Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Nostradamus

Mit jósolt Nosztradamus 2015-re?

Dátum: 31.01.2015

Nostradamus a francia reneszánsz neves alakjaként 1503-ban született. Ő volt IX.Károly francia király udvari orvosa azonban a híres csillagász-asztrológus és misztikus jós hírnevét a látnoki képessége és az emberiség jövőjére vonatkozó összegyűjtött jóslatai alapozták meg.

Bence, kód 955, jóslás, jós, ezotéria, kártyajóslás

Ezen jövendöléseket 99 versszakban – amelynek különleges jelentősége van, hiszen a 6-os megfordítva a két kilences, a Sátán száma – már idős korában írta Nostradamus egy nagyhírű és vitéz nemzet fiának,aki feltehetően gróf Zrínyi Miklós volt. A jóslatért 3.000 ezüstöt fizetett a megrendelő, akiről azt,hogy vajon hogyan lépett kapcsolatba Nostradamussal titok és homály fedi.

Miről is szóltnak a 2015-os próféciák és jövendölések?

 

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Nostradamus szerint 2015-ben sem ér véget a pénzügyi válság és az embereket sújtó pénzügyi nehézségek, viszont megkönnyíthetjük a dolgunkat és nem szükséges a legmélyebb válsággal együtt élnünk.

Ehhez nyújtanak kiváló segítséget a kollégáim itt az Asztro Centerben,akik egész évben képesek olyan pénzrituálét elvégezni,amely az anyagi stabilitást és a biztonságot tudja garantálni,még a nehéz helyzetben is. Úgy vélem,hogy hasznos lehet mindenkinek,hogy biztonságba érezze magát és a pénzügyeit is.

vulkán, tűzhányó, vulkán kitörés, Nosztradamusz jóslatai

 

A következő jóslat alapján Olaszországban kifog törni a Vezúv,amely már több országra köztük Magyarországra is hatással lehet,akár a gazdaság,akár pedig a segítség és az összefogás szempontjából.

 

Sajnos Nostradamus arra is felhívja a figyelmet,hogy a gonosz emberek nagyon sokat fognak ártani a negatív energiájukkal. Jobb ha már most felkészülünk akár egy energetikai védelemmel,akár pedig egy védelmi talizmánnal,amelyet szintén megkaphat az Asztro Centeren keresztül.

Természetesen nem csak negatív jóslatokról írt Nostradamus. 2015-ben például lehetőség lesz arra,hogy a tudósok feltalálják a fiatalság elixírjét,aminek köszönhetően egy 70 éves ember 40 évesnek fog megfelelni.
Továbbá érdekesség még,hogy megszűnnek az állatok és az emberek közötti kommunikációs nehézségek is,hiszen érzékenységünk révén fogékonyabbak leszünk és megérthetjük őket.
És a végére egy gazdasági jóslat,miszerint a nyugati országok közül több helyen megszűnik az adó és az illeték is.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Magyarországra visszatérve Nostradamus egyértelműen a 2000. év után egy folyamatos erősödést jósolt a Magyar népnek. Az is kiderül,hogy bár napjainkban a kivándorlás a jellemző,egyre többen lesznek olyanok,akik nem fognak tartósan külföldön maradni,hanem visszajönnek hazájukba,mert biztonságban érezhetik majd magukat ebben a nagy és erős országban,amelynek hamarosan befolyásos hatalma is eljön.

Bár elsőre talán hihetetlennek tűnnek ezek a jóslatok,de a 2014-es évre szóló próféciák közül is nagyon sok beteljesült,tehát egyáltalán nem érdemes figyelmen kívül hagyni a 2015-ös jóslatokat sem.

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Fontos, hogy ne csak a világ dolgaival, hanem a saját sorsunkkal és életünk alakulásával is tisztában legyünk. Sokan felteszik ugyanis a kérdést, hogy mi várható ebben az évben? Nos a választ kényelmesen egyetlen egy telefonhívással megtudhatja,amennyiben felhívja az Asztro Center munkatársait,akik a nap 24 órájában a rendelkezésükre állnak. Felkészülten várni a jövőt, maga a bölcsesség! Legyen Ön is bölcs!

 

Hagyj hozzászólást

*