Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

nyari_tarot

Mit üzen a Tarot a nyárra?

Dátum: 19.06.2014

Nyár van, az aratás időszaka.

Vetés aratás elve szerint is, mint ahogy mondás mondja: ki mint vet úgy arat, és amit adsz, azt kapod vissza. Gondolataiddal is hatással vagy önmagadra és környezetedre, ezért vigyázz mit is gondolsz. Az vagy, ahogyan gondolkodol, minden a gondolataidból táplálkozik és azon gondolataidat és általuk a döntéseidet is vállalnod kell és az azzal járó felelősséget! Így hát végül is neked kell majdan a saját döntéseiddel  élned és nem másoknak.

2014 nyarán fel kell töltekezned az év további részére is. Az erőgyűjtés időszaka ez egyben.

Fontos, hogy elmenj végre szabadságra, de azt nem munkával, másodállással és tanulással töltsd el, mert jól a megérdemelt szabadságodat aktív és  passzív valós pihenéssel kell eltölteni! Mindegy hol is legyen a hely, hazai, vidéki vagy külföldi tájakra is vezéreljen utad, hegyekbe, sík vidékre, vízpartra, avagy tenger felé is vezessen utad fedezd fel a pihenés, kikapcsolódás, boldogságban levés csodás pillanatait!

Glória, 532 kód, jósnő, kártya jóslás

Május hava: a szeretet és a szerelem hava,  a legszebb ünnepek nyárkezdet ünnepei gondoskodnak arról hogy szeretteinkről megemlékezzünk: Anyák napja, Gyermeknap,

Május elseje pedig a Munka ünnepe  az első héten a ballagó érettségizőkre jut a  megkülönböztetett figyelem!  Megkezdődik az egyik próbatétel az Érettségi vizsga.

Aki tanul, az nem másnak, nem szüleinek, hanem önmagának tanul! Az élet megmutatja, mire is volt az jó. Amíg élünk tanulunk és mindaddig ismételjük a leckét, míg végül hiba nélkül elsajátítjuk azt. Az élet a legnagyobb tanítómester megmutatja ki vagy hol a helyed,s milyen életfeladattal születtél. Mindenkor és mindenkitől tanulni érdemes, de azt csak alázattal lehet.

Csiszolni egy gyémántot, csak gyémánttal lehet, mert mindannyian csiszolatlan gyémántok vagyunk.

A Tarotban a Főpap lapja szimbolizálja az én olvasatom szerint  május szellemi üzenetét, a tudást a tanítást. A Főpap nem csupán tanít, de a tudás által széles palettáját is elénk tárja, csak tudni kell megragadni és élni vele, de nem visszaélni és alázattal elfogadni azt.

shanti kód 891, lélekmentor, kártyajóslás, jósnő

Június: a vizsgázók végre leteszik utolsó vizsgáikat és kitör a nyári szünet. Mekkora megkönnyebbülés hát a diákoknak és családjaiknak ez a hónap, hát még a tanáraiknak. Az első hétvégéje pedig a Pedagógusnap. A legjelesebb a Pünkösd, a Szent Lélek kiáradásának ünnepe. Ezrek zarándokolnak el a szent helyekre lelkiekben is feltöltődni.

A Tarotban a Hold lapja szimbolizálja a titkokat, az éjszakát, ami június 21-én a legrövidebb  a nyári napforduló idején Szent Iván napján, a misztikus titokzatos éjjelen, amikor a tűzgyújtás, tűzugrás ősi rítusa  is megtörténik. Varázslás, jövendőmondás erős intuíciós képességek megnyilvánulásai, álomlátás felerősödése, s ezek által a jósok, látok, médiumok napja is egyben.

Vedd észre, nem csupán test vagy, hanem szellem és lélek is. Ami nem látszik az sokkal fontosabb!

Másrészről a Válaszút, a Szeretők  6. Tarotlap  is szimbolizálhatja azt, hogy jól döntést hoztunk-e az Ikrek havában,s szerelmi kapcsolatainkban előtérbe kerülhet a romantika.

Bettina 494 kód, jósnő, jóslás, ezotéria, számmisztika

Július: tombol a nyár. Uborkaszezon ideje, mert a fél ország szabadságon van. Áll a törvényalkotás és bírósági ügyek intézése, sok intézmény akár egy hónapra is bezár.

Ügyeljünk gyermekeinkre különös tekintettel, mert a hirtelen jött szabadságukkal nem tudnak mit kezdeni és a zabolázatlan kis csikókat időnként bizony meg kell zabolázni és okos, hasznos tevékenységek és keretek közé sorolni őket életkori sajátosságaiknak megfelelően, mert szeretni őket is okosan kell. Nem mindent megengedően, de óvó és odafigyelő szeretetben, hogy majdan  megengedő és elengedő szeretetben is részük legyen. 

A Tarotban számomra a Diadal – 7. és az Erő – 11.Erő lapja, különösen ha azon egy oroszlánon lovagló nő szimbóluma van, mint az Ansata Tarotban, akkor az augusztusi hónapot is jelenthet. Tehát attól függ, melyik Tarot Nagyarkánumát veszem elő.

Tombol  a nyár és perzsel a nap, az inkább júliusra jellemző, hiába oroszlánon ül az amazon.

Vedd kezedbe tehát életed irányítását, légy bátor mint az oroszlánon lovagló nő, ahogy az Ansata 11. lapjának szimbóluma is mutatja és lovagold meg a szerencsédet! Hiszen, aki mer, az nyer!

Augusztus: az aratás hava, a betakarítás hava, a kenyér ünnepe és Szent István napja, valamint Alkotmányunk ünnepe is ekkor van.  A Tarotban számomra a Nap lapja szimbolizálja a beteljesedést, valaminek a learatását nem csupán gyümölcsérlelő hónap,  és a termések betakarításának a hava a nyárutó, hanem mutathat beteljesedett szerelmet,  életünk párjának megtalálását, jelezhet gyermekáldást. Terveinket siker koronázhatja! De csak akkor, ha amint a biblikus példa is mutatja, jó földbe kerül a jó mag és akkor idejekorán elvetett mag majd gyümölcsöt, termést hoz, s nem keveredik közé konkoly, ami elnyomhatja. Terveinket akkor siker koronázza!

Ki mint vet, úgy arat!

tarot kártya, lap, jóslás

Ön is kíváncsi rá, hogy mit jelez Önnek a tarot az idei nyárra? Szerelem? Pénz? Egészség?

Tarot-ból jósoló tanácsadóinkat ide kattintva érheti el!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 16.09.2014

Kedves!
Bettina jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 494. Tarot kártyajóslással is foglalkozik. Minden kérdésére válaszolhat.
Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Lászlóné a 08.07.2014

köszönöm

Hagyj hozzászólást

*