Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

tarot kártya

Mit üzen a Tarot áprilisra?

Dátum: 01.04.2015

A lezárások és új  kezdetek havába lépünk. A Tarot az jelzi, hogy ebben a hónapban tudjuk a legegyszerűbben lezárni, elengedni a  régi rossz dolgokat, és új dolgokba kezdeni.

Ha már régóta döcögősen ment a párkapcsolatod, akkor ebben a hónapban nagy esély van a szakításra, teljes lezárásra. Szerelmi ügyekben mindenképpen pozitív változás várható, régi kapcsolatod újra cseréled vagy ha még nincs társad, akkor találkozol valakivel, aki hosszú ideig rabul ejti a szíved. Fontos, hogy járj nyitott szemmel és vedd észre a lehetőségeket.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Munkahelyváltásra nem alkalmas ez a hónap, és ha munkát keresel, akkor nem biztos, hogy áprilisban sikerül jó helyet találnod.

Nagyon vigyázz mert érhetnek apróbb balesetek, főként közlekedési balesetekre hívja fel a figyelmet a kártya. Ebben a  hónapban több lesz a koccanásos baleset az utakon. Mindezt körültekintéssel és óvatossággal elkerülheted. Hogy biztosan ne történjen  nagyobb baj kérdezz meg egy tanácsadót, hogy rád milyen értelemben vonatkozik ez a jóslat, hogy nézzék meg személyre szabottan téged fenyeget-e valamilyen baleset ebben a hónapban.

tarot kártya, tarot, tarot lapok, jóslás, tarot jóslás, tarot üzenete, lapok üzenete

Ha tudni szeretnéd mi kell ahhoz, hogy nagy nyereményed legyen, küldj egy SMS-t a 0690 642 426-os telefonszámra(TANACS szóval, kérdéseddel és születési dátumoddal) vagy hívd a kollégáinkat a 0690 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)

Idén áprilisban nem csak az időjárás lesz szélsőséges hanem a  szerencséd is. Érdemes próbálkoznod szerencsejátékon, de a kártya arra figyelmeztet, hogy vagy semmit vagy nagyon sok pénzt fogsz nyerni. Most közepesen nagy nyereményre  nem számíthatsz.

Ha valaki segítséget kér tőled ebben a  hónapban ne utasítsd vissza, mert az univerzum sokszorosan fizeti vissza a jó cselekedetét pont akkor, amikor a legnagyobb szükséged lesz rá.

 szerencse, nyeremény, lottó, főnyeremény, szerencsejáték

 cikk, banner, asztro show, tetszik

A felhasználók hozzászólásai (4)

ÉVA a 16.04.2015

super jo lenne biztosan szükség esetén, segítséget kap ni. Hatalmas penzlehuzas nélkül, ha gondom van. Tanacsokat smsert ben kapni. Bevezethetnek. Segitseget kernek szorongás ellen, hogy ügyekben ne izguljak tovabb. Tapasztalatom szerint irtam ezeket sajnos.

    Asztro Show a 11.09.2015

    Kedves Éva! Természetesen tanácsadóink minden területen tudnak Önnek segíteni akár sms-ben is elérheti Őket, ha az Önnek kényelmesebb. Küldje el kérdését sms-ben erre a számra 0690 642 426-os telefonszámra (TANACS szóval, kérdésével és születési dátumával) vagy akár telefonon a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon.

gyöngyi a 13.04.2015

nagyon jól esne ha segiteni tudnának !: mert nagyon nagy bajban vagyok és már ki látástalanságban is előre is köszönöm

    Asztro Show a 11.09.2015

    Kedves Gyöngyi! Akkor Önnek azonnali segítségre lenne, szüksége kérem, hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon, Ágnes jósnőt a 313 kódon.

Hagyj hozzászólást

*