Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Milyen az élet a halál után

Milyen az élet a halál után

Dátum: 14.08.2012

Az, hogy milyen az élet a halál után, mindannyiunkat foglalkoztat. Éppen ezért olvassuk érdeklődve a „halálból visszatértek” beszámolóit. Amikor elutazunk valahová, többször leellenőrizzük, hogy az a hely, szálloda valóban megfelelő-e ahhoz, hogy ott pihenhessünk. Gyakran több beszámolót is elolvasunk az adott helyről, hogy nehogy csalódjunk, és biztos jól érezzük magunkat. Ezt megtesszük, annak ellenére, hogy ezen a helyen csak maximum két hetet töltünk el, és ha nem tetszik bármikor eljöhetünk onnan. Nyilvánvalóan nagyobb súlya van a végső utazásunknak.

Tudni szeretnénk, hogy az a hely ahova megyünk milyen, kik vannak ott, hogy érezzük majd azon a helyen magunkat. Rengeteg kérdésünk lenne, ha most hirtelen betoppanna egy sok éve eltávozott hozzátartozónk, és el is hinnénk neki amit mond. Miért kételkedünk mégis azokban, akik csak pár órán keresztül voltak a túlvilágon? Nekik miért nem hisszük el azt, amit mondanak? Csak mert rövidebb időt töltöttek el ott, ahova majd mi is eljutunk?

A tudomány könnyedén megmagyarázza, hogy mi okozhatja a fehér fény, fénylény az alagút végén típusú képsorokról szóló  beszámolókat. A tudósok szerint fokozott oxigénhiány okozhat hasonló illúziókat, és valószínű ezt élik át a klinikai halálból visszatért emberek. Arra viszont már a tudomány sem tud kielégítő választ adni, hogy honnan  tudhatja egy három éves kisfiú olyan elhunyt rokonainak nevét, akiket nem is ismert, hogyan adhat róluk pontos személyleírást, ha velük soha nem találkozott. Arra sincs tudományos replika, hogy a műtőasztalon fekvő beteg n tudja részletesen és pontosan elmondani a műtét részleteit.

Honnan tudta Pam Reynolds, akit 1991-ben műtöttek Atlantában aneurizmával, hogy miként nyitották fel a koponyáját, és hogyan zajlott a műtét. Pam 45 percig  egy mesterségesen létrehozott klinikai halál állapotába került, egy olyan eljárás következtében, amely eltávolítja a vért az agyból a műtét elvégzésének időtartamára. Ez alatt az idő alatt, saját bevallása szerint, testen kívüli állapotában, az orvosok fölött lebegve, végigkövette a műtétet, és pontosan beszámolt a sebészeti eljárásról, illetve a műtőeszközökről, amelyeket használtak a beavatkozás során.

Rengeteg ilyen és ehhez hasonló csodálatos történet kering a világhálón. Azt, hogy valóban létezik-e valamilyen élet a halál után, nem tudhatjuk. Az élet szó mai értelmét vizsgálva a  „létezésnek az a formája, amelyet az anyagcsere, a növekedés és a szaporodás jelleme” és „embernek, állatnak a születéssel kezdődő, és a halállal véget érő, ilyen létezési módja, illetve ennek folyamata, tartama”. A halál után semmiképpen nem beszélhetünk életről. Talán egy életutáni érzésről vagy egy élethez hasonló létezésről.

Lehetséges, hogy a halál valójában csak egy váróterem és új létezésünk egy előszobája, ahonnan  továbblépünk, és új életet kezdünk egy másik dimenzióban vagy újra a földi létben.

Ezek csupán találgatások. Lehetséges, hogy pár év múlva annyira fejlett lesz a tudomány, hogy monitorizálni tudják az ember halál utáni tapasztalásait, és ezeket majd videón  vagy bármilyen más adathordozón elérhetővé teszik a nagyközönség számára.

 

A jósok, látók, médiumok, akik látják a jövőt és a múltat, azt is látják, hogy eltávozott szeretteink hol vannak, milyen környezetben, sőt azt is eltudják mondani, mit üzennek nekünk. Érdemes őket faggatni, hiszen a nap 24 órájában készségesen válaszolnak a kérdésekre. Amíg a tudomány be nem bizonyítja az élet a halál utáni fázisát, addig csak a beszámolókra és a jósokra hagyatkozhatunk ebben a kérdésben.

