Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit tehetsz, ha szellemet látsz

Mit tehetsz, ha szellemet látsz?

Dátum: 29.10.2015

Semmi esetre se sikíts, mert bár ezt kevesen tudják, az éles sikítástól bezáródhat a kapu, amelyen át érkezett, és így a kóbor lélek a tervezettnél hosszabb ideig lesz a vendéged. Szóval így, hogy a sikítást kizártuk, marad az elfutni vagy nem futni dilemmája, és végül itt van a lista, amit tenned kell, ha nem rohantál ki a világból és úgy döntöttél, szembeszállsz a betolakodóval.

Ha nem hiszel a szellemekben, akkor EZ A VIDEÓ meggyőzhet arról, hogy igenis léteznek, sőt, igencsak veszélyesek lehetnek!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

1. Ha sötétben látod, és biztos szeretnél lenni abban, hogy szellemről van szó, akkor ne kapcsold fel a villanyt, hanem a telefonod fényével/elemlámpájával világíts, és ne a szellemre, hanem alá vagy fölé irányítsd a fényt. Ha azt szeretnéd, hogy eltűnjön, akkor gyújtsd fel a lámpát a lakás minden helyiségében, és hagyd égve egész éjszaka.

 

2. Ne próbálj vele kapcsolatot teremteni, ha csak nem vagy szakember, mert könnyen pórul járhatsz! El kell küldened a szellemet. Határozottan mondd és hangosan: Felszólítalak, menj el, távozz, ebben a dimenzióban nincs helyed!

Újabb videókat találsz ITT és ITT, amik meginkább megerősítenek abban, hogy a szellemek tényleg itt vannak közöttünk, és bántalmazhatnak is minket!

 

3. Ne fotózd le, mert a vaku villanása agresszívvá teheti és megtámadhat. Ne fizikai támadásra gondolj elsősorban (bár az sem kizárt), hanem spirituális támadásra, például hirtelen az a sugallatod támad, hogy te vagy Batman és tudsz repülni, ezért kiugorhatsz az ablakon a negyedik emeletről, és ez akkor és ott annyira jó ötletnek tűnik, hogy talán meg is teszed…

 

4. Ne nevesd ki. Sokan nem félnek a szellemektől, és nevetnek a paranormális jelenségeken. Ha kineveted, eltűnik a szemed elől, de könnyen lehet, hogy felbukkan a hátad mögött, és nem tudni, milyen típusú szellem, milyen ereje van, jobb, ha nem konfrontálódsz vele!

 

5. Határozott léptekkel elindulhatsz felé, úgy, hogy közben a kezed függőlegesen feltartod, a tenyered a szellem felé fordítod. Ebből látja, hogy nem támadó szándékkal közeledsz, de ugyanakkor arra a helyre tartasz, ahol ő tartózkodik. Ilyenkor a szellem kérés nélkül is elillan.

 

6. Ha szeánsz vagy más szellemidézés közben jelenik meg a szellem, és a szeánsz végén nem kíván távozni, akkor érdemes egy tál fokhagymával kedveskedni neki, ugyanis attól elmenekül.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Fokhagymával és szenteltvízzel védekezhetsz a szellemek ellen. Ha már volt a lakásodban szellem, akkor azt a helyet, ahol a szellemet láttad, locsold meg egy kis szenteltvízzel. Az ablakok párkányára és a küszöb alá tegyél egy-egy gerezd fokhagymát.

Ha már volt visszatérő szellem az otthonodban, akár több is, akkor helyezz el plusz védelemként egy szakembereink által beavatott, védelmi energiával feltöltött keresztet minden szobában. Nem muszáj nagy fakeresztnek lennie, lehet az egy kis medál is.

A legbiztosabb akkor lehetsz abban, hogy a szellemek és démonok távol maradnak az otthonodtól, ha kérsz egy lakástisztítást és védelmet, ugyanis a fent leírt praktikák csak kisebb, ártatlanabb szellemek távoltartásához elegendők! Egy démon vagy fekete szellem támadását egyedül nem tudod visszaverni. Mindenképpen szakember segítségére lesz szükséged!

Lehet a lakásodban akár egy elhunyt, szeretett hozzátartozód szelleme is, de sajnos neki is el kell mennie, mert a szellemlény, még ha jó szándékú is, a te energiáidból táplálkozik.

 

Szellemi jelenlétet érzékelsz az otthonodban? Kérj egy tisztítást, ami segít elküldeni a szellemeket, hogy békére leljenek, és ne okozzanak kárt sem neked, sem pedig a családodnak! Kérd Ágnes jósnő vagy Aurethiel jós segítségét a 06 90 633 991-es számon (485 ft/perc), hogy megtudd, miért látogattak meg, majd elküldik őket a fénybe, ahol majd ők is békére találnak, és te is nyugodtan és zavartalanul élheted az életed!

Szakembereinket hívhatod külföldről is a segítségért: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (2)

jozsefne a 02.03.2017

mostanában, úgy 2-3hete néha zajokat hallok a szobámban, vagy a másik, az én szobámhoz közeliekben. egy alkalommal beszédet is hallottam, ami eddig soha nem fordult elő.

    Asztro Show a 03.03.2017

    Kedves Józsefné! Ez annak a jele, hogy kóbor entitás lehet az otthonában. Jósainktól akár várakozás nélkül is kaphat levételt és védelmet a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Hívja őket bizalommal! Tisztelettel: Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*