Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

halál

Miért hal meg idén ennyi híres ember?

Dátum: 09.06.2016

Cikkek és statisztikák születnek arról, hogy 2016. a „hulló csillagok éve”, hiszen soha ennyi híres ember halál hírét nem hallhattuk, mint az idén, pedig még csak az év derekán járunk. Elég csak a New York Times nekrológjait megszámolni és az eredmény megdöbbentő.

A New York Times idén már 24 nekrológot közölt, miközben tavaly egész év alatt volt fele ennyi, tehát 12.

Ahogy ezt a cikket írom, újabb halálhír érkezik, Muhammad Ali (olimpiai bajnok, ökölvívó és ENSZ béke nagykövet) július 3-án távozott az élők sorából. Bár az ő korában (74 éves volt) a halál nem annyira váratlan, mégis meglepő, hiszen ő lesz pontosan a 25. (2+5=7, mágikus szám), akiről a New York Times idén nekrológot ír.

 

Figyelj az őrangyalodra, mert ő megmentheti az életedet. Olvasd el cikkünket ebben a témában, IDE kattintva.

halál

Az asztrológiai elemzések azt mutatják, a 2016-os évet a Mars bolygó uralja, ez háborúskodásra, vitákra, intenzív, elsöprő érzelmekre és harcias megnyilvánulásokra ösztönzi a különböző csillagjegyeket, de a híres emberek váratlan halálát ezzel nem magyarázhatjuk meg.

A halál jele mindenki horoszkópjában benne van, és egy kiváló asztrológus könnyedén megállapítja a lehetséges kilépési pontokat, a halálunk pillanatát. Az eltávozott hírességekben szinte semmi közös asztrológiai vonás nem fedezhető fel. Csillagjegyük és születésük éve is változó.

 

A halál előbb-utóbb mindenkihez bekopogtat, de ne engedjük, hogy idő előtt érkezzen. Ha érdekel, milyen lehet a túlvilági élet, kérdezd eltávozott hozzátartozóidat IDE kattintva.

 

Mi az oka, hogy mégis olyan sok híres embertől kell búcsút vennünk ebben az évben?

 

Faggattuk asztrológusainkat, jósainkat, mágusainkat és érdekes módon őket egyáltalán nem lepte meg a jelenség.

Egybehangzó véleményük, hogy sötét erők működnek és a fekete mágia egyre szélesebb körben terjed, ezért egyre több az áldozat is. Felhívják a figyelmet előző életeink fontosságára és ezeknek az életeknek az ismeretére, mivel gyakori, hogy hasonló halál vár ránk, mint korábbi leszületésünkben, ha csak nem teljesítjük a karmánkat.

Előző életeidről ITT tudsz meg többet. 

halál

Tudd meg szakembereinktől, hogyan haltál meg előző életedben és mire kell figyelned a mostaniban, hogy minél tovább és minél egészségesebben élhess!

 

Mi az a fekete energia?

 

Energia csak egy féle létezik, de ez jóra és rosszra is használható, és attól lesz fehér vagy fekete, illetve pozitív vagy negatív, hogy ki és pontosan mire használja azt. Ha egy  legalább három emberből álló csoport együttes erővel rosszat kíván valakinek, létrejön a  fekete energiaburok, ami nagyon veszélyes lehet arra az emberre nézve, aki ellen irányul a csoport haragja.

A híres emberek fokozottan ki vannak téve a veszélynek, hiszen nagyon sokan szeretik őket, de a hírnévvel együtt jár az is, hogy rengeteg irigyük és rosszakarójuk is akad.

Egyszerre több személy negatív gondolata, még ha ezek az emberek nincsenek is egy helyen és nem is ismerik egymást, beláthatatlan következményekkel járhat.

 

Neked vannak ellenségeid? Vannak olyan barátaid, akik irigykednek rád? Járj utána, kérdezd meg kollégáinkat, nehogy késő legyen megelőzni a bajt!

 

A pozitív energia körülöttünk van, használd arra, hogy megtörd a feléd áramló fekete erőket. Teszteld le, hogy van-e körülötted fekete energia, kérdezd kollégáinkat erről.

 

Ha szeretnéd tudni, hogy számodra mit hoz a jövő, akkor kérd ki látóink segítségét, akik bármely élethelyzetben segítségedre lehetnek a legjobb tudásuk szerint! Ágnes vagy Edit jósnő a legjobb választások erre a feladatra! Eléred őket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), de tárcsázhatsz külföldről is, hívd Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számot, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számot, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számot és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számot!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*