Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Párkapcsolati elemzést szeretnél? Tanácsara van szükséged? Hívd a 06 90 633 991-es számot (485 ft/p)!

Mit szeretsz az ágyban – a csillagjegyed szerint!

Dátum: 14.10.2018

Kos:

kos csillagjegy, mit szeret az ágban, szex, szexhoroszkóp

Mindent, lehetőleg minél szenvedélyesebben. Szeretsz irányítani az ágyban, de elvárod, hogy időnként a párod uralkodjon feletted, és tudja, hogy mit akar tőled. Hölgy Kosok például hajlamosak első látásra beleszeretni a tipikus rossz fiúkba, mert bennük ott van az az ősi erő, ami a férfit férfivá teszi. Egész életében kell neked ez a fajta lehengerlő szexualitás, ezért nem működhet a kapcsolatod, ha ez a rész sem működik. Erogén zónáid közé tartozik a fülcimpád és a combod belső oldala, de őszintén szólva elég hamar szeretsz a lényegre térni… Szeretnél meghódítani egy Kost, de még nem tudod, hogyan juttok el az ágyig? ITT megtudhatod jósainktól!

 

Bika:

bikacsillagjegy, mit szeret az ágban, szex, szexhoroszkóp

Szereted, ha kényeztetnek, persze képes vagy Te magad is a fellegekbe repíteni a társad. Az adok-kapok elvét követed, igaz passzív félként jobban el tudod magad engedni. Ennek köszönhetően nem bánod, hah párod irányít az ágyban, és megadja neked minden vágyad. A lassú és finom érintéseket szereted, mikor egész tested képes vagy kiélvezni. Érzékeidet felkorbácsolják a nyakadra adott finom csókok, és a gerinced végigsimítása. Olyan partner illik hozzád, aki képes órákig kényeztetni, de arra is, hogy megadja neked a már-már állatias, ösztönös szexualitást is, mikor magával ragad titeket a szenvedély. Szeretnél meghódítani egy Bikát, de még nem tudod, hogyan juttok el az ágyig? ITT megtudhatod jósainktól!

 

Ikrek:

ikrek csillagjegy, mit szeret az ágban, szex, szexhoroszkóp

Az intellektushoz vonzódsz, ezért az ágyban is olyan játszótársat keresel, aki figyelmes és kreatív. A hosszú előjátékot szereted, és a nyakadon kívül a kezeid, a könyökhajlatod az erogén zónád. Szereted, ha még az ágyba vitel előtt elkezdődik a játékos évődés közted és párod közt. Szavakkal is nagyon lehet rád hatni, ezért például felizgathat, ha kedvesed előre elmondja, mit fog veled később csinálni. A kísérletezés neked való, ezért egyszer bármiben benne lehetsz. A játékos segédeszközök pedig igazán feldobhatják akár a régóta fennálló házasságotokat is! A kiszemelted Ikrek jegyű, de még nem tudod, hogyan juttok el az ágyig? ITT megtudhatod jósainktól!

 

Rák:

rák csillagjegy, mit szeret az ágban, szex, szexhoroszkóp

Az érzékiség összes titkos csodájának birtokosa vagy. Párod szerencsés ember, mert benned megvan minden, ami a gyönyör átéléséhez szükséges. Nyitottság, kezdeményezés, elfogadás, kéj és bujaság, ez mind egyszerre. Elvárásaid sem kicsik, mert megköveteled társadtól a teljes odaadást és szeretnél teljesen feloldódni a kettőtök egyesülésében, ehhez pedig tapasztalat és odafigyelés szükséges. Az erogén zónáid a szád és a melled, még a férfi Rák szülötteinek is! Társban olyan az ideád, aki inkább szerethető mackó, semmint kigyúrt katona, uraknál természetesen ez igaz, csak nőkben. Szeretnél meghódítani egy Rákot, de még nem tudod, hogyan juttok el az ágyig? ITT megtudhatod jósainktól!