Találjon hát választ! Tegye fel saját kérdését most!

 

 

A felhasználók hozzászólásai (6)

PÉTER a 30.01.2013

A CSALÁDOM ŐSEIM ÉRDEKELNÉNEK, HOGY ÉN HONNAN JÖTTEM,DE AZ ELŐZŐ ÉLETEM IS ÉRDEKELNE CSAK LEHETETLEN EZ,MERT ÉN NEM HISZEK BENNE!! SAJNOS ÉN SZÉGYELLTEM A SZÜLEIM MÚLTJÁRÓL KÉRDEZNI A RÁKOSI ALATT! NEM ÉN SZÁMÍTOK, HANEM A FELMENŐIM DÉDIK,,,STB?????S A SOK KOSSIK AMERIKÁTÓL EURÓPÁIG ROKONAIM E???ÍRNAK SOKAN ANNA KOSSIK USA S.T.B.MARY NÉMET

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Péter! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Fehér Fény jóst ajánljuk Önnek, melléke: 303. Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

Erzsébet a 03.10.2012

Én hiszek az inkarnációban, mert erre példa a közelmúlt csodálatos élménye. Édesanyám és édesapám is eltávoztak, fél év különbséggel. Mindent tudok,hogyan távoztak el, hogyan mentek együtt tovább, kéz a kézben. Látványos volt. Aztán 2006-ban korházban voltam, és ott ,,üzenetet,, kaptam a hirhozó arkangyaltól,hogy ,,fiucska,, fog születni családunkban. Megkérdeztem őket, tudnak-e erről, és tudtak,mert a ker.fiam felesége akkor terhes lett, és pár hónap mulva kiderült,hogys igen, fiucskával volt terhes. Majd megjelent apukám és anyukám a tudatomban,és megbeszéltem velük,hogy mikor fog születni Gergő, mert apám beleegyezett ebbe a névbe.A kisfiu érkezését anyukámék szeptember 12.-ére jósolták, amikor anyukám meghalt, az nap volt. De Nóra a kismama előbbre kérte a szülést,mert nagy volt a hasa már és megdagadtak hatalmasra a lába, pici asszony lévén nehéz volt a teher. És Gergő szeptember 7.én megszületett. Sokszor adta tudtunkra, hogy ki ő, és honnan jött. Csodálatos élmény ez a családomnak és nekem persze, aki mint a hirnök adta ezt tovább és a mai napig is. Aztán egy alkalommal testvérem mesélte,hogy a ker.fiam – az ő fia- és Nóra esküvőjét filmre vették és egyszer a gyerekek -3- előtt lejátszatták, amikor a film oda ért,hogy apukám és anyukám is látható volt, beszéltek, nevetgéltek, Gergő oda állt a képernyő elé, és azt mondta -pedig beszélni még nem tudott-, hogy ez én vagyok és rámutatott apámra, anyukámra pedig azt mondta, ő a feleségem. Megállitották a videot azonnal, és órákig nem tudott észre térni senki. Majd nekem is előadta Gerus ugyan ezt, meg a kislányomnak. Mindig figyel bennünket,és nagyon nagyon szeret mindenkit, a testvéreit is, csodálatos családom van. Azt mondta, azért születik le, és született le,hogy megtanitson bennünket szeretni. Sikerült. Én pedig boldog ember vagyok, hogy ez is és más képességek is lehetővé teszik a kommunikációt ,,fentiekkel,,is.

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Erzsébet! Lunczer Judit jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 935. Angyali üzenetek közvetítésével és kártyajóslással is foglalkozik . Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

mari a 12.09.2012

A fiam 25 évesen motorbalesetben meghalt 4 honaja és még egyszer sem álmodtam vele .Csak 1 szer beszélhetnék vele

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Mari! Veronika jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 546. Angyali üzenetek közvetítésével és kártyajóslással is foglalkozik . Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

Hagyj hozzászólást

*