Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

aura3.jpg.

Mit jelent, ha sötét színű az aurája?

Dátum: 29.01.2015

Mi az aura?

Az aura a testet körülvevő energiaburok, melynek rezgéseit néhány látó színekben érzékeli. A tudomány is bizonyította már létezését, igaz sok még a titok vele kapcsolatban. A különböző színek az aurában jelzik az ezoterikusok szerint az illető lelkiállapotát és testének működési fázisait. Az egészség terén egyes elvontabb területeken már vizsgálatokat is végeznek aurafotós gépekkel, bár ezt a tudomány még nem igazolta. A kapcsolatok terén is jelentős, ahol jelezheti az összeillőséget vagy akár az összeférhetetlenséget is.

 

A magunkon viselt színek is elárulják azt, hogy milyen lesz a napunk! Nézze meg ITT!

 

Az auralátás művészete

Az auralátásnak kétféle lehetősége van. Az egyik az, amikor veleszületett képességről van szó, s ilyenkor az ember sokáig nem is tudja, hogy mit lát, míg egyszer valaki fel nem világosítja, vagy nem olvas róla valahol. Sok esetben megesik az is, hogy gyermekként még van, aki látja az aurát, majd ahogy nő fel, úgy elveszíti ezt a képességét, mivel a racionális énje kerekedik felül.

Ágnes

Az auralátás azonban tanulható is, bárki bármit is mondjon ezzel kapcsolatban. Akár Ön is, kedves Olvasóm, megpróbálhatja kideríteni, milyen színű az aurája. Ehhez arra van csupán szükség, hogy üljön le kényelmesen, tisztítsa ki a fejét minden negatív gondolattól, és lazuljon el. Ha ez megvan, hunyja be félig a szemét, és várja meg, míg a tárgyak Ön körül kissé elmosódnak, minden elveszíti a körvonalát. Ebben az állapotban, ha eléggé koncentrál előbb vagy utóbb megjelennek ilyen elmosódott körvonalak a dolgok körül. Először nagyon bizonytalan lesz ez a körvonal, még talán színe sem lesz, de ne hagyja elveszni!

Idővel és persze gyakorlással már jobban fog menni. Apró trükk lehet az is, ha a hunyorítás mellett még a szemünk elé tesszük összecsippentett ujjainkat, melyek további tényleges látásromlást eredményeznek, hogy csak az emocionális látásunkra koncentráljunk, míg a racionális látást pedig háttérbe helyezzük. Sokat azért egyszerre ne gyakoroljon, mert könnyen megfájdulhat a feje, ami nem segíti elő az auralátást.

 

Elakadt anyagiakban? Segítünk pénztalizmánt készíteni ITT !

 

A színek jelentése

meditáció, csakra, csakratisztítás, asztro show

Lila: A spiritualitás színe. Magas szintű gondolatokra utal, de többnyire csak futólag, felhők formájában jelenik meg az aurában.

Kék: A kiegyensúlyozott létezés, a stabil energiák színe.

Türkiz: Lendületes, energikus személyiségre utal, aki képes az alkotásra és mások vezetésére is.

Zöld: Nyugodt, mérsékelt szín, ami az aurában azt jelzi, hogy békés emberről van szó.

Sárga: Az öröm és a felszabadultság színe. Gyógyítóknál is jelen szokott lenni, éppen úgy ahogy a zöld szín is.

Narancssárga: Inspiráló szín, akkor szokott megjelenni az aurában, ha éppen alkotunk, vagy ha teremtő gondolatok vannak jelen.

Piros: Materialista gondolatok, a pénzzel, anyagi dolgokkal kapcsolatos foglalatosságok közben jelenik meg az aurában.

Rózsaszín: Az ideáktól és elvárásoktól mentes színtiszta szeretet jele.

 

A piszkos színek:

Szürke: Sötét, és lehangoló gondolatok, a szomorúság és az önsajnálat jele. A korlátozottság érzetére utal.

Barna: A zaklatottság színe. Általában a korlátozó materialista látásmódot jelzi, illetve karmikus csapdahelyzet is lehet mögötte.

Fehér: Súlyos betegség, vagy tudatmódosító szerek hatását jelzi. A fehér nem színtiszta fehérként, hanem egyfajta zajként jelenik meg az aurában.

 

Ha úgy érzi, sötét színű az aurája, rossz a közérzete, nem érzi jól magát, gyakran szomorú, akkor kérjen egy auratisztítást Xalen vagy Eliza jósnőktől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/p), amely segít Önnek újra önmagára találni!

Kérheti külföldről is az auratisztítást: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 30.09.2015

Kedves Éva! Az Asztro Center vonalán képzett szakemberek dolgoznak, és segítenek embereken nap mint nap. Ez egy szolgáltatás, amit Ön kényelmesen otthonról a fotelból is igénybe tud venni, utazgatás nélkül. Jósaink hatalmas tudásukkal segítik a hozzájuk fordulókat, Nekik ez a munkájuk. Ha szeretne segítséget kérni, akkor ezt megteheti a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon éjjel-nappal.

ÉVA a 07.08.2015

Jo lenne ha normaldijas megfizetheto aron segitenenek. Horror amit kifizettem mar es konkrét jó szerencse nem ért. Még. Mert ha gond van nembiztos hogy fizetni tudunk mi emberek.

Hagyj hozzászólást

*