaz, és megfelel a valóságnak.” Saját elmondása szerint, Lomini a Kozmikus Tarot-kártyát használja. A Crawley és Látnok Tarot mesterét tisztelhetjük benne, hiszen tavaly november 12-én megkapta a beavatást, és elnyerte a Tehiru Tarot Mester címet. A „miért éppen a tarot kérdésemre” csak annyit válaszolt: „A legősibb, legmélyebb, legsokrétűbb szimbólum rendszer. Ezért a Tarot, és nem más.”

A felhasználók hozzászólásai (4)

Laszlone a 10.07.2013

lessz e pozitiv valtozas a kozeljovoben anyagi teren

    Asztro Show a 20.09.2014

    Kedves Lászlóné! Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Pénzenergiával is foglalkozik és anyagiakról is kérdezhet nála. Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

Ilona a 02.03.2013

Nagyon teszik ez az elemzés a lapoknál, igen sosem hazudik mindig szembesíti a személyt mire figyeljen oda. A tarot mely arról szól ismerd meg jobban önmagad, ez az eszköz , mely lelkünk képeit tükrözi hozza a felszínre.Ez által egy csodálatos eszköz. Örülök hogy van.

    Asztro Show a 20.09.2014

    Kedves Ilona! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 313. Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

Hagyj hozzászólást

*