Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Milyen színű pénztárcát vegyek 2019-ben?

Dátum: 09.11.2018

Nagyon fontos, hogy a pénztárcánk is kövesse a trendeket. Persze ne csak trendi legyen a pénztárca, legyen tele pénzzel is, és sose ürüljön ki.

A színmágiát nagyon kevesen alkalmazzák, pedig viszonylag könnyű, és az otthonunkban is alkalmazható. Használható pénzmágiához, és elmaradhatatlan, hogy a ruhatárunkba is bele vigyünk egy kis színmágiát. De ettől is fontosabb, hogy pénztárcánk vonzza a pénzt.

 

ITT további pénzvonzó pénztárca színeket találhatsz! Neked vajon most megfelelő?

A jóslatok szerint nagyon szerencsés választás volt az év színének választani a sötétebb kékeszöld árnyalatot. Elsősorban nyugtató hatása van, stresszoldó, csillapítja a feszültséget. Nem mellékesen ez a drágakő egyik árnyalata. És ami a legfontosabb, ez a szín a kék – a nagy szerencse – és a zöld – a nagy pénz – színének tökéletes kombinációja.

Verhetetlen és páratlan színkombináció. Igazi mágia!

védelmi mágia

Nincs pénzed? Sok a kiadásod? Az Univerzum segít! Nézd meg ITT, hogyan!

Természetesen nem a szín az egyetlen, amivel megindíthatod a gyarapodást, és a nagy pénzek áramlását. Érdemes talizmánt, pénzkódot elrejtened az új pénztárcád zeg-zugaiba. Személyre szabottan pénzkódokat adunk, és ha szeretnél, kérhetsz pénztalizmánt is.

 

MŰKÖDIK! Ez az 5 pénzmágia TUTI befutó! Megtalálod őket ITT!

 

ezoterikus kalendárium

Ha a mai napon jelentkezel, a pénztalizmán elkészítéséért külön díjat nem számolunk fel!

Ráadás tipp! Bátran vigyél az otthonodba is blueprint-et. Egy kis kékeszöld az otthonod pénzenergiáit is megmozgatja, és megindítja a pénzmozgást!

 

Most már tudod, milyen színű tárca segíti az anyagi gyarapodásod 2019-től. Tegyél bele milliós pénzvonzó kódot is, a nagyobb siker érdekében! Kódodat bármikor kérheted Megmondótól vagy Xalentől a 06 90 633 991-es számon (485Ft/p)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*