Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot kártya

Mit üzen a tarot Augusztusra?

Dátum: 04.08.2017

A tarot kártya augusztusban is megmutatja, hogy mire kell figyelned, hogy ne szalaszd el a kínálkozó lehetőségeket.

Ha még nem tetted meg, akkor a hónap első felében végezz el legalább egy pénzmágiát abból az ötből, ami biztosan működik. Kattints IDE értük!

 

tarot kártya

A tarot kártya szerint lesz ebben a hónapban néhány kiválasztott személy, akiknek a prófécia szerint nagy nyereményük lehet. Kövesd az adásainkat délelőttönként 09:20-tól az RTL Klubon, nehogy lemaradj a kiválasztottnak járó lehetőségről!

A tarot kártya azt mutatja, hogy egyértelműen kiválasztott vagy, ha megjelenik a 7-es szám valamelyik okmányodban, illetve, ha vörös színű a pénztárcád.

A pénztárca színeinek jelentőségéről bővebben ITT olvashatsz!

 

Karrier és munkavállalás szempontjából nem a legeredményesebb hónap az augusztus.
A tarot kártya lapjai azt mutatják, hogy ha nem vagy elégedett a fizetéseddel (érmék 7-ese), akkor ne most kérj fizetés emelést, mert sajnos nem csak falra hányt borsó a kérésed, de ezzel kellemetlen helyzetbe kerülhetsz és elveszítheted az állásod is!
A tarot kártya tanácsa az, hogy augusztusban húzd meg magad a munkahelyeden. Ne követelőzz és tartsd a határidőket. Ha nincs munkád, akkor augusztustól ne várj változást, sok új munkahely nem mutatkozik a lapokban.
Amennyire eseménytelen jövőt mutatnak a lapok munka fronton, annál eseménydúsabb a szerelmi terület.

Sok új kapcsolat kezdődik ebben a hónapban és ezek nagy része hosszútávú kapcsolattá is alakulhat. Ha biztosra akarsz menni, akkor kérj egy szerelmi mágiát Xalentől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), főleg akkor, ha új a kapcsolatod!
Ha azt gyanítod, hogy csal a párod, akkor ne most kezdd el követni és ne most nyomozz utána, mert le fogsz bukni és ezzel együtt a kapcsolatod is véget érhet. Légy diszkrét, kérj telefonos segítséget az imént említett kollégámtól, ha párod hűtlenségét gyanítod és így ki sem kell mozdulnod otthonról, mégis mindent megtudhatsz arról, hogy éppen kivel és merre jár a kedvesed!
A tarot kártya továbbá azt is mutatja, hogy az angyalok melletted állnak és főleg anyagiakban segítenek neked ebben a hónapban.

Kérj angyali áldást a pénzedre IDE kattintva, majd tudakold meg a szerencsés napjaidat és lottózz!

 

tarot kártya

Augusztusban sokkal több lottó nyertes lesz, mint júliusban és nem sok dolgon múlik, hogy te is köztük légy. Minden infót megtudsz erről a kollégáinknál. Ne feledd, ha ott a 7-es szám az életedben és vörös vagy piros a pénztárcád, kiválasztott vagy!

A tarot kártya szerint néhány csillagjegynek tartania kell olyan negatív eseményektől, amelyek egy negatív adósság spirálba taszíthatják őket. Ne engedd, hogy veled ilyesmi történjen, és tudakold meg, hogy te is a peches csillagjegyek közé tatozol -e! Gabó vagy Jós Kati jósnők segítenek neked a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*