Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

nyaralas-v2

Minden csillagjegynek más pihenésre van szüksége. Tudja meg mit ajánlanak Önnek a csillagok

Dátum: 13.06.2015

A nyári vakáció már az ajtón kopogtat. Amennyiben úgy gondolod, teljesen mindegy, melyik országba látogatsz el, akkor tévedsz. Minden csillagjegyhez más úti cél a megfelelő.

Most következő összeállításunkból megtudhatod, melyik országot ajánlják neked a csillagok!

 

KOS

nyaralás, pihenés, nyaralás csillagjegy szerint, hova utazzak, hova menjek nyaralni, kos

A neked ideális nyaralás, amelyet saját magad állítasz össze és a kivitelezéséhez sem kérsz segítséget. Ha véletlenül más szervezné meg az idei nyaralást, akkor biztosan csalódottan érkeznél haza. Ezt se feledd, ahogyan azt sem, hogy a csillagok neked Horvátországot ajánlják.

 

BIKA

nyaralás, pihenés, nyaralás csillagjegy szerint, hova utazzak, hova menjek nyaralni, bika

Ezen jegy szülötteinek izgalmas, kalandos utazásra van szüksége! A pihenésen, part menti napozáson kívül szeretnék megismerni az adott ország nevezetességeit is. A túl nagy forróságot nem igazán kedvelik, ezért egy hűvösebb ország a nekik megfelelő választás. Mivel a szabályokat sem igazán kedveli a Bika, ezért egy későbbi, kora őszi időpont is ideális a számára.

 

IKREK

nyaralás, pihenés, nyaralás csillagjegy szerint, hova utazzak, hova menjek nyaralni, ikrek

Ennek a jegynek a csillagok mindenféleképpen egy nyugodt, pihentető nyaralást ajánlanak.

Az Ikrek nem szereti a tömeget és a zsúfolt nyaralóhelyeket. Ajánlott egy elhagyatottabb, a turisták által eddig még fel nem fedezett helyet választani. Az Ikrek szereti az egzotikusabb úticélokat is.

 

RÁK

nyaralás, pihenés, nyaralás csillagjegy szerint, hova utazzak, hova menjek nyaralni, rák

A nyaralás szempontjából kulcsfontosságú jelző a romantika. Reggeli az ágyban, szeretkezés a tengerparton és a csillagok kémlelése élete párjával. Ezen jegy szülötteinek Spanyolország a megfelelő választás.

 gyors pénz, gyors pénz nyaralásra, anyagi segítség, nyaralás költségei

OROSZLÁN

nyaralás, pihenés, nyaralás csillagjegy szerint, hova utazzak, hova menjek nyaralni, oroszlán

Ezen jegy szülötteinek dinamikus, mozgalmas nyaralásra van szüksége. Arról, hogy az oroszlán szereti a kihívásokat, bővebben ITT  olvashatsz.

Azt szeretik, ha valami mindig történik a közelükben. Még az extrém sportok sem jelentenek számára kihívást.

Az Oroszlánnak a csillagok Görögországot ajánlják.

 

SZŰZ

nyaralás, pihenés, nyaralás csillagjegy szerint, hova utazzak, hova menjek nyaralni, szűz

Ezen jegy szülöttei sokszor passzívak, tétlenek a nyaralásokon. Sok ételre, napsütésre és hullámokra van szüksége a jó kikapcsolódáshoz. Egyértelműen az all inclusive pihenés az ideális választás. Kellő feltöltődést biztosít számukra Tunézia, ahol kiváló szállásokat találunk teljes kiszolgálással.

Érdekességként jegyezném meg, hogy az ágyban viszont teljesen más jellemző a Szűz jegy szülöttére. Erről ITT  olvashatsz.

Gyökeres változást szeretnél az életedben?! Szeretnél feltöltődni energiával és a stresszt elfeledni, de nem tudsz az idén külföldre utazni? Ebben tud segíteni Xalen és Ágnes jósnő a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik a nyaralással kapcsolatos jóslás után az igazi feltöltődést biztosítják neked!

Még négy országból eléred őket: Romániából a 0903760666(1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906(1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856(120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon.

 

MÉRLEG

nyaralás, pihenés, nyaralás csillagjegy szerint, hova utazzak, hova menjek nyaralni, mérleg

Különlegessége ennek a jegynek a víz magas fokú szeretete. Ideális célország Málta, ahol hagyománya van a búvárkodásnak. Egy ilyen nyaralás nem lesz csalódás a Mérleg csillagjegy számára.

A pihenés után feltöltődve, friss gondolatokkal fog visszatérni Magyarországra.

 

SKORPIÓ

nyaralás, pihenés, nyaralás csillagjegy szerint, hova utazzak, hova menjek nyaralni, skorpió

A Skorpió csillagjegyek imádják a misztikus és mágikus dolgokat. Életében egyszer biztosan el kell látogatnia Egyiptom csodás földjére. Sokan azt fogják érezni, mintha már jártak volna ott előző életükben.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó, anyagi segítség

NYILAS

nyaralás, pihenés, nyaralás csillagjegy szerint, hova utazzak, hova menjek nyaralni, nyilas

A Nyilas szereti a kalandokat, a kihívást. Szívesen költ utazásra, melyek sokszor egzotikus tájakra vezetik. Szeret új kultúrákat és embereket megismerni. Érdemes egyedül felfedeznie az új világrészeket, hogy a lehető legaprólékosabban el tudjon merülni a távoli ország megismerésében.

 

BAK

nyaralás, pihenés, nyaralás csillagjegy szerint, hova utazzak, hova menjek nyaralni, bak

Ennél a jegynél nem kell távoli országokba utazni, mivel itthon érzi magát a legjobban. Szereti felfedezi kis országunk nevezetességeit, látványosságait.

A Balaton idén is kiváló pihenést biztosít, de nem árt néha új helyeket is kipróbálnia, kedves Bak jegyű olvasó!

VÍZÖNTŐ

nyaralás, pihenés, nyaralás csillagjegy szerint, hova utazzak, hova menjek nyaralni, vízöntő

Szeret egyedül, nyugodt körülmények között pihenni. A csillagok szerint ennek idén sem kell máshogy lennie. Keressen egy csendes hegyvidéki faházat, ahol meditálhat, gondolkodhat.

Ha mégis külföldre utazna, látogasson el Írországba.

 

HALAK

nyaralás, pihenés, nyaralás csillagjegy szerint, hova utazzak, hova menjek nyaralni, halak

A Halak mindig és minden körülmények között remekül tölti a vakációt. A jó társaság és a víz azonban elengedhetetlen kelléke a nyaralásnak. A csillagjegyéhez kiválóan párosul egy bulgáriai hét a Naposparton. Arról, hogy miért kell elővigyázatosnak lennie az aszcendens szerint az álmodozó Halaknak, ITT olvashatsz.

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*