Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot 2018-ra?

Dátum: 20.12.2017

A tarot kártya üzenete minden időszakra meg van. Ahogy ez meg van a 2018-as esztendőre is. Ez az üzenet mindenki számára nagyon fontos, nem véletlen, hogy sokan kérik tanácsadóinktól a jóslást a következő esztendőre tarot kártyával. A következő esztendőről, amit biztosan el lehet mondani, hogy nehezebb lesz, mint a 2017-es év. Éppen ezért, alaposan fel kell készülnünk az akadályokra és nehézségekre, ha egy rendes és jó esztendőt szeretnénk megélni.

 

Érdekel, mi vár rád a TÁVOLABBI jövőben? Akkor kattints IDE!

 

 

A Remete üzenete

Ebben az esztendőben sikeres csak akkor lehetsz, ha önmagadban megtanulsz érvényesülni. Nehéz éve lesz annak, aki csak a kényelme miatt függ másoktól. Szilaj idők jönnek, amikor a bölcsességed lesz az érvényesülésed záloga. Tudásod végre kamatozhat, ha képes vagy azt használni. Ebben az esztendőben sok gazdag emberből lehet szegény, sok szegényből pedig gazdag.

Érdemes kártya jóslást is kérned, hogy tudd, veled vajon mi történik ebben az esztendőben! Hívd Virágot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), kérd a saját jóslatodat, hiszen az segíthet kilábalni a NÉLKÜLÖZÉSBŐL!

A szerencse forgandóbb lesz, mint valaha. A Remete a szegény embernek gazdagságot ad, míg a gazdagnak szegénységet. Használd mindig az eszed, mert a Remete a bölcsesség lapja, illetve a különleges szakmai tudásra is utal. Tartsd meg titkaid, ebben az esztendőbe nem érdemes új ismerőst a bizalmadba fogadni!

 

Nevedben benne van a sorsod! Hogy a Tiéd mi? Tudd meg ITT!

 

 

A Bolond üzenete

A Bolond a kockázatvállalás lapja, a magabiztos tudás és gyakorlat kártyája. Mások számára veszélyesnek tűnik, amit tesz, de a Bolondban létezik a benső magabiztosság, ami nem engedi elcsúszni az úton. Légy könnyed és magabiztos, de ne feledd a Remete szabályait! Egyszerre légy játékos és őrizd meg a személyes szférád, hogy a Bolond szerencséjét megőrizhesd, hiszen a mondás nem véletlen, „Bolondnak van szerencséje”!

 

Születési képletedben benne van minden TITOK! Találj választ a kérdéseidre, IDE kattintva!

 

 

A Szeretők üzenete

Ne feledd a Remete lapját! Meg kell találnod társadban újra a társat, mert csak is vele juthatsz előre. A Szeretők lapja gyakran szól hármasságról, de ezt a következő esztendőben a Remete lapja nem engedi. Éppen ezért, a legtöbb energiát párodra és családodra érdemes fordítanod. A jóslás szerint, így bárkinek jöhet nagy szerencse, sok égi adomány, amely előre viheti az élete során. Lesz is bőven, hiszen a Remete nagy vízválasztó lap, ahol a gazdagból szegény, a szegényből pedig gazdag lesz, mint említettem. Ezt nem szabad majd most feledned! Figyelj párodra, vele együtt indulj el a siker és szerencse útján, úgy, hogy konfliktusok ne alakuljanak ki köztetek. Ebben az esztendőben jó karma, ha keveset veszekedtek, vagy ha mégis ezt teszitek, akkor kulturáltan teszitek azt.

 

Sokszor jó előre tudni, hogy mi vár ránk, hiszen a rosszat elkerülhetjük és a jót megragadhatjuk! 2018-ra sok jót jövendöl a tarot kártya, sok nyertest is! Hívd Matt Médiumot vagy Ágnes jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és kérd a 2018-as nagy szerencse mágiát, hogy Te is köztük lehess!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Érdemes személyes elemzést kérned az éves lapok fényében. Ilyenkor ezek a kártyák kerülnek ki a pakliból, amelyek fentebb szerepelnek. Neked minden területre kerülnek ki kártyák, minden laphoz. A jós, akit hívsz, vagy esetleg te magad, a viszonyokat vizsgálja meg. Így képet kaphatsz, hogyan is alakul a következő esztendőd. A kártya jóslás már sok ügyfelünknek segített, megoldani a gondjait, vagy felkészülni az esetleges akadályokra.

Ha máskor nem is hívsz minket, most év elején mindenképpen érdemes egy teljes elemzést kérned! Hívd a 06 90 633 991-es számot (485 Ft/perc), hogy a legjobb szakemberek segíthessenek!

Hagyj hozzászólást

*