Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mikor születtél? Ez vár rád 2018-ban!

Dátum: 21.02.2018

Ha Víz jegyű vagy (Rák, Skorpió, Halak), 2018. minden szempontból a te éved lesz. Az élet mindhárom területén megvalósíthatod régen dédelgetett álmaidat.

Ne engedd, hogy mások befolyásoljanak, vagy a kedved szegjék. Főleg a Levegő jegyűekkel kerülj mindenféle kapcsolatot, amennyiben van rá lehetőséged!

Szerencsés időszakod a tavasz. Figyelj az üzleti lehetőségekre, járj nyitott szemmel és szívvel, ugyanis Ámor nyila is szíven találhat! A tavasz mindent megváltoztathat! Hívd mielőbb Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), kérj kártya jóslást, hogy ne mehess el a lehetőségek és a szerencséd mellett!

 

Olvasd el ITT, mi a karmikus küldetésed!

Ha Levegő jegyben születtél (Ikrek, Mérleg, Vízöntő), karrier szempontjából pozitív változásokat hozhat ez az év. Óvatosnak kell lenned, mert nem minden ajánlat jó ajánlat, és nem minden kedves ember jó ember! Szelektálj és dönts okosan. Ha nem tudsz dönteni egy adott esetben, kérd kollégánk szakértői véleményét, hívd Xalent a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki segíthet abban is, hogy ez lehessen életed legjobb és legszerencsésebb éve!

Szeptemberben ne írj alá semmit, ugyanis ez az átverések hava a Levegő jegyűek számára.Szerelmi területen lehetnek kisebb elakadások, amelyeket egy egyszerű szerelmi mágiával bármikor fel lehet oldani.

 

Nézd meg ITT, mit üzen neked a tarot kártya 2018-ra!

 

Ha Föld jegyben születtél (Bika, Szűz, Bak), akkor most a racionalitásodnak nagy hasznát veszed. Sokan próbálnak átverni és olyan dolgok támogatására rávenni, amelyeknek semmilyen jövőjük nincs.

Hallgass a megérzéseidre, ne csak a párkapcsolatok terén, hanem az élet minden területén. Az emberi kapcsolataidra is figyelj, mert sok érdek barát jelenik meg körülötted.

Mikor új ismeretséget kötsz, mindig gondold át, hogy az új barátnak milyen érdeke fűződhet ahhoz, hogy veled kapcsolatban álljon. Ha találsz ilyet, akkor teszteld őt.

Végezz el egy önismereti- vagy jóga tanfolyamot, amely hozzásegít önmagad, és ezáltal mások jobb megismeréséhez. De még jobban jársz, ha hívod Virágot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki megnézi neked, kivel és mivel kell óvatosnak lenned az év folyamán, hogy elkerülhesd a negatív energiákat, történéseket!

 

Ismerd meg a karma törvényét ITT, általa a balszerencsét is elkerülheted!

 

ezoterikus kalendárium

Ha a Tűz jegyében születtél (Kos, Oroszlán, Nyilas), akkor ebben az évben felperzselsz minden negatívat az életedben, és lezársz minden olyan kapcsolatot és kapcsolat-csökevényt, amely már évek óta kísért.

Nem beszélve a parazitákról, akik rajtad és belőled élősködnek. Túl jó szíved miatt elég sok embert tartasz és cipelsz a hátadon, akár azzal, hogy fizikailag, akár azzal, hogy lelkileg segítesz rajtuk.

Tarts önvizsgálatot, mert amit adsz, annak be is kell jönnie az Univerzum szent törvénye alapján. Az sem jó, ha túl keveset adsz és sokkal többet kapsz, de az sem, ha túl sokat adsz és keveset kapsz. Nem feltétlenül attól a személytől kell bármit is kapnod, akin segítesz, de valaki mástól igen. Ha nincs egyensúly az életedben, megbetegszel! Figyelned kell az egészségedre is, hajlamos leszel kisebb gyulladásokra, fekélyekre. Komolyabb problémák is jöhetnek, amiket sikerrel elkerülhetsz, ha előre látsz! Hívd Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), látóként megnézi, milyen betegség ütheti fel a fejét nálad 2018-ban, remek tanácsai által pedig elejét veheted!

 

2018-ra még nem kértél teljes körű jóslatot? Akkor sürgősen pótolnod kell ezt a hiányosságot, mert általa negatív eseményeket is elkerülhetsz, és a pozitívakra pedig felkészülhetsz! Hívd Matt Médiumot vagy Kamilla jósnőt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*