Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit jelent a neved kezdőbetűje

Mit jelent a neved kezdőbetűje?

Dátum: 27.01.2016

Rengeteg szó esik a számmisztikáról, míg a névmisztika kicsit háttérbe szorul és kevesen tudnak arról, hogy a hozzánk köthető leggyakrabban kiejtett szónak milyen mágikus ereje van.

A névváltoztatás komoly és bonyolult procedúrát igényel, mégis sokan élnek ezzel a lehetőséggel, ha nem elégedettek a nevükkel. Előfordul az is, hogy valaki azért változtatja meg a nevét, mert bár a hangzása, csengése szimpatikus, tudja, hogy a nevében található betűk szerencsétlenséget hoznak neki.

Hogyan befolyásolják az életed a betűk?

 

Mindennek rezgése van a világegyetemben, a hangoknak is. Nem csak a gondolatainkkal, hanem a szavainkkal is teremtünk. Minél többször mantrázzuk, hogy sok pénzünk van, annál biztosabb, hogy sok pénzünk lesz, és minél többször ismételjük, hogy nincs pénzünk, annál biztosabb, hogy nem is lesz.

Te melyiket szoktad gyakrabban mondani? Azt, hogy van pénzem, vagy azt, hogy nincs? Ha az utóbbit, akkor ezzel bevonzod a negatív anyagi helyzetet az életedbe.

Nos, a fenti példában olyan szavak szerepelnek, amelyeken egy kis odafigyeléssel változtathatunk, csak szokás kérdése, hogy mit mondunk. De mi van azokkal a szavakkal, amelyeken nem tudunk olyan könnyen változtatni? Ilyen szó a neved is, hiszen valahányszor bemutatkozol, kénytelen vagy kiejteni a neved.

Tudd meg, hogy milyen rezgése van a neved kezdőbetűjének, és ha a negatív, rossz rezgés csoportba tartozik, akkor kérj egy tisztítást minél előbb szakembereinktől!

Bizonyos betűk egy adott rezgés-csoportba tartoznak és összesen 9 nagy csoportot különítünk el:

 

A,Á,O,Ó

 

Ha ezekkel a betűkkel kezdődik a neved, akkor nagyon nyitott személyiség vagy és sokszor nyitott vagy olyan dolgokra is, amelyek bajt hoznak rád. Légy gyanakvóbb, mert nem mindenki akar neked jót, aki rád mosolyog. Sok mindent elkezdesz és nem fejezed be, mert ráunsz. Próbálj megvalósítani egyet a sok terved közül, mert ezáltal lehetsz sikeres és gazdag. Kérj egy tisztítást szakembereinktől, főleg, ha A vagy Á betűvel kezdődik a neved!

 

G,H,J,K

 

Neked mindig keményebben kell megdolgoznod azokért a dolgokért, amikre szükséged van. Szeretsz dolgozni, a neved pedig segít abban, hogy minél többet dolgozhass, sajnos kevés pénzért. A Te neved nem hordozza a lottónyertesek jegyeit, de ettől még Neked is lehet nyereményed. Kérdezd jósainkat, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy bevonzd a nagy szerencsét, és hogy a neved ne akadályozzon ebben!

 

Dzs,C,CS,S

 

Ha sikerül valahogyan pénzhez jutnod, akkor azt biztosan meg tudod tartani. Jól fekteted be, jól forgatod meg. Addig nehéz, amíg egy nagyobb összeg érkezik az életedbe. Lehet, hogy csak 40 éves korod fölött éred el azt az anyagi biztonságot, amire vágysz, de ha ez megvan, megnyugszol, és az állandó stresszből fakadó negatív gondolataid nem állnak az anyagi gyarapodásod útjába, így idős korodra sok pénzed lehet.

