Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a Tarot 2016-ra?

Dátum: 15.01.2016

Az éves tarot kirakás sok meglepetést, jó hírt, de figyelmeztetéseket is tartalmaz. Lesznek kedvező és kedvezőtlen időszakok. Tudd meg, hogy mikor mire kell figyelned, hogy felkészülten érjenek a változások, és Te alakíthasd az életed. Ne te alkalmazkodj az eseményekhez, hanem az események idomuljanak hozzád.

Januárban az anyagi instabilitás és párkapcsolati perpatvar mellett felbukkan egy olyan lehetőség, amely előrelendítheti a karriered. Karrier szempontjából sokaknak pozitív változásokat hoz a január, de ezek a változások most csak elindulnak, de nyáron lesz érezhető és konkrét, kézzel fogható a hatásuk. Fontos figyelmeztetés, hogy bármit kérnek tőled és a szakmádba vág, akkor vállald el, és a legjobb tudásod szerint végezd el, még akkor is, ha keveset fizetnek érte. Megtérül a fáradtságod a megfelelő időben!

Ha személyre szabottan szeretnéd tudni, milyen lesz a 2016-os éved a tarot szerint, akkor próbáld értelmezni a kártya lapjait. Cikkeink a segítségedre lesznek úgy a kirakásban, mint az értelmezésben.

Kattints IDE és kiderül, hogyan kérdezd a lapokat, majd IDE és megtudod, hogyan jósolj magadnak tarot kártyával!

 

Február és március az állóvizek hónapja, nagy hullámok és hirtelen fordulatok ebben az időszakban nem várhatók. Arra figyelj, hogy ne kényelmesedj el, és ha kevesebb munkád lesz, akkor vállalj be olyan tevékenységeket, amelyek lekötik a figyelmed és az energiáid. Kezdj el sportolni vagy élj a hobbidnak, de ne ülj otthon a TV előtt, mert a depresszióra hajlamosak könnyen letargiába eshetnek, sok áttévézett, monoton este után.

Áprilisban már nem csak a madarak csicseregnek, hanem hirtelen mindenkinek megered a nyelve és rengeteg pletyka indul útjára. Ha teheted, tartózkodj mindenféle véleménynyilvánítástól ebben a hónapban, mert a legártatlanabb megjegyzés is bajt hozhat rád! Ha nem tetszik a főnököd frizurája, akkor várj májusig, de áprilisban ne szólj erről senkinek, mert mire eljut hozzá az információ, annyira megváltozik a tartalma, hogy akár az állásod is elveszítheted miatta!

 

Május és június a tettek hava. A tarot azt üzeni, hogy ha vállalkozást szeretnél indítani, akkor ez a megfelelő időszak. Vágj bele, mert az Égiek segíteni fognak. Minden pénzügyi, kereskedelmi és szépségipari vonatkozású üzleti kezdeményezés sikeres lesz, de azért kérj egy sikermágiát szakembereinktől, hogy biztosan minden úgy alakuljon, ahogyan elképzelted!

 

Július a szerelemről szól. Ha még nem találtad meg a  párod, akkor ebben az évben ez a hónap neked is elhozhatja a szerelmet. Keresd Őt mindenhol, és ne add fel a hited, mert mindenki számára létezik ideális társ, és ebben a hónapban a szerelem biztosan rád talál. Ha gondjaid vannak egy meglévő párkapcsolattal, akkor júliusban megújulhat köztetek a szerelem. Kérj egy szerelmi mágiát jósainktól a párkapcsolati harmóniáért, mert ebben a hónapban a leghatékonyabb és a legerősebb a hatása a szerelmi rituáléknak, mágiáknak.

Olvasd el cikkünket ITT, és tudd meg, ki lesz számodra az igazi szerelem!

Augusztus és szeptember az ingatlan eladás és az ingatlan vásárlás legkedvezőbb időszaka. Ha el szeretnéd adni a lakásod, akkor ebben a hónapban sikerülhet, de ha már régóta hirdeted és még nem volt komoly érdeklődő, akkor kérj egy tisztítást szakembereinktől, hogy semmilyen negatív energia ne akadályozza az eladást!

Ha albérletet keresel, akkor még augusztus elején nézegesd a hirdetéseket, mert a kártya szerint abban az időszakban rengeteg lakás talál majd gazdára.

Októberben légy résen, mert sok közúti balesetet jelez a tarot kártya. Vezess és közlekedj óvatosan, és csak annyi időt tölts a forgalomban, ami feltétlen szükséges. Vigyázz az értékeidre, mert nem csak baleset, de lopások, rablások áldozata is lehetsz, ha nem figyelsz az értékeidre! Megfelelő elővigyázatosság és körültekintés mellett elkerülheted a bajt. A biztonság kedvéért kérj egy védelmet jósainktól2016-ra, magadra és a családodra, hogy semmilyen komoly baj ne érjen Téged és a szeretteidet!

Az év vége sok olyan fordulatot hozhat, amire már évek óta vársz. Ha már rég dolgozol egy projekten, akkor decemberre beérik és meghozza a gyümölcsét. Ha könyvet vagy valamilyen szakdolgozatot írtál, akkor jó eséllyel év végére befejezed és elégedett leszel a munkáddal. Minden, amit már régen elkezdtél, most sikerül befejezned, de lesznek olyan határidős feladatok, amelyek átcsúsznak januárra. Ezek munkával kapcsolatos dolgok és ne aggód miattuk, inkább hangolódj a szeretteidre, és pihenj az ünnepek alatt.

Nem boldogulsz a kártya értelmezésével? Biztosra szeretnél menni, és biztosra tudni, mikor mibe vágj bele idén, és hogyan kerülheted el a buktatókat? Akkor kérd Megmondó vagy Xalen segítségét! A jövő megismerhető! Éves elemzéssel segítenek Neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*