Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Milyenek a készségei a születési dátum alapján?

Milyenek a készségei a születési dátum alapján?

Dátum: 25.06.2013

A számmisztika sok mindent elárul a személyiségünkről, csupán a születési dátum alapján. A szerelmi vagy egészségügyi jellegzetességek mellett, elárulhatja azt is, hogy miben lehet sikeres a az adott személy. A születési dátum is elegendő ahhoz, hogy kiderítse, milyen képességekkel bír, valamint hogy milyen téren fejlesztheti önmagát.

Keresse ki a születési dátum alapján a felsorolásból a születési dátumának a napját és tudja meg, hogy mi hozhatja el a sikert az életében!

1-es típus – ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született – Ez a személy rendkívül energikus és erős az akaratereje. Kitartó, törekszik a céljai beteljesítésére. Ezért az üzleti szférában lehet rendkívül sikeres, mivel jól tűri a stresszt. Tipikus vezéregyéniség.

2-es típus – ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született – Ön rugalmas és alkalmazkodó. Könnyedén egy hangra jut a környezetében élő személyekkel. Mindig tudja mely célok vagy emberek mellett kell kitartani és melyikek mellett nem. A diplomácia az a terület amelyben a legnagyobb sikerrel járhat.

3-as típus – ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született – Sokoldalú és rendkívül szórakoztató egyéniség. Művészi hajlammal is rendelkezhet, de elsősorban a szórakoztatás az ami a vérében van. A kifejezési készségei igen magas szinten működnek, legyen szó írásról vagy beszédről. A kiváló humora a kulcs a siker felé.

4-es típus – ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született – Szorgalmas és kitartó a munkában. Jó a szervező készsége. Egyszerre több dologgal is tud foglalkozni, de a munkában mégis türelmes és módszeres. A szervezéssel tud sikert aratni.

5-ös típus: ha 5-én, 14-én vagy 23-án született – Társasági személyiség, aki könnyedén elbűvöl mindenkit a környezetében. Nyitott, szeret barátkozni és ismerkedni. Ha sok ember veszi körül egyetlen munka sem esik a nehezére.

6-os típus: ha 6-án, 15-én vagy 24-én született – Rendkívül kreatív személyiség, aki jó problémamegoldó készséggel rendelkezik. A szakmája semmiképpen sem lehet unalmas vagy szokványos. Művészettel is foglalkozhat, főleg a képzőművészet áll Önhöz közel.

7-es típus: ha 7-én, 16-án vagy 25-én született – A hetes szám a legmisztikusabb szám a számmisztikában. Ezek a személyek erős megérzésekkel rendelkeznek, csak komolyan kell őket venni. Ezeket a megérzéseket a szakmában is jól lehet kamatoztatni, bármilyen munkát is választ.

8-as típus : ha 8-án, 17-én vagy 26-án született – A nyolcas típusú személy a született vezető és vezéregyéniség. A koordinálás a fő erénye, könnyedén ösztönzi az embereket az együttműködésre, szívesen hajtják végre az utasításaidat.

 

9-es típus: ha 9-én, 18-án vagy 27-én született – Toleráns és együtt érző személyiség. Legszívesebben minden ember baját magára venné. E miatt az emberek könnyen nyílnak meg Ön előtt. Általában pszichológus, gyógyító válhat Önből.

 

 

Utoljára módosítva 2013.12.17.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 01.10.2015

Kedves Hajnal! Asztro Centerben kiváló számmisztikusok dolgoznak és segítenek Önnek, elmondják, pontosan mit látnak a születési dátuma alapján. Kérem, hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámot és kérje Lunczer Judit asztrológust, a 935-ös kódon.

hajnal a 09.06.2015

mit szoll ehesz hajnal 1975.12.28 ekor születem

Hagyj hozzászólást

*