Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mihály arkangyal üzenete áprilisra- a váratlan időszakok ideje

Dátum: 23.03.2019

Mihály arkangyal áprilisra óv minket meggondolatlan cselekedetektől, mert azok ebben a hónapban sokaknak eleve kudarcra vannak ítélve. A megfontolt és okos lépések ideje jön el a váratlan időszakok idejében.

 

Mihály arkangyalnak van egy hozzád szóló fontos üzenete! Olvasd el ITT!

 

 

rtl_angyal

 

Közlekedj óvatosan! Mihály arkangyal üzenete a váratlan helyzetekről szól. Ennek melegágya lehet a közlekedés. Az utakon sokan viselkedhetnek őrültként, de a szeszélyes időjárás is okozhat bőven kellemetlen meglepetést. A szabályokat tartanod kell, különösen figyeld a sebességkorlátozó táblákat, mert könnyen a váratlan és kellemetlen kiadások ideje is lehet számodra az április.

Kérj védelmet a balesetek ellen áprilisra! Hívd Violát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérd az angyali védelmet!

 

EZT az imát mondd el Mihály arkangyalhoz, hogy Téged is megsegíthessen!

 

 

A pénzügyekben nem várható nagy veszély, mert váratlan események, Mihály arkangyal üzenete szerint, nem itt öltenek majd testet. Az ilyenkor elvetett pénzek bizony hamar hozamot hoznak. Leginkább azoknak adnak az angyalok szerencsét, akik bérből vagy valamilyen más havi juttatásból élnek. Az üzleti világ csendes lesz, de befektetések, amelyek most születnek, később nagy eséllyel lehetnek sikeresek. Különösen érdemes figyelned arra, hogy van-e valamilyen üzleti vagy pénzügyi ötleted. Nagyon sok angyali inspirációt kap most az emberiség. Lehet te is kapsz majd ilyen üzenetet!  

Úgy érzed, megvan a megoldás a bajaidra? Jött egy ötleted a semmiből, de nem tudod, működhet -e? Hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485Ft/perc), aki kártyája segítségével választ ad kétségeidre!

 

Ismerd meg jobban Mihály arkangyalt ITT, hogy közelebb kerülhess hozzá!

 

Aurethiel elérhetősége

 

A szerelem bizony termékeny lesz ebben a hónapban! Mihály arkangyal üzenete szerint azok a párok, akik most találnak egymásra, hét hónapon belül kelhetnek egybe. Hihetetlen tempó ez, de ne feledd, Mihály arkangyal a mennyben él, ahol a hetes szám a teremtés száma! Egy dolog biztos, amennyiben a hetes szám szerepel a te és a párod életében, vagy annak az életében, akivel április folyamán fellobban a szerelem lángja, könnyen megeshet, hogy az üzenet igaz lesz számotokra!  

 

Szeretnéd megtudni személyes angyali üzeneted? Akkor hívd angyalkommunikátorainkat, Violát vagy Edit Jósnőt  a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc), akik sokak életét változtatták már meg gyökeresen az angyalok által!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

 

Hagyj hozzászólást

*