 

Oroszlán:

oroszlán csillagjegy, mit szeret az ágban, szex, szexhoroszkóp

Szereti a vadászat izgalmát, ezért képes megőrülni attól, ha kedvesével incselkedhet. Még a nyilvános helyektől sem ijed meg, ha egy kis intim simogatásról van szó, így nem csak az ágyra korlátozódnak a vágyai. Ettől függetlenül kényelmes típus, és bár a tenyerén hordozza kedvesét, képes megkövetelni magának, ami jár. Ez pedig nem más, mint hódolat és teljes odaadás. Társban olyat keres, akit különlegesnek gondol. Szereti, ha párja kisportolt és ad magára, hogy gyönyörködhessen a testében. Legjobban az izgatja, ha gerincét, hátát simogatja társa, és közben esetleg keze a fenekére téved… Szeretnél meghódítani egy Oroszlánt, de még nem tudod, hogyan juttok el az ágyig? ITT megtudhatod jósainktól!

 

Szűz:

szűz csillagjegy, mit szeret az ágban, szex, szexhoroszkóp

Mindenki azt gondolja, a Szűz szégyenlős. Talán egészen addig így is van, míg el nem jutsz az ágyig partnereddel, de ha már egyszer elveszítetted a fejed, képes vagy magad átadni az érzéki örömöknek. Társad jól válaszd meg a lepedőakrobatikához, mert száz százalékig bíznod kell benne, hogy minden jól alakuljon. Olyan a szépségideálod, aki komoly, de nem szívtelen. Többnyire a magas, barna vagy fekete hajú hölgyek/urak jönnek be neked. Erogén zónád kevesen képesek felfedezni, ami nem más, mint kézfejed, és lábfejed, akár az ujjaid legvége. Ha kedvesed ide lehel finom csókokat attól teljesen elolvadsz… A kiszemelted Szűz jegyű, de még nem tudod, hogyan juttok el az ágyig? ITT megtudhatod jósainktól!

 mit szeret az ágyban, szex, szexhoroszkóp, ágyban

Mérleg:

mérleg csillagjegy, mit szeret az ágban, szex, szexhoroszkóp

Nagyon szenvedélyes jegy, még a Kosnál is jobban, hiszen benned erőteljes érzelmek működnek. A szerelmet és a szerelmeskedést együtt éled át, ezért fontos a megfelelő partner. Sajnos Te is a rossz fiúkat kedveled, képes vagy akár teljesen beléjük habarodni. Egy jó társ mellett azonban felfedezheted az érzékiség minden formáját, akár azokat is, melyeket csak kevesen mernek felfedezni magukban. Egész tested egy hatalmas erogén zóna, de nagyon szereted például a nyakadra adott finom csókokat, és néha azt sem bánod, ha bekötik a szemed. Szeretnél meghódítani egy Mérleget, de még nem tudod, hogyan juttok el az ágyig? ITT megtudhatod jósainktól!

 

Skorpió:

skorpió csillagjegy, mit szeret az ágban, szex, szexhoroszkóp

Uralkodó, vad és bekebelező típus vagy az ágyban, annak ellenére, hogy lelked mélyéig érzelmes tudsz lenni. Akár a fájdalom küszöbödig is elmehetsz, de közben meg nem alázkodsz, hanem élvezed a határaidat. Párt olyat érdemes választanod, aki képes ezt a tág, és egyben erőteljes kísérletező szenvedélyt ellensúlyozni, és megadja amire vágysz. Az egyedi, karakteres szépség magával ragad, és el nem ereszt. Tested felfedezése közben szinte bárhol találhatsz erogén zónát, de csillagjegyedhez a köldök, és a has alsó része van társítva. Szeretnél meghódítani egy Skorpiót, de még nem tudod, hogyan juttok el az ágyig? ITT megtudhatod jósainktól!