Gy,Ly,Ny,TY

 

Hajlamos vagy a negatív gondolatokra és szívesen hibáztatsz mást az elvesztegetett lehetőségekért. Akkor fordul a sorsod, ha rájössz, hogy sem a szomszéd, sem a politikusok, vagy a jelenlegi kormány, sem a gyerekkorodban ért traumák mögé nem bújhatsz el a felelősség elől. Ami a Te életedben történik, azért Te vagy a felelős. Ha ezt sikerül magadban tisztáznod, akkor nagyon nagy fordulat következik az életedben, bőséggel mindhárom területen. A nevedben rejlő blokkokat Xalen kolléganő oldja még ma!

 

B,M,N,P

 

Határozott egyéniség vagy, és amire szükséged van, azt meg is szerzed magadnak. Nem vagy törtető típus, de ha elindulsz, akkor mindenki eltakarodik az utadból, átadva az elsőbbséget Neked. Ha a fenti betűk egyikével kezdődik a neved és úgy érzed, a leírás mégsem illik rád, akkor valamilyen blokk van rajtad és sürgősen kérj egy tisztítást Zeusz kollégánktól!

 

D,L,N,T

 

Érzelmes típus vagy, és ez alá rendelsz mindent az életedben. A szerelem a legfontosabb és utána következik minden más. Meg kell találnod az egyensúlyt az élet mindhárom területe között, addig sosem lesz elég a pénzed. Túl sokat adakozol és szégyelled visszakérni a pénzt, amit kölcsönadtál. Lehetne nagy szerencséd, és lesz is, ha kéred a neved kezdőbetűjének az energetizálását jósainktól, még ma!

 

Ö,Ő,U,Ú,Ü,Ű

 

Egy különc vagy, és valószínűleg a neved is egyedi, amit vagy nagyon kedvelsz, vagy egyáltalán nem. Ha nem szereted a neved, az egy jel, hogy valamilyen negatív energia társul hozzá, ez esetben kérj egy tisztítást szakembereinktől! Az Ö betű rezgése nagyon pozitív, nem véletlenül található az öröm szavunkban kétszer is. Rengeteg pozitív lehetőség van az életedben, és ha ezeket még nem élted meg, akkor kérj segítséget vonalunkon.

E,É,I,Í

 

Spirituális beállítottságú ember vagy, néha túlságosan is hiszel a felső hatalmakban és nem teszel eleget egy cél érdekében. Beletörődsz, mondván, hogy biztos így kellett lennie. Emlékezz a régi és közhelyes mondásra, “Segíts magadon és Isten is megsegít! Vedd a kezedbe a sorsod, és ha nem tudod, honnan indulj el, akkor kérj segítséget szakembereinktől még ma!

 

Sz, Dz, Zs

 

Törtető vagy és karrierista, számodra mindig az a legfontosabb, hogy a saját érdekeid érvényesüljenek. Nagyon kell szeretned valakit ahhoz, hogy az ő érdekeit fontosabbnak tartsd. Szereted a stabilitást, és mint a dupla betű is mutatja, két lábbal állsz a földön, tehát az áhított anyagi biztonságot eléred. Sajnos a nevednek sok negatív rezgése van, kérd Virág kolléganőnk segítségét, aki megtisztít a sötét energiáktól!

 

F,L,R,T,V

 

Irracionális félelmek gyötörhetnek, amelyek ellen tehetetlennek érzed magad. Van mód arra, hogy megszabadulj ezektől a félelmektől, és ha megtetted, akkor már semmi nem állíthat meg a boldogulás útján. A sok pénz, szerencse mind benne vannak ezekben a betűkben, csak le kell győznöd a félelmeidet, ebben pedig Ágnes és Tündér Lili tudnak segíteni Neked!

 

Ha érdekel a teljes neved jelentése, olvasd el a cikkünket ITT, hiszen a neved, akárcsak a csillagjegyed, befolyásolja a sorsod és akadályoz, vagy éppen segít karmikus feladataid teljesítésében.

 

Kérdezhetsz magadról, vagy valaki másról is. Elég, ha a nevét elmondod kollégáinknak. Nero mágust ajánljuk Neked! Eléred a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), külföldről pedig: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*