Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Milyen növény hoz szerencsét csillagjegyed szerint!

Milyen növény hoz szerencsét csillagjegyed szerint!

Dátum: 22.04.2016

A szerencse bevonzásának számtalan trükkjét olvashattad már, de lehet, hogy arról még nem hallottál, hogy egy növény is szerencsét hozhat. Tudd meg, hogy a csillagjegyed szerint milyen növény illik hozzád a legjobban, a szerencse bevonzása céljából! Lehet, hogy van már ilyen növény az otthonodban, de ha még nincs, akkor gyorsan be tudsz szerezni néhány darabot belőle, hogy meghozza neked a nagy szerencsét.

Ha egészségeddel vannak problémák, akkor ITT megtalálhatod a neked való gyógynövényt csillagjegyed alapján.

 

Kos

Kos jegy

Nincs túl sok növényed a lakásban, jobban szereted őket a kertben. Ha van egy kis kerted, akkor ültesd be tulipánnal és nárcisszal, mert ez a két virág hoz neked szerencsét. A leghatékonyabb, ha a szobába is beviszel néha egy-egy szálat ezekből a virágokból. Hogy mikor hozzák meg a szerencsédet pontosan, kérdezd kollégáinkat!

 

Bika

Bika jegy

Mindenféle növényt kedvelsz, ezért talán eszedbe sem jutna, hogy a tuja fenyő és a kaktusz hozzák neked a legnagyobb szerencsét. Tudd meg kollégáinktól, hogy miként használd ezeket a növényeket a szerencse bevonzása érdekében!

 

Tudd meg IDE kattintva, melyek a SZERENCSESZÁMAID csillagjegyed szerint!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Most nyílik az aranyeső, használd ki és jövőre ültess a kertedbe, mert az aranyeső virága a legalkalmasabba a szerencse bevonzására. Tudd meg, hogy még milyen növény hozhat neked szerencsét, kollégáink elmondják neked!

 

Rák

Rák jegy

A kardvirág és a szegfű hozza meg a szerencsédet, és annak ellenére, hogy a szegfű nem tartozik a kedvenc növényeid közé, néha lepd meg magad egy csokorral. Kollégáink elmondják, mire számíthatsz, ha már beszerezted a szerencsehozó növényed.

szerencse bevonzása

Oroszlán

Oroszlán jegy

Az orchidea és a fenyőfa hoznak neked szerencsét. Ha nincs kerted, akkor mindenképpen szerezz be egy kis cserepes fenyőt vagy legalább egy fenyő ágat. A hatása nem marad el. Kollégáink elmondják, hogy az idén mikor lesz szerencséd!

 

Szűz

Szűz jegy

Az orgona és a parlagfű hozza neked a szerencsét. Sokan allergiásak a parlagfűre, de te biztosan nem vagy az. Ha mégis, akkor kérd kollégáink segítségét, ugyanis a szerencsehozó növényedre csak akkor lehetsz allergiás, ha valamilyen rontás van rajtad!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Szereted a rózsát és ez a szép virág neked nagy szerencsét hozhat. Elég, ha szárított rózsaszirmot tartasz a szobádban, de a friss virág még nagyobb szerencsét jelent. Kollégáink elmondják, milyen rituálét végezz a rózsával, hogy nagy szerencséd legyen!

 

Skorpió

Skorpió jegy

A százszorszép és a borostyán hozza neked a szerencsét. Ha teheted, futtasd fel a házad falát borostyánnal, mert ez nem csak szerencsét, de védelmet is biztosít neked a negatív energiák ellen. Kollégáinktól megtudhatod, a borostyán mely fajtáját válaszd, ha szerencsés akarsz lenni!

szerencse bevonzása

Nyilas

Nyilas jegy

A krizantém nem csak a temetők dísze lehet, a te esetedben egy olyan szerencsehozó növény, amelyet érdemes vázába tenned, vagy szárítva őrizned otthonodban. A kollégáink elmondják, hogy a krizantém melyik fajtája hozza neked a nagy szerencsét, és hogy milyen rituálét végezz a segítségével, hogy beinduljon az anyagi helyzeted!

 

Bak

Bak jegy

Egy egyszerű, de nagyon szép virág hozhatja meg neked a nagy szerencsét az életedbe. Valószínűleg kedveled a margarétát, mert ösztönösen megérezted, hogy ez a növény bajt nem hozhat rád. Fonj belőle koszorút vagy tűzz a hajadba egy virágot, a várt hatás nem marad el. Hogy a szerencse bevonzása biztos sikeres legyen, kérj egy ráhatást kollégáinktól!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Neked bármilyen kék és lila növény szerencsét hozhat. Az estike és az ibolya tartalmazza azokat a rezgéseket, amelyek erősítik a szerencsédet. Ha elárulod a teljes születési dátumod, kollégáink elmondják, milyen rituálét végezz, hogy szerencséd legyen!

 

Halak

Halak jegy

A liliom és a tavirózsa beindítják a szerencsédet. Már az is elegendő, ha egy tavirózsákkal teli tó képét akasztod a falra. A lényeg, hogy a növény a közeledben legyen. Kollégáink elmondják, miért fontos ez, és hogy mikor számíthatsz a nagy szerencsére!
Ha egészen pontosan és személyre szabottan szeretnéd tudni, hogy milyen növény hoz neked szerencsét és melyiket érdemes kerülnöd, akkor Machita és Megmondó jósnőket faggasd a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), ők elmondják neked a részleteket, valamint külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*