 

Nyilas:

nyilas csillagjegy, mit szeret az ágban, szex, szexhoroszkóp

Kísérletező típus vagy az ágyban, de párodnak fel kell kötnie a nadrágot – vagy inkább le – hogy érdeklődésed fenn tudja tartani. Az olyan típusú emberek vonzanak, akikben intelligenciát és tüzet is látsz egyben. A tipikus szépség, jóképűség nem az eseted, bár a szálkás izomzatú, Keanu Reeves jellegű sármos azért nem riaszt el. Érzékiséged felélesztéséhez elég, ha kedvesed megfogja a derekad, vagy füledbe súgja azt, hogy mennyire kíván… Szeretnél meghódítani egy Nyilast, de még nem tudod, hogyan juttok el az ágyig? ITT megtudhatod jósainktól!

 

Bak:

bak csillagjegy, mit szeret az ágban, szex, szexhoroszkóp

Az egyszerű, meghitt örömöket kedveled, persze ez nem jelenti azt, hogy nem vagy képes meglepni kedvesed. Szereted a hagyományos pózokat, szeretsz párod szemébe nézni az ágyban, és leginkább azt, ha a szex, inkább szerelmeskedés. Nincsenek külsőre nagy elvárásaid pároddal kapcsolatban, de azért azt elvárod, hogy adjon magára. A perverziót kerülöd, inkább a szolid, barátságos, mosolygós szemű úriembereket kedveled, aki képes feloldódni társaságodban. Az ilyen típusú ember képes a mennyekbe repíteni, egyszerűen azzal, ha hajlataidat finoman simogatja, csókolja. Szeretnél meghódítani egy Bakot, de még nem tudod, hogyan juttok el az ágyig? ITT megtudhatod jósainktól!

 

Vízöntő:

vízöntő csillagjegy, mit szeret az ágban, szex, szexhoroszkóp

Arra van szükséged az ágyban, hogy valaki a fellegekbe juttasson és szabadon szárnyalhass. Mindez úgy tud csak igazán megvalósulni, ha elveszíted az önuralmadat és feloldódsz társad ölelésében. A szex számodra nem lehet hát kötöttség, csak döntés, állomás és elvezet. A partnerednek légiesnek kell lennie, mint amilyen Te magad is vagy, de nem annyira lényeges a külső. Szereted, ha van rajta valami extrém, például tetoválás vagy piercing. Számodra akkor tudnak leginkább örömet okozni az ágyban, ha a nyakadba fújnak, vagy a füledbe csókolnak. Szeretnél meghódítani egy Vízöntőt, de még nem tudod, hogyan juttok el az ágyig? ITT megtudhatod jósainktól!

 

Halak:

halak csillagjegy, mit szeret az ágban, szex, szexhoroszkóp

Vágyaid az egész Zodiákusban a leggyengédebbek és legérzékibbek. Romantikus partnerre van szükséged, aki vezet a testi örömök végtelen skáláján. Nem szereted, ha valaki túlságosan durván, vagy sürgetően nyúl hozzád, minden egyes érintést meg akarsz élni. Kedvesed legyen odaadó, és türelmes, de szenvedélyes is egyben. Fontosnak tartod, hogy külseje is ragadjon magával, bár ezt néha tagadod. Az angyalarcú, szép profilok vonzanak, de a túlzottan izmos testtől tartasz, hogy összeroppanthat. Erogén zónáid a melleid és a köldököd tájéka, és szereted, hah párod nem rögtön a lényegre tér, hanem kicsit kényeztet is. A kiszemelted Halak jegyű, de még nem tudod, hogyan juttok el az ágyig? ITT megtudhatod jósainktól!

 

Szeretnéd tudni, hogy mi a biztos módja annak, hogy meghódítsd a kiszemeltedet mindenfél szempontból? Akkor keresd fel Zeuszt vagy Tündér Lilit, akik a párkapcsolatok szakemberei, számtalan sikertörténettel! Eléred őket a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és még külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

cikk, banner, asztro show, tetszik

 

Hagyj hozzászólást

*