Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a tarot Augusztusra?

Dátum: 03.08.2016

A tarot kártya üzenete augusztusra leginkább arról szól, hogy fejlődni tudj spirituális szinten. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy néhány rossz dolgot elűzhess az életedből, és jobban be tudd fogadni azt, ami saját korlátaid miatt eddig nem érkezett meg az életedbe. De természetesen akad néhány tarot kártya üzenet, mely a földi javakkal kapcsolatos. Olvasd figyelemmel!

ITT megtudod, mit üzen a tarot egész évre!

 

A tarot kártya legelőször is arra szeretné felhívni a figyelmed, hogy ne csak elvárd a szeretet, adj te is minél többet. Ne csak azokat szeresd, akik a családod tagjai, közeli ismerőseid, szeress mindenkit, és fogadd el az embereket olyanoknak, amilyenek, a hibáikkal együtt. Ha képes vagy elvárások nélkül tekinteni másokra, hamarosan beköszönt az életedbe egy csoda. Kérdezd meg jósainkat, mi lesz ez, nehogy elmenj mellette!

A hónap folyamán feltétlenül szakíts magadra időt, legalább heti egyszer, erre kér még a tarot kártya. Amikor csakis azt csinálod, amitől jól érzed magad. Fel kell, hogy ébreszd a szenvedély érzését, olyan dolgokat tégy, melyek felszínre hozzák azt.

ITT utasítást találsz a tarot kártya használatához, de SORSELEMZÉST is végezhetsz a segítségével IDE kattintva!

tarot kártya

Hallgass a megérzéseidre, mert azok most nem fognak cserbenhagyni. Többször történhet meg a hónap folyamán, hogy olyan emberek akadnak az utadba, akik nem őszinték, akik valamilyen formában meg akarnak károsítani. Akár anyagilag, akár érzelmileg. Fontos, hogy időben észrevedd a jeleket, csak akkor tudod megakadályozni, hogy sikerrel járjanak. Ha úgy gondolod, nincs ilyen személy a közeledben, hívd kollégáinkat, akik leleplezik, mert valaki hozzád is ártó szándékkal fog közeledni augusztusban!

 

A tarot kártya lapok felhívják a figyelmed még arra, hogy szakítsd meg végleg a kapcsolatot azokkal, akikkel nem érzed jól magad. Ha így teszel, új kapcsolatokat alakíthatsz ki, akár egy új szerelmet is. De olyan embert is megismerhetsz, aki által javulásnak indulhat az anyagi helyzeted, vagy magasabbra ívelhet a karriered. A segítőink körülöttünk élnek, csak sokszor nem jut számukra az életünkben hely… Ha nagyon rosszak az anyagi körülményeid, és tudni szeretnéd, hol ismerheted meg ezt az embert, szakembereink rögtön elmondják Neked!

Ne költekezz feleslegesen semmiképp, és ne is adj kölcsön, mert ha túl sok pénzt adsz ki a lehetőségeidhez képest, még jó ideig stagnálni fog az anyagi helyzeted.

tarot kártya

És végül, de nem utolsó sorban a tarot kártya még arra kér, tűzz ki magad elé célokat, melyeket mindenképpen meg akarsz valósítani, mert ha ebben a hónapban teszed meg az első lépéseket a céljaid eléréséért, sikeresen megvalósíthatod azokat! Vállalkozás indítására, hivatalos ügyek rendezésére, munkakeresésre kiváló időszak.

 

Fontos kérdésben szeretnéd kikérni valaki tanácsát? A tarot kártya az egyik legmegbízhatóbb kártya, amely nagyon pontos választ tud adni minden kérdésedre! Ágnes vagy Xalen jósnők közvetíthetik számodra a személyre szabott üzenetét, figyelmeztetését a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*