Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

milyen_ferfi

Milyen férj válik a férfiból (a horoszkópja szerint)?

Dátum: 09.07.2014

Lehet horoszkóp alapján keresgélni, ahol megtudhatjuk, hogy ha minden bolygó együtt áll, milyen típus az, akivel akár egy életet is leélhetünk. Régen ez nem volt kérdés, azzal élte le a nő és a férfi az életét, akit egyszer kiválasztott magának (kivéve, ha a szülők már gyerekkorukban kiválasztották őket egymásnak). Emiatt pedig rá volt kényszerülve arra, hogy jól nézze meg azt, hogy kivel áll szóba. Mára kicsit bonyolultabb a történet, a nőknek más jogaik lettek… köztük az, hogy szabadon bírálják azt a férfit, akit életük részévé választottak. A férfinak pedig mára elemi joga lett a tökéletes nőhöz. A leginkább az összhang számít. Nem a születési jegy egyértelműen, mert sok-sok bolygó és fényszög kapcsolódás is belejátszik. Ezért készítenek az asztrológusok párkapcsolati elemzést. Akivel igazán jól érzi magát és nem önmegerőszakolásra épül a kapcsolat, az a megfelelő.

 

Ha szingli vagy, tudd meg ITT, hogyan vonzhatod be a szerelmet még ebben az évben!

 kézfogás, ezotéria, férj, szerelem, házasság

KOS

A párja, ha a Kos jegyében született, jó férj válhat belőle, hiszen nagyon jó emberrel hozta össze az élet. Alapjában véve jó természete van és melegszívűsége mellett kiváló problémamegoldó. Intelligensen tudja kezelni a problémákat és a vitákat, ha nem akarja azonnal meggyőzni más érvekkel, hagy pár perc szusszanásnyi időt és utána kompromisszumokat tudnak kötni. Számíthat rá a bajban. Rá nagyon igaz a jóban-rosszban, amit az oltárnál szoktak mondani. Egyetlen említésre méltó hibája, hogy hirtelen és hangulatember.

BIKA

Bika jegyű párja bástyaként áll Ön mellett házasságukban. Rá támaszkodhat a bajban, és energiát ad Önnek, amikor csak szüksége van rá. Mellette nem kell félnie az anyagi biztonságot is megteremti, kitartó, nyugodt ember. Érzelem gazdag, a házasságuk sem fog ellaposodni, ugyanis dolgozni fog rajta nap, mint nap, hogy a tűz soha ne aludjon ki. Remek társ egy életen át, kiegyensúlyozott körülmények között végtelenül kedves és gyengéd. Ég a vágytól, hogy gálánsan kifejezhesse szeretetét. Egyetlen hibája, hogy birtokló és féltékeny.

 

Szerelmi jóslás Karola jósnőtől egyenesen! Kattints IDE!

 

IKREK

Az Ikrek jegyű férfi tagadhatatlan, hogy intellektuális kapcsolatra törekszik. Szeret beszélni, néha túl sokat, ezért úgy is védelmezheti házasságukat és Önt, hogy amikor az érzések eluralkodnak rajta, azonnal működésbe lép, racionális, logikus elméje. Ekkor akarja megmagyarázni önmagának is az érzelmeit, hogy kellő megvilágításban láthassa. Jó tulajdonsága, hogy számíthat rá a bajban. Konfliktusokat is okozhat azonban az, hogy elég féltékeny típus. Úgy védheti ki ezt, ha nap, mint nap pozitív megerősítést ad neki. Azért tartsa nyitva a szemét mindig, mert hibája a pontatlanság és a hűtlenség.

 Zayra, 557 kód, jósnő, ezotéria, kártya jóslás

RÁK

Amennyiben párja a Rák jegyében született, igazán jámbor férfi mellett tudhatja magát. Ez részben jó, hiszen mindig úgy bánik Önnel, mint egy gentleman, mellette nőnek érezheti magát.  Rendkívül emocionális, s mérhetetlen szeretet lakozik benne, ráadásul szentimentális is tud lenni. Fontos számára a család és a gyerekek. Konfliktushelyzetekben, amikor Ön védelemre szorulna, hajlamos lehet visszahúzódni, aminek következtében lehetnek veszekedések Önök között. Próbáljon mindig óvatosan közelíteni hozzá, mert hibája a hirtelen hangulatváltás.

OROSZLÁN

Akinek a párja az Oroszlán jegyéhez tartozik soha nem fog unatkozni, de önmaga sem lehet igazán. Uralkodik a partnere fölött, bár nagyon fontos a kapcsolata, rengeteg más dolog, főleg a munkája lefoglalja a gondolatait. Érzékeny, viszont idealisztikus, emiatt gyakran megsértődik. Nagyon a szívére veszi a kritikát. Szeret a középpontban lenni és jómódban élni. A szexualitásban túláradó örömet és élvezetet talál. Jó tanács. Ne tartsa magában, hanem mondja el, ha zavarja valamiben a férfi hozzáállása. Hibája, hogy túl büszke magára és túlságosan is ön sajnáltató.

