Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit jelentenek álmaink – számok az álomban

Mit jelentenek álmaink – számok az álomban

Dátum: 16.02.2016

Sok szerencsejáték nyertes számolt már be arról a történelem során, hogy álmukban hallották vagy látták a nyertes számokat. Számtalan olyan történetet hallottunk már, hogy visszatérő álmukat értelmező személyek óriási titkokra derítettek fényt, találtak meg olyan embereket, helyeket, amiket csak csecsemőként vagy egészen pici gyermekként láttak, tehát az álmukban élt tovább az emlék.

Álmainknak nagyon nagy jelentősége van, hiszen a tudatalatti így tud nekünk a legjobban üzenni.

Figyelnünk kell a jeleket, színeket, ismétlődéseket, és persze a számokat is, mert akár a lottó számokat is lehetséges megálmodni. Az álmok jóslásra is használhatók, ha nem is mutatják meg világosan az eseményt, a szimbólumokat értelmezni könnyű, szakember segítségével.

Ébredéskor érdemes minden részletet és esetleges számkombinációt leírni, olyan részletet is, ami esetleg szerintünk nem jelentős, mert az álomfejtés sokkal összetettebb, mint gondolnánk, legyen szó rossz álomról, pénzzel kapcsolatos álomról, vagy egy tündérmeséről.

Ide kattintva megtudhatod, melyik angyal vigyázza álmod.

Nézzük most meg, mit jelentenek a számok az álmainkban!

Fontos, hogy nem mindegy, mi és ki jelenik meg a számok mellett, nagy jelentősége van a kísérő szimbólumoknak – ebben kérheted Marcus Mágus segítségét.

 

1-es: kezdet, vezetés, bátorság, győzelem

2-es: kapcsolat, párkapcsolat, közelség, munka

3-as: késedelmek, elmaradások, adósság

4-es: család, harmónia, összetartozás

5-ös: utazás, kaland, szerelmi kaland, románc, kommunikáció, érintés

6-os: ház, otthon, béke, udvar, saját magunk

7-es: tanulmányok, spirituális út, tanítás, tapasztalat

8-as: szerencse, munkahelyi előrelépés vagy változás, anyagi gyarapodás

9-es: emberek, férj-feleség, népesség, emberek csoportjai

Ha pénzzel kapcsolatos számokat láttál, érdemes pénzmágiát is kérned! ITT olvashatsz többféle hatásos pénzmágiáról.

Neked is vannak visszatérő rossz álmaid? Gyakran álmodod, hogy üldöznek vagy zuhansz? Tudd meg, hogy ez mit jelent, és szabadulj meg ezektől a nyomasztó álmoktól Ágnes és Marcus Mágus segítségével, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Minden furcsa álomra magyarázatot adhatnak Neked, tehát, ha úgy gondolod, jelentősége van annak, amit álmodtál, érdemes kérned a segítségüket! Eléred szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*