Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

tarot

Mit üzen a tarot decemberre?

Dátum: 03.12.2014

Minden hónap elején szoktunk készíteni a kollégákkal egy általános előrejelzést Tarot kártyával. Decemberben én kaptam a lehetőséget, hogy tolmácsoljam neked a lapok üzenetét. Nézzük hát a három legfontosabb életterületet, amit ilyenkor nézni szoktunk:

Mystic, Mystic kód 795, jósnő

Az egészség terén:

egészség, gyümölcs, gyümölcsök, egészséges táplálkozás

 Az Uralkodónő lapja a fő kártya erre az életszférára. Jó lap, mert jelzi a bőséget, sokak asztalán lesz meg minden, ami az egészséges táplálkozáshoz kell. A Remete viszont fordítva van, ezért a kártya több tudatosságot kér tőlünk, tőled, arra nézve, hogy mit adsz meg szervezetednek. Fontos, hogy közelebb kerülj a természethez, a természetes ételekhez, és kerüld azt, amiben sok a tartósítószer és az ismeretlen összetevő. Egyél sok olajos magot, például diót és szezámmagot, mely megfelelően készíti fel szervezeted a télre. Közben a lehetőségekhez képest kerüld a zsíros és koleszterinben gazdag húsokat.

A szívbetegségre érzékenyebben a második héten pihenjenek többet, mert a szervezetük ezt fogja igényelni. Egyébként is nő az átlag alvásigény, amit ha lehetőség van rá, nem szabad teljesen elnyomni, mert könnyebben fázunk meg. A torok és légúti megbetegedések esélye a harmadik héten lesz a legnagyobb, akkor kerüld a zárt közösségeket. A balesetek veszélye nem lesz nagyobb a hónapban, de fontos, hogy a közlekedéskor, különösen ha karácsonyi nagy bevásárlásra mész, figyelj jobban, mert a figyelmetlenség bizony okozhat gondokat…

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

A kapcsolatok terén:

szerelem, párkapcsolat, jóslás, szerelmi mágia

 Ilyenkor szerintem mind ellágyulunk egy kicsit és vágyunk a másik ember társaságára. A lapokban is a Szerelmesek kártyája került középre ebben az életszférában, így ha ismerkednél, akkor azt szinte egész hónapban a csillagok áldásával teheted meg. Akik párt keresnek különösen a második és a negyedik héten néznek nagyobb remények elé. Itt van viszont a Torony lapja, ezért légy majd reális magadhoz, mert könnyen megeshet, hogy ilyenkor kiszemelted a jobbik oldalát mutatja, hiszen ő maga sem akar egyedül maradni az ünnepekre. Ismerd hát fel mindennek és mindenkinek a valódi arcát, hogy később se kelljen csalódnod!

A barátok nagyobb hangsúlyt kapnak majd valószínűleg a Te életedben is, és egy régi ismerősöd is feltűnhet. Egy tisztázatlan helyzetet, akár egy régi vitát is könnyebben tisztázhatsz majd vele a harmadik hét környékén. Arra azonban vigyázz, hogy ha esetleg egy barátod túlságosan közel kerül hozzád az ünnepekig, párod nem kicsit lesz rád féltékeny. Ugye nem akarod az ünnepeket mosolyszünettel kezdeni? Ha így van, akkor tölts elég időt kedveseddel és családoddal, és a barátok maradjanak meg csak barátok!

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

A pénzügyek terén:

pénz, pénzügyi jóslás, pénzügyi tanácsadás, pénzbevonzás

 A decemberi tarot jóslás sok kiadást jövendöl erre a területre. A kártya üzenete: Fontold meg, mire van igazán szükséged!A családból valaki sok pénzt fog elkölteni olyasmire, ami igazán nem fontos, később pedig meg is bánhatja a vételt. A dolgot természetesen meg lehet előzni, ha hallgatsz a kártyajóslásra.

A szerencse legjobban a harmadik héten lesz erőben, akkor sokan fognak nyerni közepes összegeket a lottón vagy kaparós sorjegyen. Mindez jól fog jönni, ha még nem végezted el a karácsonyi vásárlást, de akkor is, ha már igen.

Munkában lazább hónapra számíthatsz, kivéve ha az egészségügyben, vagy egyéb hasonló rendszerben dolgozol, mert akkor még az ünnepek alatt is robotolnod kellhet. Ne aggódj, túl nem fognak fizetni, de azért egy év végi kiegészítés, némi prémium azért vár rád is a tarot kártya szerint!

 

Hagyj hozzászólást

*