Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit jelentenek az angyali üzenetek?

Mit jelentenek az angyali üzenetek?

Dátum: 06.02.2013

Az angyalok itt vannak körülöttünk, s azon munkálkodnak, hogy segítsenek nekünk embereknek szeretetben és harmóniában élni. Ez akkor következik be, ha követjük az isteni útmutatást, vagyis életünk értelmét, amiért itt vagyunk a fizikai létben.

De kik is az angyalok? Az angyalok (a görög angelosz, vagyis „küldött” szóból): üdvözült, tiszta szellemi lények neve. Személyek, hisz értelmük és szabad akaratuk van, de testük nincsen. Azt azért nem árt tudni, hogy angyalaink, legyenek azok személyes őrangyalaink, vagy magasabb rendű segítők, mint az arkangyalok, csak abban az esetben avatkozhatnak bele életünkbe, ha kérjük őket. De ezekben az esetekben is, vajon miként segítenek? Akár álmokkal, sugallatokkal vagy angyalkártyák segítségével. Az angyalok üzeneteit viszont érteni, vagy olvasni is tudni kell! Most egy-két értelmezést szeretnénk adni az angyali üzenetek megértéséhez.

Adriana – figyelj oda és kövesd a megérzéseidet, a gondolataidat és álmaidat – cselekvésre ösztönöz.

Akasha  – képes vagy arra, hogy másoknak tanácsot adj és segíts felébreszteni a bennük rejlő szellemi adottságaikat – isteni küldetésre ösztönöz.

Gábriel arkangyal – kommunikációval és a művészetekkel kapcsolatos küldetésed van.

Mihály arkangyal – bátorságot önt beléd, hogy életedet olyan irányban változtasd meg, amely közelebb visz az isteni küldetésedhez.

Rafael arkangyal – segít neked enyhíteni a magad és mások fizikai gondjait – gyógyításra hívja fel a figyelmet.

Uriel arkangyal – figyelmeztet, hogy szabadulj meg a szívedben és lelkedben dúló indulatoktól – megbocsátásra ösztönöz.

Ariel arkangyal – szellemi adottságaid kibontakozására, a tanulás és tanításra hívja fel a figyelmet, és segít az anyagiak előteremtésében.

Astara – a csillagokat célozd meg álmaiddal és vágyaiddal – ne alkudj meg, erre ösztönöz.

Athena – ne félj erősnek lenni – arra hívja fel a figyelmet, hogy erődet a magad és mások javára fordítsd.

Természetesen itt nem ér véget az angyalok sora és sokasága, s velük az angyali üzenetek széles skálája sem, hisz napjaink minden percében csak arra várnak, hogy feléjük forduljunk egyszerű kérdésünkkel: – Angyalaim kérlek segítsetek, mondjátok meg, mit kell tennem, hogy a kijelölt utamat járjam?

Ha Ön ezt a kérdést feltette, biztos lehet benne, hogy az angyalok megtalálják a megfelelő csatormát, amelyen keresztül Ön meghallja az Ő válaszukat.

Hagyj hozzászólást

*