Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Mit üzen a tarot Decemberre?

Dátum: 29.11.2018

A tarot jóslás jelentőségét egyre többen ismerik fel napjainkban. Az ingyenes tarot jóslásra, a decemberi hónap lapjára neked is érdemes odafigyelned! A tarot több lapon keresztül is üzen számodra, amit sorsodban felismerhetsz december folyamán.

 

Már megvan, hogy kik lesznek a legszerencsésebbek a következő évben! Tudd meg ITT, köztük vagy-e!

 

A kiteljesedés nem minden a tarot üzenet szerint. A tarot lapjai közül az Uralkodó lapja jött ki a hónapra. Nagyon érdekes, hogy abban a hónapban, amikor lelki feltöltődésre lenne leginkább szükség, a testi, az anyagi energiák uralkodnak. Ebből is látszik, hogy a közelgő karácsony egyre inkább az anyagiakról szól. Nincs baj a fizikális pihenéssel, sőt, hasznodra is válhat az Uralkodó lapja szerint, csak fogadd el a helyzetet. Semmi sem lesz olyan, mint gyerekkorodban, de ettől még érezheted jól magad.

rtl_tarot

Magadnak is jósolhatsz. ITT megtudhatod, melyik lap mit is jelent a tarot kártyában!

 

Az Uralkodó nem rossz anyagi kártya. A jóslat egy ilyen kártyából akár bőséges anyagiakat is jelezhet előre, persze ez személyeként eltérhet. Az uralkodó száma a négyes, így számodra is minden a négyesség jegyében fog telni. Ügyelj arra, hogy munkát ne vigyél át a következő évre, mindent, amit csak lehet, fejezz be! Rossz ómen a munka szétdarabolása, de könnyen szabadulhatsz meg a negatív karmától is.

Hívd Violát a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérd a negatív karmád oldását, amennyiben sorsod rossznak érzed! Akár az egész 2019-es esztendőd is múlhat egy ilyen fontos mágikus rituálén!

 

Egészségben inkább akkor kell figyelned jobban magadra, ha magas a vérnyomásod, vagy valamilyen szívpanaszod van. Az ingyenes tarot jóslás szerint ebben az esetben nem árt jobban figyelned magadra december folyamán. A mozgásban és az evésben is légy mértékletes, hogy bírd az ünnepi menüt végig fogyasztani.

Szeretnéd tudni, vajon mit is jelent sorsodra nézve a Mágus lapja a tarot kártyában? Olvasd el ITT!

Szerelemben a hónap stabil lesz, ami akkor igaz, ha meglévő kapcsolatod van. A férfiak bizony nagyon bizonytalan helyzetekbe kerülhetnek, ha keresik a szerelmet, a hölgyek viszont találkozhatnak életük párjával. Mindent összevetve, egy jó hónap áll előtted a tarot szerint, bár nagyon fontos, hogy tudd, neked személyesen mit is üzen a kártya. Már most megtudhatod személyes tarot jóslatod akár az egész 2019-es esztendőre!

 

Szeretnéd tudni, hogy mi vár rád a békés karácsonyi időszak után? Vajon az új esztendő hoz neked valami újat? A tarot kártya minden kérdésedre pontos választ ad! Kérj személyre szabott tarot jóslást Bettinától vagy Eugéniától a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*