Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

majauzenet

Mit jósoltak a Maják 2015-re?

Dátum: 27.02.2015

A maja civilizáció a legjelentősebb ősi amerikai civilizáció volt. Eddigi legjelentősebb jóslatuk a 2012-ben bekövetkezett „világvégéről” szóltak,amelyet sokan félreértelmeztek. A maják szerint a világ egy mágikus hely,amelyet isteni mágia tölt be. Ezt a világot 3 részre osztották : alvilágra,égre és Földre.

Bence, kód 955, jóslás, jós, ezotéria, kártyajóslás

Természetesen a maja időszámítás nem ért véget,és a 2015-ös évre is számos jövendölésüket megismerhetjük. Nézzük,mit jósoltak számunkra 2015-re?

Az emberek megbolondulnak

Nem a legszebb kifejezéssel jövendölték a Maják az emberiség sorsát a 2015-ös évben. Úgy tartják,hogy egészen 2019-ig mindenféle felfordulás és zűrzavar fogja jellemezni az életünket. Szükség lesz olyan vezetőkre,akik segítenek irányt mutatni. Minél előbb állunk készen az új kezdetre annál hamarabb fejlődhet az életünk összes területe. Fontos teendő,hogy a félelmeinket letegyük,mert sokan annyira rettegnek a változástól,hogy ez a félelem okozza azt,hogy az életük félre siklik.

Meg kell tanulnunk,hogy a szeretet az egyik legfőbb éltető erő.

A világ egyre inkább anyagiasabb lett és közben elfelejtettük a szeretteinket és elfelejtettük,hogy hogyan is kell szeretni,milyen érzés az amikor szeretünk. Ezt kell most megtanulnunk. Szükség lesz a változásra az emberek életében. Sajnos nem leszünk híján a  lelki betegségeknek és a természeti csapásoknak sem,de ezek által kell megtanulnunk az összetartozás érzését.  Hogy ez miért is ilyen fontos? Mert ebben az évben mindenki megkapja majd azt a tükröt,amelybe bele kell néznie és szét kell válogatnia a cselekedeteit,tetteit aszerint,hogy melyik szolgálta a fejlődését és melyik nem. Meg kell tanulni,hogy tovább kell lépni a jelenlegi életünkön,hiszen ez a mi fejlődésünket szolgálja.

Ha nem találja a helyes irányt,nyugodtan kérje az Asztro Center kiváló tanácsadóinak segítségét,akik különböző technikákkal feltárják Önnek,hogy hogy tud a legjobban fejlődni és ehhez mit kell tennie.

piramis, maja jóslat, jóslás

Szélsőségek kerülnek előtérbe

A napunk működése változáson meg át és megjelennek a napfoltok és a napkitörések is. Ebben az évben rekkenő hőség várható, amely a mezőgazdaságot még az eddigieknél jobban is sújtani fogja.  További földrengésekre és szökőárakra is számíthatunk nem csak Magyarországon, de a nagyvilágban is. Nem csak az embereknek de a Földünknek is változásokon kell túlesnie. A környezettudatosságra pedig jó,ha minden ember nagyobb figyelmet szentel,mert a tartalékok (gáz,olaj stb.) kezdenek rohamos fogyásnak indulni.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Fel kell oldanunk a blokkokat és a lelki akadályokat

Nagyon sok ember fejlődését akadályozza vagy akadályozta blokk és lelki probléma. Félelem, aggodalom,amelyekre egyáltalán semmi szüksége nincs. Ezektől feltétlenül szabadulni kell és a jutalom sem marad el,hiszen ha ezeket a régi terheket és mintákat elengedjük és letesszük,akkor megkapjuk a végtelen lehetőséget,hogy az életünket úgy alakítsuk,ahogy szeretnénk.

Az Asztro Centerben kiváló tanácsadóink segítenek a blokkok oldásában,sőt felszínre hozzák azokat az elvarratlan szálakat,amelyekre talán nem is gondolt,de sajnos gátolta a bőséget,gazdagságot és a pozitív dolgokat az életében.

piramis, maja jóslat, jóslás, asztro show

A vallási vezetők szerepe

A maja jóslatok szerint a vallási vezetők szerepe egyre nagyobb lesz ebben az évben,hiszen az emberek többsége fog itt menedéket keresni. Ezáltal az egyházakban radikális átrendeződés várható,amely hatással lesz a különböző vallási csoportok felépítésére is. Ez a változás azonban szintén az emberiség hosszú távú jövőjét és fejlődését hivatott elősegíteni.
Az egyházi vezetőkre sokkal nagyobb felelősség hárul,hiszen az emberiséget illető változás egyik alapkövét tehetik le,és ehhez példamutatásra és nyíltságra van szükség.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

A maja jóslatok szerint a 2015-ös év július és augusztus hónapja sok ember életében hoz jelentős felfordulást. Ezt főleg azok fogják érezni,akik úgy gondolják,hogy ülhetnek a babérjaikon és a lesz,ami lesz felfogást szeretnék követni. Erre azonban nem lesz lehetőségük,fontos,hogy mindenki elengedje a múltját,kezébe vegye a jelenét és megteremtse a jövőjét.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj kedvezményeinkről és akcióinkról első kézből!

Nem kell mást tenned, mint feliratkozni !

 

hírlevél, asztro show

Ne felejtsék el,hogy az Asztro Centerben a nap 24 órájában Önökért vagyunk és várjuk a hívásaikat,hogy együtt találjuk meg a legjobbat az Önök jövőjéért és az Önök sikereiért!

Hagyj hozzászólást

*