SZŰZ

Akinek a párja Szűz jegyű, kiváló férjanyaggal van dolga. Egyrészt azért, mert a Szűz jegyű férfinak jó a kommunikációs képessége, ami segítségükre lehet a mindennapok során, a problémamegoldásban, a jövővel kapcsolatos elképzelések megbeszélésében. Másrészt pedig, ami nem utolsó szempont, a Szűz férfi nagy lepedőakrobata, aki igazán otthon van az erotikában, mindezek az erényei viszont hosszú időbe telik, amíg megmutatkoznak. A kishitűsége gyakran útját állja a kapcsolatuk elmélyülésének. Hibája, hajlamos az okoskodásra és zsörtölődésre.

 Veronika jósnő, jóslás, mágiák, műsorvezető asztro show

MÉRLEG

Az Ön párja, vagy csak jelölt még, de a Mérleg jegyében született, nem lesz vele könnyű dolga. Hajlamos lehet a kicsapongásra, a flörtölgetésre más nőkkel, ami féltékenykedéshez, vitákhoz vezethet. Szeret a középpontban lenni és keresi azokat a személyeket, akik neki adnak igazat. Szeretné sokáig boldoggá tenni, és maga mellett, nem pedig más karjaiban tudni, semmiképpen se próbálja korlátozni őt. Így nyugodhat le valamelyest, és lehet hűségesebb. Hibája, hogy bár hangoztatja, a békességet szereti, gyakran provokál vitát, egész komolyakat is.

SKORPIÓ

A Skorpió jegy szülöttjére jellemző némi bizalmatlanság, ezért, ha ez a férjjelöltje jegye, lehetnek gondjaik a nagy lángoló szerelem múlásával későbbiekben abból, hogy nem hisz társa érzelmeiben, a hűségében, és talán nehezen is nyílik meg teljesen. Fantasztikus ötletei vannak, minden problémát megold. Jó szándékú, nem erőlteti akaratát a párjára. Mindig lehet beleszólása a döntésekbe, (még azon az áron is, hogy felemelik a hangjukat) és a házasságban ez nagyon fontos. Hibája a gyűlölködés, és hogy képtelen megbocsátani, felejteni.

NYILAS

Vidám és mozgalmas házasságra számíthat egy Nyilas jegyű férfi mellett. Ő ugyanis igazi mókamester, főleg ha társaságban van. Ő az, aki a legnagyobb letörtségéből is percek alatt kimozdítja. Nagy dumás, ami azonban együtt jár valamekkora flörtölési hajlammal is. Rendkívül nehezen viseli el a bezártságot. Amennyiben Ön féltékeny, gyanakvó, akkor ne nézzen nagy reményekkel a jövőbe vele. A szexualitás a gyengéje, de ha lenyugszik, olyan társat keres, akinek az intelligenciája az erénye. Hibája, egy életen át nem képes hűséges maradni a párjához.

BAK

A Bak jegyű férfi domináns ember, így, ha párjának ez a csillagjegye házasságukban valószínűleg Ő fog dönteni a nagy kérdésekben. Akkor lehet vele boldog, ha nincs ellenére egy bizonyos fokú alárendelődés. A Bak egyébként nehezen is bízik meg a párjában, így nemcsak irányító, de bizony féltékenykedő férj is lehet belőle. Fontos számára az anyagi biztonság megteremtése, a szilárd anyagi háttér. Amíg ezt nem teremtette meg inkább elódázza az érzelmi elköteleződést. Hibája, nem beszél érzelmeiről, zárkózott, munkamániás.

VÍZÖNTŐ

Amennyiben az Ön párja Vízöntő, kösse fel azt a bizonyost. Nagyon nem Neki találták ki a tartós kapcsolatot és a házasságot, mert szinte megtörhetetlenül erős a függetlenség vágya. Képtelen elviselni a lelki és fizikai változást az életében. Erősen romantikus ettől függetlenül, de ezt csak ideig-óráig képes kimutatni és úgy élni. Lehetetlennek látszik vele az együttélés, így tartósan magára marad. Jó képességgel rendelkezik ahhoz, hogy jobban kiismeri partnerét, mint Ön saját magát, s így zsákmánnyá válik a kezében. Hibája hirtelen hangulatváltásai, önzősége.

HALAK

A Halak jegyű férfi szereti a társaságot, az élet élvezetét, de ez nem kicsapongásban nyilvánul meg, hiszen Ő kapcsolatpárti, monogám típus. Szereti kedvesét elhalmozni ajándékokkal, szeretetén, gondoskodásán kívül. Romantikus, szentimentális, szerelmes típus. Sok remek program, nagy utazások, szép élmények várnak mindkettőjükre. Állandóan rózsaszín szemüvegen át látja a világot, de képes levenni olyankor, ha feketén-fehéren megmutatkoznak a problémák. Erénye, ha Ön hibázik bármiben, férje könnyen megbocsát, ami jó, de soha ne éljen vissza ezzel. Hibája, függősége, felszínessége, és ingerült kitörése.

 

Szívesen házasodnál már, de bizonytalan vagy? Nem tudod, hogy a megfelelő társ oldalán élsz-e? Ha ilyen problémákkal küzdesz, vagy egyszerűen csak a párkapcsolati gondjaidra szeretnél megoldást kapni, esetleg az igazit megtalálni, akkor hívd Lunczer Juditot vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), ők a legjobbak szerelmi téren!

Eléred jósainkat külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Párkapcsolati tanácsadásban a legjobbak:

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátóMegmondó, tarot kártya, jósnő, jóslás, ezotéria

Hagyj hozzászólást

*