Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

tarot kártya

Mit üzen a tarot Augusztusra?

Dátum: 30.07.2015

Nem csak a napsütéses égbolton jelennek meg a viharfelhők ebben a hónapban, a szerelmi életed és az anyagi helyzeted is viharosan alakul, és nem biztos, hogy jól kezeled majd a váratlan helyzeteket.

A Tarot szerint egy apró, jelentéktelen szóváltásból olyan veszekedés kerekedhet, aminek akár szakítás vagy válás is lehet a vége. Hogy elkerüld a bajt, bármennyire is mondanád, ne mondd ki, amit gondolsz, számolj el háromig és majd elmondod Neki szeptember végén, mert a lapok szerint akkor könnyedén megbeszélhettek bármit és a konfliktus nem eszkalálódik, sőt olyan dolgokat is tisztáztok, amire nem is számítasz. Tartsd szem előtt, hogy nem mindig a párod a hibás, hiszen Neked is vannak rossz tulajdonságaid. Kattints ide és tudd meg, melyek azok.

Ha most kérsz egy szerelmi jóslást, megelőzheted a vitát, és elsimulnak a  konfliktusok a szerelmi életedben. Még nem találtad meg a nagy Őt? Kattints ide és tudd meg, hogy hol van.

Ágnes jósnő kód 313 jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Ha augusztusban vásárolni mész, ne vigyél magaddal sok pénzt, mert olyan dolgokra fogod elkölteni, aminek semmilyen gyakorlati hasznát nem látod és a többi porosodó társa mellett végzi, valamilyen hátsó polcon.

Figyelj a tested jelzéseire, mert a változékony időjárás sokkal nagyobb hatással van a  testedre, mint gondolnád. Komoly influenzát, vagy légúti megbetegedést mutatnak a lapok, de megelőzhető, ha mindig van nálad fertőtlenítő kendő és kerülöd a tüsszögő emberek társaságát. Ha mégis elkapnád a betegséget, akkor mindenképpen menj orvoshoz, mert annak ellenére, hogy sima megfázásnak tűnik, lehetnek olyan szövődményei, amelyek évek múlva komoly ízületi gyulladást vagy más betegséget okoznak!

Valakitől vagy értékes ajándékot kapsz, vagy egy nagyobb pénzösszeghez jutsz, amiért nem kellett megdolgoznod. A pénz jöhet váratlan örökség, nyeremény vagy valamilyen támogatás formájában.A tarot fontos üzenete, hogy ezt a pénzt ne költsd el rögtön, ne kösd le és ne fektesd be semmibe, várj ezzel szeptemberig, mert lehet olyan váratlan kiadásod, aminek a fedezésére pont jól jön majd ez az összeg. Kérj egy pénzügyi jóslást, nehogy elmenj a lehetőség mellett!

Figyelmeztető jel a lapokban, hogy vigyázz az értékeidre, főként az elektronikai kütyükre, mint például a laptop, telefon vagy tablet, mert könnyen lába kelhet, és nagy az esélye, hogy ha elveszíted a szemed elől, többet nem látod viszont. A fontos adatokat, fényképeket mentsd át valahova, nehogy a készülékkel együtt az emlékeidtől is búcsút kelljen venned!

tarot, tarot jóslás, tarot üzenete, tarot kártya, ezo, ezotéria

Foglalkozz többet az ezotériával ebben a hónapban és fedezd fel a képességeidet. Ide kattintva azt is megtudhatod, hogy hogyan.

 

Ha azt szeretnéd, hogy jól induljon a napod, akkor a napi tarot jóslás segítségedre lesz, hogy elkerüld a bajt. Ha esetleg gondban lennél a kártya értelmezésével, akkor hívd jósainkat és így egy tarot jóslás keretén belül, várakozás nélkül kapsz egy pénzügyi és egy szerelmi jóslatot, valamint megtudod, mik azok a dolgok Neked személyre szabottan, amikre vigyáznod kell.

 

Változást érhetsz el az életedben a tarot segítségével. Az anyagi és magánéleti változás, amire régóta vársz, már ebben a hónapban bekövetkezhet, ha kérsz egy tarot kártya jóslást! Metatron jós és Sade jósnő segítenek ebben a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akiket még külföldről is elérsz: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

tetszik, like, megosztás

Hagyj hozzászólást

*