Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot Decemberre?

Dátum: 06.12.2017

Most ne adj kölcsön, de adj. Most fogadd el a segítséget, ha az önzetlen. Ebben a hónapban, a szeretet havában, a kártya is szeretetet hirdet. Ha adsz, kapni fogsz, ha adsz, szerencsét hoz!  

 

Téged vajon ér még nagy szerencse idén? Tudd meg ITT!

 

 

Remete lapja

 

Mi sem aktuálisabb decemberi kártyalap, mint a Remete lapja. Benne van a fény, hiszen a Remete lámpást tart a kezében és benne van az éjszaka, ami talán ilyenkor a legszebb, egy  hó borította fenyvesben. Ebben a hónapban minden remetének haza kell végre találnia. Fontos az otthon, a meleg, a pihenés és az, hogy oldjuk a magányunkat mások társaságával. Kifejezetten fontos az önzetlenség ebben a hónapban, de vigyázzunk, ha adunk, ne kölcsön adjunk, mert azt bizony sosem látjuk viszont.

tarot kártya

Azon csillagjegyek közé tartozol, akiknek még erre az évre fontos feladatuk van? Nézd meg ITT!

 

 

Ebben a hónapban csalódhatunk másokban, ha elvárásaink vannak velük szemben. Éppen ezért elsősorban önmagadra kell figyelned. A jóslás tarot kártyával mindig kétértelmű. Minden tarot kártya lapnak meg van a jó és rossz jelentése is egyaránt. A Remete antiszociális, de nem ok nélkül bizalmatlan másokkal szemben, nem ok nélkül vonult bölcsességével a természetbe. Ahogy annak is oka van, hogy innen a Remete egyszer visszatér. Vajon te ennek a folyamatnak az elején vagy, vagy éppen a végén?

tarot kártya

Tudd meg karmikus küldetésed IDE kattintva!

 

A decemberi hónap most másabb lesz, mint a többi december. Míg neked azt üzeni, hogy találd meg a hangot a szeretteiddel és ne adj azoknak semmit, akik úgy sem becsülik meg, addig a világban nagy változások mennek végbe. Talán most nagyobb szükséged lesz a jó tanácsra, mint valaha. Ideje elkezdened a spirituális fejlődést, ideje végre egy olyan Újévi fogadalmat találnod, amit be is tudsz majd tartani!   

 

A tarot kártyában mindig meglátszik a valós veszély is, ami az adott hónapban fenyeget! Hívd Boszi Kata vagy Viloletta jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik segítségével minden gondot elkerülhetsz, sőt még a milliós szerencsekódot is megkaphatod tőlük!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*