Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A Te életedben is gyakran felbukkan egy szám? Kérdezd meg, mit jelent! 06 90 633 991 - 485 ft/p

Mit jelent, ha számmal álmodunk?

Dátum: 22.04.2015

Veled is előfordult már, hogy számokkal álmodtál, de hiába játszottad meg a lottón ezeket a  számokat, mégsem nyertél semmit? Az álmainkban megjelenő számok nem mindig hoznak nagy nyereményt, de valamilyen figyelemre méltó üzenetük mindig van. Célszerű rögtön ébredés után felírni ezeket a számokat és elgondolkodni a jelentésükön.

Ha olyan számmal álmodtál, amiben van 1-es, akkor nagyon kell vigyáznod, ugyanis az 1-es szám csalásra, lopásra hívja fel a figyelmet. Azt jelzi, hogy a következő egy héten belül, ha nem figyelsz, sok pénzt veszíthetsz, vagy azért, mert ellopják tőled, vagy azért, mert számodra előnytelen szerződést írsz alá.

szám, számok, számmisztika, számok jelentése, asztro show

Ha álmodban a 2-es szám jelenik meg, akkor valamilyen utazásra számíthatsz a közeljövőben. Az utazás várhatóan örömteli lesz és anyagi haszonnal is járhat.

 

A 3-as legtöbbször szerelmi háromszögre utal. Ha hármassal álmodsz, akkor járj nyitott szemmel, mert könnyen lehet, hogy a párod megcsal. Ha te vagy valaki titkos szeretője, akkor a hármas azt jelzi, hogy ne is reménykedj abban, hogy elhagyja a párját és téged választ, mert neki tetszik ez a felállás és nem kíván ezen változtatni.

 

A 4-es kevés bevételt jelent. Az a pénz, ami rendszeres jövedelemből érkezik, valamivel kevesebb lesz a szokásosnál, és utánajárással, bosszúsággal kaphatod meg a különbözetet.

Az 5-ös szám ingatlannal kapcsolatos adás-vételt, vagy lakhely változtatást, költözést jelöl. Ha több 5-öst látsz álmodban, például, ha az 55-ös számmal álmodtál, akkor nem te költözöl, hanem hozzád költözik valaki.

 

6-ossal álmodni szerencsés fordulat, jó hírt kapsz és valaki anyagilag támogatja egy régi terved. Ez a szám továbbtanulást is jelent, valamilyen tanfolyamon, képzésen való részvételt, amely a későbbiekben sok pénzt hozhat.

 

A 7-es a legszerencsésebb szám. Ha 7-essel álmodtál, akkor azonnal hívj minket a 0690633991-es telefonszámon (485 ft/perc), mert nagyon nagy szerencséd is lehet! Ha a születési dátumodban, vagy az életkorodban van 7-es szám, akkor is érdemes telefonálnod, mert a szerencse ott van körülötted és segítünk, hogy végre megtapasztald, milyen igazán szerencsésnek lenni.

A 8-as a pénz száma. Ha 8-ast láttál álmodban, akkor valamilyen váratlan anyagi bevételre számíthatsz 8 napon belül.

 

A 9-es szám balesetre hívja fel a figyelmet. Nagyon óvatosnak kell lenned, mert közlekedési baleset, illetve munkahelyi baleset is érhet. Hogy megelőzd a bajt, légy nagyon körültekintő, vagy telefonálj a 0690 633 931-es számra (485 Ft/perc) és kérdezd meg, mikor és mire kell figyelned ahhoz, hogy biztosan elkerüld a bajt.

 

Minden számnak egyértelmű jelentése van, de az álomkörnyezet, az a kontextus, amelybe a számok megjelennek, sokat változtat a számok értelmezésén. Ha kíváncsi vagy, hogy pontosan mit jelent az álmod és az álmodban megjelenő számok mire utalnak, kérdezd álomfejtőinket, mert a tudatalattid üzenni szeretne neked, és az üzenet megváltoztathatja az életed. Keresd fel Norbertet vagy Tamarát, ebben maximálisan a segítségedre lesznek a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és felhívhatod őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*