Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a tarot Áprilisra?

Dátum: 31.03.2016

A tarot kártya lapjai azt mutatják, hogy kicsit vonulj vissza a világ zajától és valósíts meg egy tervet, amit régóta halogatsz. Most minden támogatást megkapsz ahhoz, hogy ez a terv sikeres legyen.Fontos, hogy szánj egy kis időt arra, hogy végig gondold az emberi kapcsolataidat és tisztázd az érzéseidet.

 

Ha valamit ebben a hónapban megvalósítasz, az tartósan megmarad az életedben. Tehát, ha most zársz le egy kapcsolatot, akkor az valódi és végleges lezárás lesz. Ugyanez érvényes az új kezdetekre is. Ha most fogsz valami újba, akkor az maradandó és pozitív változást hoz az életedbe.

 

A lapok szerint egy gondolat-nagytakarításra van szükséged. Gondolataink és a kimondott szó kölcsönhatásban vannak egymással. A gondolatokat sokkal nehezebb megváltoztatni, mint a szóhasználatot, kezdd tehát a szavaid megválogatásával és a kifejezésmódod átalakításával.

tarot kártya

Kerüld az ilyen és ehhez hasonló mondatokat: hülye vagyok, béna vagyok, nem tudom, az a baj, az a probléma. Helyettesítsd ezeket a szavakat bármilyen pozitív kijelentéssel. Pl. a „hülye vagyok” helyett azt mondd, hogy „szép vagyok”. Ezt legalább 5 napig tudatosan gyakorold, ennyi idő elég ahhoz, hogy átállj a pozitív kifejezések használatára.

 

A tarot kártya titkos üzenete áprilisra, hogy ha elismétled egy kívánságod a hónap minden napján, napkeltekor és napnyugtakor egyszer, a kívánságod teliholdig teljesülhet. Szükséged lesz egy személyre szabott mantrára, amit a kívánságod mellé mondanod kell. Ezt a jósainktól elkérheted, akik elvégeznek neked egy személyre szabott tarot kártya jóslást is, hogy megtudd, mire kell odafigyelned áprilisban, hogy jól alakuljanak a dolgaid!

 

A tarot kártya másik nagyon fontos üzenete, hogy szánj több időt azokra, akiket szeretsz, beszélgess velük, kérdezd meg, hogy vannak! Határolódj el azoktól, akiket nem kedvelsz és szakítsd meg a kapcsolatot azokkal, akikről tudod, hogy nem kedvelnek téged.

Ne mesélj magadról idegeneknek, mert minél több információt adsz ki az életedről, annál támadhatóbbá és sebezhetőbbé válsz. Azzal, hogy információt adsz, tulajdonképpen támadási felületet biztosítasz azok számára, akik gondolkodás nélkül hátba támadnak.

tarot kártya

Ha még nem találtad meg az igazit, április közepén figyeld a jeleket, mert rád találhat a nagy szerelem! Ha nem akarod elszalasztani, kérj egy személyes szerelmi jóslást szakembereinktől, és olvasd el cikkünket IDE kattintva arról, hogyan ismerd Őt fel!
Teszteld spirituális képességeidet és jósolj magadnak a tarot kártya segítségével! A jósláshoz ITT és ITT is találhatsz útmutatót, vagy faggasd szakembereinket, akik segítenek értelmezni az általad kihúzott lapokat!

 

Ha szeretnéd megtudni, hogy mi a tarot kártya személyes üzenete a Te számodra, akkor hívd most Ágnest vagy Xalent, akik ezt elmondhatják neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Minden személyes figyelmeztetést megtudhatsz tőlük és azt is, mikor lehet esélyed egy nagy nyereményre ebben a hónapban!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*